Küçümseme mi? Boş Konuşma mı ?

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Merhaba hanımlar.. Dün çok hastaydım eşimle dışarıdan söyledik yemeği bu yüzden. Ev de çok dağınık olmasa da pek iç açıcı değildi. Tam yemek geldi biz oturma odasında yemeğe geçerken kapı çaldı bi baktım kv ve eşimin yeğeni. Çat kapı yani. Bir şey demedim çay koydum tatlı almıştım onu servis yaptım bu arada onların ısrarı üzerine yemeğimizi yedik eşimle. İşte sohbet muhabbet derken eşim adalet bölümünü okuyacağım seneye dedi anneside sen okursun oğlum gündüzleri evdesin boş vaktin çok dedi bende dedim ki bende yazıldım ama 2. sınavlara hiç hazırlanamadım ev iş vs. derken dedim. Kv "amaaaann sen okuyup ne olcan kocan meeeğğmur " diyiverdi. Sinirlendim cevap bile vermedim. Ama bunu daha önce 3 kez daha yaptı hepsine sustum. Bizim iş yerinde mutfakta çalışan abla var gelinini okutmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Benimki de sinirlerimi zıplatıyor. Sizce eşimle mi paylaşayım ne demek istiyor diye yoksa bir daha söylerse niye ben okumayayım kocama sırtımı dayayıp asalak gibi mi yaşayayım desem ağır mı olur?
Birde gerçekten ders çalışamadığım için çok üzülüyorum ve başarısız olunca ben demiştim demelerini istemiyorum

DİPNOT: Eşim memurluk sınavına hazırlanacağım dediği zamanlar biz sevgiliydik ve eşime ailesi hiçbir zaman inanmadı. Hep ben inanıp maddi manevi destek oldum. Yani kocan meğğğmur derken böbürleniyor birde sanki destek olmuş gibi.

sakın eşinize bişey söylemeyin sakın
bir daha derse bu kadar ağır olmasa da bişey dersiniz

eskidenmiş koca eline bakmak v.s. gibi

bu arada kv belki kötü niyetle dememiştir
çalıma boşver rahatça otur evinde tarzı söylemiş de olabilir

O zaman bu okuma-sınav mevzuları açıldığında planınızı söylemeyin. Bende hazırlanıyorum demeyin.
Kazanınca söylersiniz.
Eşiniz memur olcam dediğinde inanmamışlar ya, hukuk okuycam dediğinde okursun yaparsın demiş ya kv, "Aa çok şaşırdım siz destek olur muydunuz böyle? Halbuki memur olacağına bile inanmıyordunuzz" deseydiniz.

Bana her söylediğinde kıskançlık gibi geliyor. Çünkü ilk söylediğinde kendi kızı için x de yazıldı okadar para yatırdı noldu? okumadıı diyip gülmüştü. Ama görümcemin ozaman çocğu varmış yani. İnsan en kötü inşallah yaparsın kızım der.

siz daha iyi bilirsiniz tabi
o zaman oğlunun parasına kıyamıyor demek ki
bildiğinizi okuyun

Çok haklısınız keşke öyle söyleseydim kadını tepeme çıkarmışım haberim yok.

Kv boşver deyince neden boşveresin, sende kazan sende ver ağzının payını şekerim
Ben de ağızlarının payını verememekten korkuyorum Bizim işyerinde yasakmış böyle ders çalışmalar falan. Halbuki boş vaktim yok değil. En kötü pcden çalışacağım artık ama işte dikkat dağınıklığı oluyor işte..

Gerçekten istersen başarırsın, kimler neleri kazandı

Haklısınız .. Çalışıyorum ama vakit kısıtlı olduğu için yeterli bulmuyorum kendimi ilk sınavda 7 dersten 4 tanesinden iyi not aldım diğer 3 ü pek iyi değildi ama işte o 3 dersten korkuyorum
Anladığım kadarıyla motivasyona ihtiyacınız var, başarı hikayeleri okuyun çok iyi geliyor gerçekten

Şu hayatta öğrendiğim en önemli şey kaynanayı eşine asla kötüleme! Böyle bi daha olduğunda eşininde yanındayken cevabını ver şak diye mal gibi kalsın! Çok sinirliyim böyle boş boş konuşan insanlara hele de kaynanaysa

Öyleyse haklısınız kızmakta.

Bence tekrar ederse saygı çerçevesinde cevabını verin ki bidaha böyle şeyler söylemeye cesaret edemesin
Bu cesareti eşimden buluyor. Nedense ben böyle bir dengesizlik yapsam bana kızar annesi yapsa yaa kızıımmm annemin yüreği pamuk gibi sen neden yanlış anlıyorsun oluyor. Ama benimde patlama sınırım var bir kez daha söylerse tersleyeceğim. Zaten böyle bir huyu var bir soruyu kırk kere sorar bir şeyi kırk kere söyler. Mesela benim çayı şekersiz içtiğimi bilir her seferinde aaaa şeker kullanmıyor muydun diye şaşırır. Ya rol kesiyor ya da cidden hafıza problemi var

Anladığım kadarıyla motivasyona ihtiyacınız var, başarı hikayeleri okuyun çok iyi geliyor gerçekten
Öneriniz güzelmiş teşekkür ederim..bugün yapacağım bunu. Çocuğum yokken bitiremezsem bu okulu bir daha bitiremem biraz tembellik ediyorum sanki bazı şeylerden feragat etmeden gelmiyor işte başarı

Öyleyse bekleyeyim bir daha söylerse vereyim cevabını... Her seferinde sus pus kalmamdan mıdır nedir kadınla her görüştüğümde bir üst seviye patavatsızlık yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…