- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi tuana951453
Notr. Hic suphe etmedi benden.Nasıl karşıladı eşiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Notr. Hic suphe etmedi benden.Nasıl karşıladı eşiniz
Bak anal seks ile veya surtunerek falan iliskiye giren bir suru bakire var. Sen onlardan daha bakiresin. Bosver. Kendine guven. Sen kendine guvenmezsen sana niye guvensinler?herkes çok katı bu konuda
Ne güzel Allah oyle birini çıkarır karşıma inşallahNotr. Hic suphe etmedi benden.
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz yardiminiz için Allah razı olsun sizden deBak anal seks ile veya surtunerek falan iliskiye giren bir suru bakire var. Sen onlardan daha bakiresin. Bosver. Kendine guven. Sen kendine guvenmezsen sana niye guvensinler?
Esin nasıl karşıladı pekiBenim de ilk ilişkimde kanamam olmadı. Erkek arkadaşım da vay bakire değilmişsin demedi, dese kafasını kırardım. Sonra ayrıldık bitti gitti başka bir adamla evlendim. Yani bakire olup olmamak çok önmli bir mevzu değil. Ki sen kendine zarar vermiş bile olsan tabi ki hala bakiresin.
Bakireyken tampon kullanan çok arkadaşım vardı. Sporcular genelde kullanır, kullanmak zorunda kalırlar.
Esin nasıl karşıladı peki
13 yaşımdan beri tampon kullanıyorum. Tamponun hymene zarar verdiği tamamen hurafe, boşuna kendine eziyet etme lütfen ayrica forumlarda cevap arayacagina bi tıp sitesine baksaydın keşke. Hymen düşündüğün gibi kırılgan bişey değil öyle pat diye zedelenmez merak etme. Bisiklete binince kızlığı bozuldugunu düşünen zihniyetten çokta farklı değil bu söylediklerin. Şimdi sakin ol ve hayatına devam et lütfen kizligin güvende :)Bilinçsizce kullandığım birşey yüzünden hymenime zarar vermiş olabilirim? Ne yapmaliim
Tampon kullandım
Acı hissetmedim. Olgun bi şekilde yaklaştığıniz için teşekkür ederim
Oldu ise fark etmedimKanama oldu mu
Doktorlara mail attım hepsi zarar verir dedi13 yaşımdan beri tampon kullanıyorum. Tamponun hymene zarar verdiği tamamen hurafe, boşuna kendine eziyet etme lütfen ayrica forumlarda cevap arayacagina bi tıp sitesine baksaydın keşke. Hymen düşündüğün gibi kırılgan bişey değil öyle pat diye zedelenmez merak etme. Bisiklete binince kızlığı bozuldugunu düşünen zihniyetten çokta farklı değil bu söylediklerin. Şimdi sakin ol ve hayatına devam et lütfen kizligin güvende :)
Ne saçma bi cevap?Oldu ise fark etmedim
Olumsuz bişey duymaktan korkuyorum o yüzden gidemiyorumTuana, iki yıldır bunu düşünüyorsun. Derslerine bile odaklanamiyorsun.
Bu takıntı olmuş sende belliki ve bunun tek yolu doktor.
Gidin rapor alın bu kadar önemliyse.
Adet dönemimdı zaten kan geldi ise de fark etmedim yaniNe saçma bi cevap?
Regl döneminde mitsin ayırt edemediğini mi düşünüyorsun
Iyi de yani Tampon zaten bakireler icin olmaz ayyy 21 . Yüz yilda okuma yazmandami yok Ben kizim oturup kendini bitirme Ayrica zorladinmi onemli olan bu niye zorluyorsun ay canin falandami acimadi annen ablan yokmu bi büyügün doktora git baska care yokGerçekten zarar verebileceğini bilmiyordum bilsem niye böyle birşey yapayım şu an hayati kendime zehir ediyorum