Küçüklük hatası

Benim de ilk ilişkimde kanamam olmadı. Erkek arkadaşım da vay bakire değilmişsin demedi, dese kafasını kırardım. Sonra ayrıldık bitti gitti başka bir adamla evlendim. Yani bakire olup olmamak çok önmli bir mevzu değil. Ki sen kendine zarar vermiş bile olsan tabi ki hala bakiresin.

Bakireyken tampon kullanan çok arkadaşım vardı. Sporcular genelde kullanır, kullanmak zorunda kalırlar.

Benim de ilk ilişkimde kanamam olmadı. Erkek arkadaşım da vay bakire değilmişsin demedi, dese kafasını kırardım. Sonra ayrıldık bitti gitti başka bir adamla evlendim. Yani bakire olup olmamak çok önmli bir mevzu değil. Ki sen kendine zarar vermiş bile olsan tabi ki hala bakiresin.

Bakireyken tampon kullanan çok arkadaşım vardı. Sporcular genelde kullanır, kullanmak zorunda kalırlar.
Esin nasıl karşıladı peki

Bilinçsizce kullandığım birşey yüzünden hymenime zarar vermiş olabilirim? Ne yapmaliim
13 yaşımdan beri tampon kullanıyorum. Tamponun hymene zarar verdiği tamamen hurafe, boşuna kendine eziyet etme lütfen ayrica forumlarda cevap arayacagina bi tıp sitesine baksaydın keşke. Hymen düşündüğün gibi kırılgan bişey değil öyle pat diye zedelenmez merak etme. Bisiklete binince kızlığı bozuldugunu düşünen zihniyetten çokta farklı değil bu söylediklerin. Şimdi sakin ol ve hayatına devam et lütfen kizligin güvende :)

Tuana, iki yıldır bunu düşünüyorsun. Derslerine bile odaklanamiyorsun.
Bu takıntı olmuş sende belliki ve bunun tek yolu doktor.

Gidin rapor alın bu kadar önemliyse.

Mihutinden uzak bir doktora git öğren ne var bunda.

Öğrenmen de suphenni yok eder onun için. Şüphe etmesen bu kadar takmazsin kız değilsen bile.

13 yaşımdan beri tampon kullanıyorum. Tamponun hymene zarar verdiği tamamen hurafe, boşuna kendine eziyet etme lütfen ayrica forumlarda cevap arayacagina bi tıp sitesine baksaydın keşke. Hymen düşündüğün gibi kırılgan bişey değil öyle pat diye zedelenmez merak etme. Bisiklete binince kızlığı bozuldugunu düşünen zihniyetten çokta farklı değil bu söylediklerin. Şimdi sakin ol ve hayatına devam et lütfen kizligin güvende :)
Doktorlara mail attım hepsi zarar verir dedi

Gerçekten zarar verebileceğini bilmiyordum bilsem niye böyle birşey yapayım şu an hayati kendime zehir ediyorum
Iyi de yani Tampon zaten bakireler icin olmaz ayyy 21 . Yüz yilda okuma yazmandami yok Ben kizim oturup kendini bitirme Ayrica zorladinmi onemli olan bu niye zorluyorsun ay canin falandami acimadi annen ablan yokmu bi büyügün doktora git baska care yok

Back
X