ben hiç söyleyemedimmaynı iğrençliği aynı yaşlardayken abla -müsveddesi kişi bana yapmıştı.Bense anneme söylemiştim.hayal mayal hepsi aklımda
ben söyledimde ne değişti...hayal meyal annemin kızdığını hatırlıyorum ama halen o abla müsveddesi aynı evin içinde pişkin pişkin yüzüme bakıyor............utanmaz.Asıl şimdi ben ona nefretimi kimseye açıklayamıyorum...gelmiş 35 yaşına.kime ne diyeyim..ben hiç söyleyemedimm
öz ablanız mı?ben söyledimde ne değişti...hayal meyal annemin kızdığını hatırlıyorum ama halen o abla müsveddesi aynı evin içinde pişkin pişkin yüzüme bakıyor............utanmaz.Asıl şimdi ben ona nefretimi kimseye açıklayamıyorum...gelmiş 35 yaşına.kime ne diyeyim..
evet.ben 4-5 yaşındayken..o 10 yaş büyük!!öz ablanız mı?
Ay kötü ya!!! Annenizde arada kalmis sanki! Ne yapiyodu ablaniz ? Yani o zamanlar 15 yasinda,gayet yaptiginin farkinda.simdi iliskiniz nasil ?cok üzüldüm yaa abla bide ,demekki sadece erkeklwrden kormamak gerek...evet.ben 4-5 yaşındayken..o 10 yaş büyük!!
Keşke. . .işte hemen hemen aynı yaşlar. ne denebilir ki? keşke hiç yaşamasaydık böyle şeyleri...
örnek verdiğim arkadaştaki gibi çamaşırımı çıkarıp üstümde tepindiğini hatırlıyorum.kendiside çıkarmış iğrenç yaratık!!!!Naptığını anlamadım ama kötü bişey olduğunu hissedip demişim demekki..annemin çok öfkelendiğini bi zaman sonrada UNUTULDUĞUNU.............Şimdiyse hiç utanmadan yüzüme pişkin pişkin baktığını....daha neler neler yaşattığını.....Ay kötü ya!!! Annenizde arada kalmis sanki! Ne yapiyodu ablaniz ? Yani o zamanlar 15 yasinda,gayet yaptiginin farkinda.simdi iliskiniz nasil ?cok üzüldüm yaa abla bide ,demekki sadece erkeklwrden kormamak gerek...
Cok üzücü,cünkü daha kazanmadan kaybettigi kardesi...kardes ya varmi ötesi....bastirilmis cinsellik her zaman felakete sürüklüyor zannimca,abla müsvettenizdede öyle olmus gibi...unutamicaksibiz elbet,cok aci gercekten.ne denie onu bile bilmiyorum,sadece okudugum herbir sayfada icim ciz etti,bende anneyi .kendi evlatlarimi yerine koydum dagiliyor insan.Ne güzelki acilarimizi paylasabimiyoruz,bir baskasinin derdine ortak olup beraber aglayabiliyorut,bizlerin farki o,insan olmak,insana deger vermek....örnek verdiğim arkadaştaki gibi çamaşırımı çıkarıp üstümde tepindiğini hatırlıyorum.kendiside çıkarmış iğrenç yaratık!!!!Naptığını anlamadım ama kötü bişey olduğunu hissedip demişim demekki..annemin çok öfkelendiğini bi zaman sonrada UNUTULDUĞUNU.............Şimdiyse hiç utanmadan yüzüme pişkin pişkin baktığını....daha neler neler yaşattığını.....
Beterin beteri var tabi...Ama psikolojim hiç iyi değil.
Bazen uzandığımda hep o anlar geliyor aklıma...keşke unutmak mümkün olsaydı.
Bazen Bir derdim var'daki bazı üyeler gerçekten iyi geliyor.Cok üzücü,cünkü daha kazanmadan kaybettigi kardesi...kardes ya varmi ötesi....bastirilmis cinsellik her zaman felakete sürüklüyor zannimca,abla müsvettenizdede öyle olmus gibi...unutamicaksibiz elbet,cok aci gercekten.ne denie onu bile bilmiyorum,sadece okudugum herbir sayfada icim ciz etti,bende anneyi .kendi evlatlarimi yerine koydum dagiliyor insan.Ne güzelki acilarimizi paylasabimiyoruz,bir baskasinin derdine ortak olup beraber aglayabiliyorut,bizlerin farki o,insan olmak,insana deger vermek....
Elbette bedeli olucak,engec mahserde ,oraya da kalmiyor cogu zaman...Allaha birakin,teslimiyet iyi gelir.Allah yardimciniz olsunBazen Bir derdim var'daki bazı üyeler gerçekten iyi geliyor.
Anlatabilmek ...
Birinin orda okuduğunu bilmek bile benim için önemli.
Böylesine iğrenç acılar unutulmuyor evet ama mutlaka vardır bir bedeli..
bu gercekten cok ciddi bir travma bir cocuk icin hele ki bir de kardes.hep ic ice yasamaya mahkum olduğun biri sana bunu yasatan,of cok zor bir durum bu.Diyecek bisey bulamadım ve cok üzüldüm canım iki ucu b.klu değnek.ne yapıyor simdi hala aynı evde mi yasıyorsunuz?örnek verdiğim arkadaştaki gibi çamaşırımı çıkarıp üstümde tepindiğini hatırlıyorum.kendiside çıkarmış iğrenç yaratık!!!!Naptığını anlamadım ama kötü bişey olduğunu hissedip demişim demekki..annemin çok öfkelendiğini bi zaman sonrada UNUTULDUĞUNU.............Şimdiyse hiç utanmadan yüzüme pişkin pişkin baktığını....daha neler neler yaşattığını.....
Beterin beteri var tabi...Ama psikolojim hiç iyi değil.
Bazen uzandığımda hep o anlar geliyor aklıma...keşke unutmak mümkün olsaydı.
İnsanların hiçbişey olmamış gibi böyle konuların üstünü örtmesi....Asıl kötü olan bu.evet bi aradayız.sınava hazırlanıyor ve benim hatırladığımı düşünmüyordur. . . Bu saatten sonra herhangi birine anlatmakta onu 35 yaşında küçük düşürmekte bi işe yaramaz.tedavi olmam gerektiğini biliyorum...bu gercekten cok ciddi bir travma bir cocuk icin hele ki bir de kardes.hep ic ice yasamaya mahkum olduğun biri sana bunu yasatan,of cok zor bir durum bu.Diyecek bisey bulamadım ve cok üzüldüm canım iki ucu b.klu değnek.ne yapıyor simdi hala aynı evde mi yasıyorsunuz?
offf ne diyeceğimi bilemiyorum ya bir abladan gelir mi ya insanın basına böyle birsey kanım dondu ya düsünmemeye calıs unutmak imkansızdır eminim cok üzgünüm insallah en az zararla kurtulursun bu travmadan canım...İnsanların hiçbişey olmamış gibi böyle konuların üstünü örtmesi....Asıl kötü olan bu.evet bi aradayız.sınava hazırlanıyor ve benim hatırladığımı düşünmüyordur. . . Bu saatten sonra herhangi birine anlatmakta onu 35 yaşında küçük düşürmekte bi işe yaramaz.tedavi olmam gerektiğini biliyorum...
hiç geçmiyor biliyormusun..bilinçaltında bi yerlerde duruyor o.offf ne diyeceğimi bilemiyorum ya bir abladan gelir mi ya insanın basına böyle birsey kanım dondu ya düsünmemeye calıs unutmak imkansızdır eminim cok üzgünüm insallah en az zararla kurtulursun bu travmadan canım...
Yanlış anlamışsın "genç kız a" değil, çocuğa , yani o 4 - 5 yaşlarındayken demiş üstelikVallahi teyzeleriniz dangalak.
Siz bir magdursunuz, cocuk halinizle ne oldugunu bile anlamamissiniz. 5 yasindaki cocuga suc bulmak kadar dangalakca bir sey olamaz, sizi neden dovduler ?
Aileniz normal degil. BU hikayede dayak yiyen tarafin siz olmasinin hicbir mantigi yok.
Teyzeniz gerizekali ayrica. Ne demek sen dulsun, bir genc kiza ? Ruh hastasi ???? Siz o teyzeye bir kere haddini bildirin. Sucsuz oldugunuzu, cocuk oldugunuzu, tacize ugradiginizi, magdur tarafin siz oldugunu soyleyin. Ortada bir taciz var, hala teyzeniz artik bekaret mi dusunuyor, nedir anlamadim , dulsun ne demek ya??? Teyzeniz gercekten igrenc bir zihniyete sahip. Haddini bildirdikten sonra daha da konusmayin derim o teyzeyle.
cok üzgünümhiç geçmiyor biliyormusun..bilinçaltında bi yerlerde duruyor o.
Kendimi öyle şeylerle meşgul etmeliyimki,hafızamda ona dair hiçbişey kalmasın.
Umarım ölmeden önce birgün gerçek olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?