küçükken beni taciz eden akrabam....

allahım sizi ve bizi evlatlarımızı böyle aşşağılık şerefsizlerden korusun yarabbimmmm

Senin suçun yok , seni koruması gerekenler koruyamamış ,
bunu açık yüreklilikle anlattığın için artık sanırım kendinle barışıksın , haklısın akrabalar her zaman emanete ihanet edebiliyorlar , fazlada güvenmemek gerek , eskiden ben küçükken kendimiz okula giderdik şimdi bakıyorum anneler çocukların ellerinden tutup okula gidiyor dünyada ve ülkemiz çok kirlendi maalesef

Canim benimm : ((( okurken zor bitirdim cok uzuldum .. : (( Allah o insanları da islah etsin : ((

Çok üzüldüm gerçekten.. adi şerefsiz herif böyle adamları neden halen yaşatıyorlar anlamıyorum ki....

kanim cekildi..kelimeler ne kadar masum bu olanlara lanet etmeye. cok uzgunum. keske 9 yasindaki size sarilabilsem. keske aglayabilsek beraber.

Kimseye anlatmıyorum, , sadece samimi bir arkadaşımla ablam ve kardeşimle konuştuk o da üstü kapalı olarak. Ablama ayrıntılarını ilk anlattığımda etkisinden çıkamadı kendi çocuğuna da benzer bir şey yapılma ihtimalini düşünüp çok üzüldü zaten korumacı ve şüpheci bir annedir. benim gibi de ne kadar çok varmış yorumları okuyunca anladım....
Eşim duygusal ve yumuşak huylu merhametli bir adamdır. Ona bu konuyu anlatmıştım evlenmeden önceleri, çok üzüldü ve etkilendi, bana bakışı değişmese korumacı davranmaya başladı hassaslaştı....Bu kadar üzüleceğini bilsem söylemezdim belki ama böyle bir şeyi içimde tutmak istemedim...benimle evlenmek istemezsin dediğimde nasıl böyle düşünebildir benim hakkımda diye kızdı...
Unutmamı hiç düşünmememi konusunu bile açmamı istiyor ona faceden yorum attığımda bile neden yaptın kendini üzüyorsun hiç bir iletişim kurma dedi..

Allahım çok çok kötü oldum nasıl bir dede... Cehennemin 7 kat dibinde yansın inşallah, bu konu beni inanılmaz sarstı artık ciddi ciddi istifa etmeyi çocuğumu kendim büyütmeyi istiyorum. Rabbim kötü insanlardan uzak tutsun bizi inşallah

hakkimi helal etmiyorum. Ahirette de cehennemden cikamaz insallah bana bu dunyda cehennemi yasatiyor o da orada yasasin. Allahin adaletine sonsuz inaniyorum.

cennet yüzü göremesin inşallah yani yazıp yazıp siliyorum hakaretleri, yetmiyor, yetemiyor!!! ..
Allah'ım ya gözlerim doldu okurken.

konunuzda kendi derdii anlattim kusura bakmayin lutfen. esinize anlatmis rahatlamissiniz ben anlatamiyorum bunun sucluluk duygusunu da cekiyorum bir yandan. Silsek keske gecmisi. o donemi hic yasamamis olsak ama caresi yok. umatim bir daha ne biz ne cocuklarimiz ne de baska cocuklar yasamaz bu kotu olayi.

ah yaa kıyamam ben sana o küçücük yaşında neler yaşamışsın çok geçmiş olsun.

hadi dayı sapık manyakda, rahmetli olmuş arkasından konuşmak istemem ama annen ve teyzelerin ne oluyor bu durumda (tepki gösterenleri tenzih ediyorum) o nedir yaa bide dayak yemişsin offffff bu ne biçim iş, daha açığa çıkmayan ne olaylar var, engellenemiyor bu pedofili !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bende bu konuda bişey söylediğimde aaa olurmu öyle şey diyorlar, kötü düşünen ben oluyorum, ama oluyor işte !!!!!

aynen dediğiniz gibi, benim kızım kolay kolay kimseye yaklaşmak istemiyor ve ailem bana kızıyor 10-15 dk alışmasını bekliyorlarmış, yabani yetiştiriyormuşum, bende diyorum böylesi daha iyi değilmi bu sefer daha çok kızıyorlar sanki çocuğumu kıskanıyorum sevdirmek istemiyorum sanıyorlar. ki benim kuzularımı öyle seviyorlar çocuklar oyun oynarken bile rahat vermiyorlar tepki göstermiyorum anane, babane , dede sonuçta sevecek diye, ama benim yetiştirme tarzımı beğendiremiyorum, beğenmesinlerde umrumda değil

Cok uzuldum ama malesefki boyle seyler oluyor.ne kaar cahilmis aileniz kucucuk cocugu suclamislar.eger gorusme durumunuz varsa gorusmeyin o insanlarla.siz de üzülmeyin artik.suclu olan siz değilsiniz

Anlatınca herkesin o gözle bakacağını acıyacağını falan düşünüyor insan...utanç, kendine yakıştıramamak, hiç böyle bir şey olmadığına kendini inandırmak inkar etmek bu gibi sebepler bu kadar kötü bir olayı konuşmak zor. sanırı utanç duygusu ağır basıyor daha çok, acizlik çaresizlik duygusu oluşuyor o yüzden anlatmaktan kaçıyor insan. Beni psikolojik destek almama sebebim de bu hem işe yarar bulmuyorum hem de tamamen yabancı olduğum birine nasıl anlatayım
Ben ayrıntılarını eşime anlattım, bir de buraya yazdıklarım...bunun dışında ben de anlatamıyorum
Eşim emniyet mensubu ve çocuk şubede çalışıyor, orada bin kat daha kötü vakalar geliyor
Bunları görüp durmasına rağmen benim başıma öyle bir şey gelmesine çok şaşırdı konduramadı üzüldü....

ayni hisleri paylasiyorum. hic kimseye anlatmadim bana acimalarindan korktum. esime evlenmeden once anlatmadim sonrasinda ise beni ailemle goturmez diye korkup soyleyemedim.
Ben de ilac kullanmayi reddediyorum. iyi mi yapiyoruz kotu mu bilmiyorum. en buyuk imtihan bu sanirim bize

okurken nefesim daraldı.
annenin ailesi başlarına kalmış,değersiz grupta görmüşler seni ve o yüzden suçlamışlar.
insan düşmeye görsün.çevresindeler insan sınıfından çıkıyor maalesef.
annen ailesinden utanıp,sıkıldığı ve yaşadığı üzüntüyü seni döverek dışa vurmuş.

hadiinsallah,canım ne biçim bir dededir ve ne zor bir şeydir bir çocuk için.
güvendiği,sığındığı insandan bunu yaşamak...

Allah'ım ne dünyaya kaldık .((

Cok uzucu bir durum Allah yardimciniz olsun.
benzer seyi o yaslar da ben de yasadim .
Simdi ki dusuncem aslinda zaman simdi kotu degil.o 90 li yillar da cocuk olma hic o kadar pembe degildi.duyulsa utanilandi sucluymus gibi. yasansa korkuldu ama anlatilmayan seylerdi.o yillarda kotu olay yasayan nesil buyudu ve farkindalik basladi.cocuga sahip cikilmasi gerektigi anlasildi.bu okula birakma alma olaylarinin hepsi korkudan telastan.
yapanlar buyudu ve cocuk sahibi oldu.kizlari oldu... hic korkup akillarina geliyor mu bilmiyorum.
ben bir tek anneme bu yaz anlattim ki annem inanilmaz severdi onu.gunlerce agladi uzuldu . Anlatmaya mecbur kaldigim bir durumdu ona merhamet etmemesi gerektigini bilmeliydi.
Kizina birsey olmasin insallah.o gunahin bedelini burada odemesin.hesap mahserde artik.gidip orada alirim.bu benim tesellim.
benim de kizlarim oglum var Rabbim cumlemizinkini ve benimkileri korusun.

esinin iyi bi insan olmasina cok sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…