- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Bana her söylediğinde kıskançlık gibi geliyor. Çünkü ilk söylediğinde kendi kızı için x de yazıldı okadar para yatırdı noldu? okumadıı diyip gülmüştü. Ama görümcemin ozaman çocğu varmış yani. İnsan en kötü inşallah yaparsın kızım der.sakın eşinize bişey söylemeyin sakın
bir daha derse bu kadar ağır olmasa da bişey dersiniz
eskidenmiş koca eline bakmak v.s. gibi
bu arada kv belki kötü niyetle dememiştir
çalıma boşver rahatça otur evinde tarzı söylemiş de olabilir
siz daha iyi bilirsiniz tabiBana her söylediğinde kıskançlık gibi geliyor. Çünkü ilk söylediğinde kendi kızı için x de yazıldı okadar para yatırdı noldu? okumadıı diyip gülmüştü. Ama görümcemin ozaman çocğu varmış yani. İnsan en kötü inşallah yaparsın kızım der.
O zaman bu okuma-sınav mevzuları açıldığında planınızı söylemeyin. Bende hazırlanıyorum demeyin.
Kazanınca söylersiniz.
Eşiniz memur olcam dediğinde inanmamışlar ya, hukuk okuycam dediğinde okursun yaparsın demiş ya kv, "Aa çok şaşırdım siz destek olur muydunuz böyle? Halbuki memur olacağına bile inanmıyordunuzz" deseydiniz.
Ben de ağızlarının payını verememekten korkuyorumKv boşver deyince neden boşveresin, sende kazan sende ver ağzının payını şekerim
HaklısınızNeden herseyini anlatiyosun ki? Sen anlatirsan o da yorum yapar tabiki. Soyleme. Oku bitir oyle soyle.
Gerçekten istersen başarırsın, kimler neleri kazandıBen de ağızlarının payını verememekten korkuyorumBizim işyerinde yasakmış böyle ders çalışmalar falan. Halbuki boş vaktim yok değil. En kötü pcden çalışacağım artık ama işte dikkat dağınıklığı oluyor işte..
Orasıda ayrı dert oğlu onlara para yetiştermekten benim maaşımla bile zor idare ettiğimiz günler oluyorBen kötü bir niyet göremedim, hissedemedim.
Kadıncağız çalışma oğlum sana bakar diyor işte
Haklısınız .. Çalışıyorum ama vakit kısıtlı olduğu için yeterli bulmuyorum kendimi ilk sınavda 7 dersten 4 tanesinden iyi not aldım diğer 3 ü pek iyi değildi ama işte o 3 dersten korkuyorumGerçekten istersen başarırsın, kimler neleri kazandı
Orasıda ayrı dert oğlu onlara para yetiştermekten benim maaşımla bile zor idare ettiğimiz günler oluyor
Anladığım kadarıyla motivasyona ihtiyacınız var, başarı hikayeleri okuyun çok iyi geliyor gerçektenHaklısınız .. Çalışıyorum ama vakit kısıtlı olduğu için yeterli bulmuyorum kendimi ilk sınavda 7 dersten 4 tanesinden iyi not aldım diğer 3 ü pek iyi değildi ama işte o 3 dersten korkuyorum
Bu cesareti eşimden buluyor. Nedense ben böyle bir dengesizlik yapsam bana kızar annesi yapsa yaa kızıımmm annemin yüreği pamuk gibi sen neden yanlış anlıyorsun oluyor. Ama benimde patlama sınırım var bir kez daha söylerse tersleyeceğim. Zaten böyle bir huyu var bir soruyu kırk kere sorar bir şeyi kırk kere söyler. Mesela benim çayı şekersiz içtiğimi bilir her seferinde aaaa şeker kullanmıyor muydun diye şaşırır. Ya rol kesiyor ya da cidden hafıza problemi varÖyleyse haklısınız kızmakta.
Bence tekrar ederse saygı çerçevesinde cevabını verin ki bidaha böyle şeyler söylemeye cesaret edemesin
Öneriniz güzelmiş teşekkür ederim..bugün yapacağım bunu. Çocuğum yokken bitiremezsem bu okulu bir daha bitiremem biraz tembellik ediyorum sanki bazı şeylerden feragat etmeden gelmiyor işte başarıAnladığım kadarıyla motivasyona ihtiyacınız var, başarı hikayeleri okuyun çok iyi geliyor gerçekten
Şu hayatta öğrendiğim en önemli şey kaynanayı eşine asla kötüleme! Böyle bi daha olduğunda eşininde yanındayken cevabını ver şak diye mal gibi kalsın! Çok sinirliyim böyle boş boş konuşan insanlara hele de kaynanaysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?