KÜÇÜK YEĞEN

2 haftada bir gelip 2-3 gün kalıyor. Ben istemem kardeşim. Fazla bu..

Ayda 1 gelir 1 gece kalır eyvallah. Oda eşimin hatrına ama ev ikimizin ortak alanı herkes ayın belli günleri evi bu şekilde kullanacaksa ne anlamı kalıyor evlenip ortak eve çıkmanın.

Herkes ailesiyle akrabalarıyla yaşasın o zaman. Benim de beraber deli gibi keyif aldığım aile fertlerim var 2 haftada bir eve 2-3 gün yatıya çağırmıyorum.
Evet yani hiç gelmesin demiyorum ya da gelsin akşam gitsin ona da lafım yok ama ben yatılı istemiyorum. Afedersiniz sevişiyoruz sessiz sessiz sanki suç işlemiş gibi duşa giriyoruz. Ben niye buna maruz kalmak zorundayım çok rahatsız edici.

Çok haklısın, Çocuk bu sürekli gelmek ister. Eşin dur demeli ama belli ki sana saygı duymuyor. Habersiz misafir çağırmak bence saygısızlıktır, ev ahalisine haber vermek gerekir

Evet yani hiç gelmesin demiyorum ya da gelsin akşam gitsin ona da lafım yok ama ben yatılı istemiyorum. Afedersiniz sevişiyoruz sessiz sessiz sanki suç işlemiş gibi duşa giriyoruz. Ben niye buna maruz kalmak zorundayım çok rahatsız edici.
Çok haklısınız..

Sevişmicen, yeğen gelince olmaz dicen vs senin terbiye etmen lazım

Size haber verilmediği konusunda haklısınız.
Size haber verse daha iyi olurmuş.
Eşinizle önceden plan yapsanız da planı iptal edip yine de yeğenini mi yatılı kabul eder mesela?

Ben misafirden rahatsız olmam o yüzden gelmesi kalması bana tuhaf gelmedi.
3 haftada 1 günü idare edebilirim.
Eşimle planlarımı da gelmediği haftalar yapardım.
Eşimin yeğeni kalmaya gelse ben de kendime başka bir plan yaparım.
Evlendik diye her şeyi de eşimizle yapmak zorunda değiliz bence.
Hatta bazen bazı şeyleri tek yapmak daha eğlenceli geliyor bana.

3 haftada 1 gün değil de 2-3 gün oluyor mecburen yasaklardan.
hafta sonun evet insan eşiyle bir başına sıkılıyor kukumav kuşu gibi de. Evde bir ergen çocuk da ne bileyim kendi kardeşim bile olsa uğraşamam ya. Onu doyurması çamaşırı işi gücü. Gittikten sonra nevresimi. Kaynanamı tercih ederim. En azından 2 kap yemek pişirir 😂

hafta sonun evet insan eşiyle bir başına sıkılıyor kukumav kuşu gibi de. Evde bir ergen çocuk da ne bileyim kendi kardeşim bile olsa uğraşamam ya. Onu doyurması çamaşırı işi gücü. Gittikten sonra nevresimi. Kaynanamı tercih ederim. En azından 2 kap yemek pişirir 😂
Evet bıktım yani yemek yap ye iç topla hepsini tek başıma yapıyordum ama bu hafta hiçbir şey yapmadım tüm hafta dışarıdan yediler umurumda da olmadı.

Evet bıktım yani yemek yap ye iç topla hepsini tek başıma yapıyordum ama bu hafta hiçbir şey yapmadım tüm hafta dışarıdan yediler umurumda da olmadı.

ergen erkek çocukları da doymak bilmez ya. Resmen evde 2 koca adam eline bakıyor. Yapma tabi. Çay yap yeter 🤣

Eşimin 13 14 yaşında bir yeğeni var. Çok düşkün eşime. Bu beni rahatsız etmiyor. Beni rahatsız eden şey bu çocuğun 2 3 haftada bir bize gelip birkaç gün bizde kalması. Daha yeni evli sayılırız ve açıkçası bu durumdan rahatsız oluyorum. Daha doğrusu eşimin bana sormadan çocuğa evet gel demesine sinir oluyorum. Belki ben bi plan yapıcam o günler için ama hiçbir şey yapamıyorum asla hayır diyemediği için.
Tüm gün o çocukla ilgileniyor bilgisayar oyunu oynuyorlar ben de tek başıma kalıyorum. Haftanın neredeyse 6 günü çalışıyorum ve evimde rahat edip kocamla vakit geçirmek istiyorum. Ama eşim bunu anlamıyor ve çocuk her geldiğinde kavga gürültü oluyor. Yine aramız bozuk bu konudan dolayı. Haksız mıyım sizce? Evi 5 10 dakika mesafede birinin gece bizde kalması normal mi? Çocuk dediğin ailesiyle gelir ailesiyle gider biz böyle gördük.
Bence çok haklısınız, benim kendi kardeşlerim gelirler bana haa canım feda onlara orası ayrı ama 2.gün bezdiriyorlar beni ve çalıştığım için de zor oluyor bu durum, onlarla ilgilensem bütün işlerim kalıyor başka bi plan da yapamıyorum. Yani bence çalışan insan için gerçekten zor bir durum, eşiniz anlayış göstermeli, tavrınızda haklısınız.

1. Çocuk değil ergen, tek başına amcasına/dayısına gelebilir kalabilir.
2.Birkaç haftada bir gelmesi çok sık değil, siz de kendi planlarınızı yapın o günlerde.
3.yeni evli olunca her an dip dibe olmak gerekmiyor bazı hafta sonları ayrı vakit geçirebilirsiniz.
4. ve en önemlisi eşiniz yeğeniyle vakit geçirmekten keyif alıyor.
Ben de benzerlerini yazacaktım.
Bakıma ihtiyacı olan çocuk degil ki, birey.
bir yastık bir çarşaf verilecek yatacak.
eşiniz de yeğeni ile bilgisayar oynamayı seviyor. Siz de katılın arada. Turnuvalı oyun bulun oynayın vs
2-3 haftada 1 zaten hayatınızı alt üst edecek bir zaman degil ki.

1. Çocuk değil ergen, tek başına amcasına/dayısına gelebilir kalabilir.
2.Birkaç haftada bir gelmesi çok sık değil, siz de kendi planlarınızı yapın o günlerde.
3.yeni evli olunca her an dip dibe olmak gerekmiyor bazı hafta sonları ayrı vakit geçirebilirsiniz.
4. ve en önemlisi eşiniz yeğeniyle vakit geçirmekten keyif alıyor.
5: kapinin onune yegeniyle atarim o kocayi

Bence de haklısınız. O durum bizde de olurdu sürekli gelirlerdi kalırlardı. Rahatsız olsam da bişey diyemezdim. Ben şuan cocugumu yollamam kalmak için hemde 10 dakika mesafedeyse evim. Bazı insanlar çok rahat sanırım

Ben de benzerlerini yazacaktım.
Bakıma ihtiyacı olan çocuk degil ki, birey.
bir yastık bir çarşaf verilecek yatacak.
eşiniz de yeğeni ile bilgisayar oynamayı seviyor. Siz de katılın arada. Turnuvalı oyun bulun oynayın vs
2-3 haftada 1 zaten hayatınızı alt üst edecek bir zaman degil ki.
Zaruri bir durum olmadıkça evimde yatılı insan sevmiyorum ben. Sırf çocuk eğlenecek diye ben neden rahatsız oluyorum? Evimde rahat edecek bir alana ihtiyacım var ama ben o bizde olduğunda hiçbir şekilde rahat edemiyorum.

Bence de haklısınız. O durum bizde de olurdu sürekli gelirlerdi kalırlardı. Rahatsız olsam da bişey diyemezdim. Ben şuan cocugumu yollamam kalmak için hemde 10 dakika mesafedeyse evim. Bazı insanlar çok rahat sanırım
Ben de göndermezdim çocuğum olsa. Sonuçta bu insanlar çalışıyor kendilerine birkaç saat kalıyor diye düşünmeli karşı taraf ama nerede öyle ince düşünce.

Ben de göndermezdim çocuğum olsa. Sonuçta bu insanlar çalışıyor kendilerine birkaç saat kalıyor diye düşünmeli karşı taraf ama nerede öyle ince düşünce.
Aksama kadarcalisiyorsam eve gelince ayaklarımı uzatıp dinlenmek isterim birde çocuga hizmet. Ee birde korona var yani bilmiyorum ben yollamam şahsen

Bu ben rahatsız olurum, ben olmam konusu değil. Siz rahatsız oluyorsanız bitti yani eşiniz buna saygı duymak zorunda. Ben de istemem haftanın 6 günü çalışıp 2-3 gün de evde çocukla uğraşmak. Ama burada sorun eşiniz ve lütfen çocuğa yansıtmayın. Onun bir suçu yok konuda. Eşiniz de istiyorsa ailesi o yüzden Müsaade ediyordur belki. Yani problem eşinizde. Kimseyi suçlamayın boşuna.

Aksama kadarcalisiyorsam eve gelince ayaklarımı uzatıp dinlenmek isterim birde çocuga hizmet. Ee birde korona var yani bilmiyorum ben yollamam şahsen
Bu haftadan itibaren kimseye hizmet etmiyorum kesinlikle ne yemek yaparım ne de başka bir şey. Yasak olmasa evden gidecektim arkadaşıma vs. o derece asabım bozuldu

Ben çok yasaklara uyulduğunu düşünmedim açıkçası
Yatıya geliyormuş sonuçta
Markete filan ayağına rahatça dönebilir evine

Gelen kişi hem erkek hem de eşime geldiği için kendimi ev sahibi moduna da sokmazdım
Eşim ilgilensin yemeğiyle çarşafıyla
Zaten genelde abur cubur tarzı seviyorlar
5 çeşit sofra yemeği ergenleri çok etkilemiyor
Gidince bi çarşafı makineye atıyorum yani
O da elime yapışmıyor
Biz böyle yapıyoruz en azından 😬

Ama eşi sanırım olan planı da iptal edip çağırıyor misafiri.
O kısma sinir olurdum
Ama çözülemeyecek iş değil
Ben olsam mesela çocuğa kendi istediğim günlere plan yapardım
Şu gün gelsin filan gibi
Hem eşimden artı puan alırdım hem de çocuğun gelişlerini düzene sokan kişi olurdum

Back
X