en cok annende hata seni nasıl döver cnm ya cok üzüldüm
bi arkadasın anlattı bana lisede bakkal onu taciz etmis gögsünü ellemeye calısıs bude hemen kacıp eve gelmis annesine söylemis böyle böyle bakkal amca beni elledi demis annesinde sus sakın adın cıkar kimseye söyleme demis kız agladı diyo hala o bakkala gidiuyo annem neden dedim babam söylerlerse benim adım cıkarmıs dedi kız öyle öfkeliydiki anneler cok bilincsiz o bakkalı o anda taslayıp adamı linc etmeleri lazım dı 30 senelik esnafmıs bunu yapan yani kız diyo beni bebekligimide cocuklugumuda biliyodu diyo ,,
pislik insanlar ya b
Bilinç başka bi konu amcası dayısı dedesi gibi akrabaya aşırı güven duyuluyor ve çocuğun olması gereken mesafe ayarlanamıyor.Gayet de ediyor. Bu ailenin bilinci ile alakali. Ailecek bilincsizsen bence dr izin verme. Ama bilincin varsa guvenin de vardir. Otekisi cahil cesareti oluyor.
Zaten amca dede dayi gibi bireylere karsi bir mesafe olmamali ki? Cocuk taciz edildiginin farkina varabilecek bilinctr olmali ve ailesi de yasadiklari aileyi en iyi bilen olmali. Bu tamamen bilincle ilgili bit sey. Bizzat bu tacizin magduru olmus bir insanim. Dogru olan mesafeler yasaklar degil, kokten cozumler.Bilinç başka bi konu amcası dayısı dedesi gibi akrabaya aşırı güven duyuluyor ve çocuğun olması gereken mesafe ayarlanamıyor.
Mesafe yasak demiyorum ki mesela iç içe yasıyoruz ama gözüm üstünde kimseyle uzun süre yanlız bırakmam ve çocuğuma özel bölgelerini dokunulmaması gerektiğini ... vs anlatırım korkmadan çekinmeden annesine anlatabileceğini... aslında aynı şeyleri söylüyorzZaten amca dede dayi gibi bireylere karsi bir mesafe olmamali ki? Cocuk taciz edildiginin farkina varabilecek bilinctr olmali ve ailesi de yasadiklari aileyi en iyi bilen olmali. Bu tamamen bilincle ilgili bit sey. Bizzat bu tacizin magduru olmus bir insanim. Dogru olan mesafeler yasaklar degil, kokten cozumler.
Erkek çocuğuna bu nasıl söylenir ki? Essegin aklına karpuz kabuğu getirmek olmaz mi bu sadece? Çocuğun zihninde olmayan bir şema oluşturmanın anlamı yok sanki? Kızına ve oğluna asıl amacını belli etmeden yapıyorsa bayan hem kız çocuğunu hem erkek çocuğunu koruyor olur.
Bende aynı şeyi yaşadım en kötüsü hala yüzlerine bakıyor olmak ancak yaşayan bilir Allah bin belalarını versin inşallah !!içim kötü oldu bende buna benzer yaşamıştım halamın oğlu yaşatmıştı ama 6 yasındanda küçüktüm öldüresim var onu hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?