Küçüklük hatası

Tamponla ilgisi ne? Yazıldı da ben mi kacirdim?
Ayrıca farkı yazdım,
Yetişkin bir kadının ayırt edebileceği farklılık bu
Zatzuma anlamadım tam oalrak ne anlatmak istediğini.
Şimdi bu kız regl döneminde tampon kullanıyor kızlık zarına zarar vermeyeceğini düşünerek.
Sen de diyorsun ki rengine bak.

Bu regl dışında mı tampon takmış?
Neden takmış o zaman?

Aynen öyle. Bende de çok fazla kanama oldu aksine. Her kadının bünyesi farklı. O kafada olan erkekle de evlenmemen en doğrusu olur konu sahibi.

Derdinin dermanı olabılcek tek kişi bi jınekolog brda kım ne derse desın senin bi doktora gorunmen gerek sonuc kotu olcak dıye gdemıyorum demek çözum degıl bızım yazdıklarımız senı rahatlatcaksa eger
Yok ya bişi olmamıstır

Olmamistir ama olsa ne olacak yapmayin artik hangi devirde yaşıyoruz, tampon kullanmissin bakire degilsin diye seninle olmayacak zihniyette bir adamla sen olma zaten. Bak boylelerini kafadan elemis oluyorsun.

Yahu T tuana951453 2 yıl kendini yiyip bitirmişsin ama ortada korktuğun gibi bir durum olmama ihtimali çok yüksek .

Ne gerek var böyle kendine takıntı yapmaya 2 sene boyunca ?

Bence güvenilir bir dr araştır çevrende . Öyle senin bu tedirginliğinden hemen dikim senaryosu yazacak tuzakçılardan uzak dur tabii .

Git gör de , bir şey olmadığını bi 2 seneyi daha kabusa çevirme kendine .

Rengi konusunda adil davranmadım haklısın, ben kd ilacı kullanıyorum, benimle kıyasladım.
Ama regl veya diğer turlu kanama ayırt edilebilir.
Kimse kusura bakmasın nolur regl sümüksü kan, diğeri bildiğimiz akan kan

Konu sahibesi,
daha önce aynı konuyu açtınız, sırf gelebilecek bazı cevapları tahmin ettiğim için incitilmeyin diye konunuzu kapatmıştım, yeniden açmışsınız, kapatılan konuların devamı niteliğinde konu açılamaz.

Ayrıca derdinizin çaresi bir doktora gitmekten geçiyor, kendinizi yiyip bitirmek acaba birşey olmuş mudur diye düşünmek, 2 sene boyunca bu konuyla yatıp kalkmaktansa bir jinekoloğa görünün, en kötü ihtimalle korktuğunuz şeyi duymak böyle bilmezlikle yaşamaktan çok daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…