küçükken tacize uğradım... görümcemin eşi de bekar görümcemi taciz etmiş:(

el ne der lafına gerçekten sinir oluyorum..kendimiz için deil başkaları için yaşıyoruz resmen..bir sapıkla evli olmak daha utanç verici bence..

aman Allahım nasıl bir dünyada yaşıyoruz.. bir gözümüzün diğerine güvenmediği devirlere geldik.. yavrularımızı korumak bizlere düşer.. Allahım böyle kötü şeylerle terbiye etmesin hiç birimizi inş..

Çok kötü. Demek ki iradesine sahip olamıyor. Hatta En başından aile fertlerinden etkilenme durumlarını tamamen baskılaması ve hiç istememesi gerekiyor. Eşinin ailesi de erkek her şey beklenir diye üstünde fazla durmuyor sanırım. O aileye bırakmaman en iyisi.

siz şimdi böyle yazıyosunuz da.çalışan annelerin çocukları ne yapsın yada çalışan anneler bu konuları okuyunca ne yapsın. çok korkuyorum bu yorumlar beni mahvediyor. keşke hiç çalışmasam.

Etraf sapık ruhlu insanlarla dolu.
Evli olsam ve bebeğim olsa kimseye güvenip kucağına dahi veremem herhalde.
Şimdiden bu konuda psikolojim alt üst olmuş durumda.
Kimseye güvenemiyoruz, evlatlarımızı teslim edemiyoruz, en yakınlarımızdan şüpheleniyoruz ki şüphelenmeliyizde zaten.
Nereye kadar böyle gider bilmiyorum..
Telaşınız yersiz değil.

Canım ya, yaşadığın gerçekten çok kötü ve iğrenç bi durum. Benim fikrim; çocuğunun yanından ayrılmaman o aileden ne geleceği belli değil. Hiçbirşey çocuğundan önemli değil. Allah muhafaza senin başına gelenin bi benzeri evladının baaşına gelse aman Yarabbi! Boşver çalışmayı falan..

kadın olmak... kız çocuğu yetiştirmek ne kadar zor... kızım şu an 2 yaşında. son yaşanan ama aslında hep var olan taciz haberleri... ben 7 yaşlarındayken halamda kalmıştım... eniştemi o kadar çok seviyordumki o gece onun yanında uyumak istedim. sırtım eniştem olacak şerefsize dönüktü o da arkamdan cinsel organını bana sürtüyordu ben rahatsız olmuştum o da rahatça sırıtarak ne oldu dedi ve ben uyuyakaldım çocukluk işte şimdi düşündüğümde deliye dönüyorum :KK43:(( görümcemin eşi de bekar görümcemi taciz etmiş. eşimin ailesi görümceme boşan diyorlar ama el ne der kaygısıyla da pek boşanmalarından yana değiller aslında. zaten görümcem de milletten utandığı için boşanmıyor.. cahillik.. görümcemin 5 yaşında oğlu var ve oğlu sanki kızımı taciz edecekmiş gibi kabuslara kapılıyorum şimdiden :KK43: kızımı kreşe gönderip işe başlamak istiyordum. kreş çıkışları kayınvalideme gidecekti. ama cesaret edemiyorum... hiç işe girmemek en iyisi gibi geliyor..
Bu olay ailesinde yaşanıp dağmadın ağzını burnunu kırıp görümceyi elinden almayan tüm Aile fertlerinden çocuğunuzu sakının.

Ben de kızımı büyük oğlan olan yerlerde akraba da olsa yalnız bırakmıyorum. 2 defa eşimin arkadaşı yatıya kaldı, ikisinde de kızımı odasında yatırmadım yanıma aldım.Eşimin arkadaşı benim de tanıdığım ağır başlı bir beyefendidir.Yine de kimseye guvenemiyorum. Eşime bile gerekçesini söylemedim, abarttığımı düşünür diye.

kadın olmak... kız çocuğu yetiştirmek ne kadar zor... kızım şu an 2 yaşında. son yaşanan ama aslında hep var olan taciz haberleri... ben 7 yaşlarındayken halamda kalmıştım... eniştemi o kadar çok seviyordumki o gece onun yanında uyumak istedim. sırtım eniştem olacak şerefsize dönüktü o da arkamdan cinsel organını bana sürtüyordu ben rahatsız olmuştum o da rahatça sırıtarak ne oldu dedi ve ben uyuyakaldım çocukluk işte şimdi düşündüğümde deliye dönüyorum :KK43:(( görümcemin eşi de bekar görümcemi taciz etmiş. eşimin ailesi görümceme boşan diyorlar ama el ne der kaygısıyla da pek boşanmalarından yana değiller aslında. zaten görümcem de milletten utandığı için boşanmıyor.. cahillik.. görümcemin 5 yaşında oğlu var ve oğlu sanki kızımı taciz edecekmiş gibi kabuslara kapılıyorum şimdiden :KK43: kızımı kreşe gönderip işe başlamak istiyordum. kreş çıkışları kayınvalideme gidecekti. ama cesaret edemiyorum... hiç işe girmemek en iyisi gibi geliyor..
Ben şeyi anlayamadım görümcemin eşi bekar görümcemi taciz etmiş demişsin ya.. yani senin 2 tane mi görümcen oluyor.. görümcenin eşide baldızınımı taciz etmiş oluyor.. :KK43:

Çok güzel ya devam etsinler sonuçta "Eller neler deeeer " duymasın kimse herkes onu ailesini seven melek adam sansın,işine de kimse karışmasın,yapılanlara göz yumulsun. Adresi verin kutlayayım çiçek göndereyim.
Kadınlar kendilerini koruyamazken başkaları neden saygı duysun! Haktır yapılanlar o zaman bu mu yani?

görümcemin eşiyle görüşmüyorlar kv evine gelemiyor yani... ama yine de eşimin ailesi bu olayı çok çok kötü görmeyen bir aile sonuçta.
çok çok kötü görmüyorda ne demek. Aman yarabbim ya bu kadar mı geniş olunur. sakın bırakmayın çocuğunuzu.

Ya bizim komşumuz var daha doğrusu hemşerimiz kızlarını kp taciz etmiş. Kızın 2 çocuğu oldu ikiside kız o adam (yani oğlu) senin karnına erkek çocuk koyamayacak sen benle ol demiş şok olmuştum ilk duyduğumda. Benim babam ben olsam herhalde o adamı öldürürdüm diyor. Komşumuz kredi çekti 1+1 ev aldı boşatmadı kızını ve kızın kocası hâlâ o sapık babası ile görüşüyormuş. Çok iğrenç bu insanlar ya.
ayyy inanmıyorum yaaaa :( ne pislikler var dünyada

Inanmıyorum ya! 25 yaşında bir kadın diyorsunuz tacize uğrayan, ne yapmış tam olarak? Niye kadın şerefsizi şikayet etmiyor?
Yemişim ablasını, eniştesini, şikayet edin, ettirin lütfen!!! Ceza almasa bile rezil olsun, adı çıksın, insan yüzüne bakamasın, pissslikkkkkkkkk, iğrenç mahluk!! Ya karısı hala onunla aynı yatağamı giriyor!?

Back
X