- Konu Sahibi ShellShock
-
benim eşim utanmasa çocuğu yaparken bile soracak.
Aslında ailesinden bağımsız alıyor ama muhakkak onlara da anlatıyor ve ben sinir oluyorum. Düşününki kadın bizim nerede oturacağımıza bile karar vermeyi kendine hak görüyöro zaman konu kv değil eşin
onu azıcık eğit
kv den bağımsız kocaman insanlar olduğunu alttan alta işle
asla annesini kötüleme her şeyi bilmesin deme ama eşinin kendi kararlarını alabildiğini ona hisssettir
Ben istiyorumki yorum da yapmasın. Çünkü her şeyime köstek oluyor sonra vay efendim bu kız böyle. Kendi gibi cahil bilgisiz kalayım istiyor. Kitap okumama kadar yorumu var. Sorsan kaç tane kitap bitirdin diye bir elin 5 parmağını geçmez. Onada kızmıyorum öyle yetişmiş ama kendi kızlarına herkonuda destek çıkarken bana köstek olmasın yorum dahi yapmasınGecen bi sinava girecektim.
Kayinvalideme söylemedim. Kayinvalidemin de en büyük takıntısı aman akademik olarak basarili olun calisin atanin vs..
Bende cok calisan biri degilim acikcasi. Basariliyim ama.
Puanlar aciklaninca anne 85 almisim atanabilirim inşallah dedim. Hicte calismadin aferin kizima dedi gecti. Sonra da millete ovunmeye basladiYeri gelecek laf sokacaklar yeri geleck seninle ovunecekler.
Herseyi paylaşmayın.
Ben istiyorumki yorum da yapmasın. Çünkü her şeyime köstek oluyor sonra vay efendim bu kız böyle. Kendi gibi cahil bilgisiz kalayım istiyor. Kitap okumama kadar yorumu var. Sorsan kaç tane kitap bitirdin diye bir elin 5 parmağını geçmez. Onada kızmıyorum öyle yetişmiş ama kendi kızlarına herkonuda destek çıkarken bana köstek olmasın yorum dahi yapmasın
sizi tenzih ederim. Ben sadece kayınvalidemin bu konusmayı defalarca yapması beni küçümsemesi ve eşimden yüklü yardımlar alıp hala bana bunu konusmasından ötürü söyledim... yoksa bende ilk evlendiğimde 7 aya yakın evdeydim yani. evde olmayı da çok seviyordum bol bol kitap okuyup değişik yemekler yapıyordum. sizi kırdıysam özür dilerim.Ben ev hanımıyım kocaya sırtını dayamış asalak gibi hissetmiyorum kendimi(biraz ağır olmuş bu benzetme)
Sinirlendim cevap bile vermedim. Ama bunu daha önce 3 kez daha yaptı hepsine sustum
aynen öyle. halbuki oğlu işten çıkıp 6 ay evde kpss çalışırken ondan faydalanamıyordu ve vaktini boşa harcadığını söylüyordu bende tam aksine hep destek tam destek yaptım. şimdi ne mi oldu? annesi bu yasına getirip memur yaptı bu yüzden ona yapılan maddi yardım beni ilgilendirmez oldu ve eşimde dahil herkes benim üniversite okumaya çalışmamı kpssye girip hiç çalışmadan 70 almamı küçümseyip alaycı birşekilde gülüyorlar. ben nerde yanlış yapıyorum bilmiyorumamaan ne takıyosun kafaya ne derse desin. onun gözünde oğlu devlete sırtını dayamış aslan gibi meeeemur. oğlumu okuttum meeemur yaptım diye böbürleniyordur sağda solda
sırf arada eşim var saygısızlık olmasın diye sustum..susmaya devam et madem.
ne diyelim ki. az ağzınız iş yapsın ya.
sırf arada eşim var saygısızlık olmasın diye sustum..
eşinize saygısızlık olmaması size saygısızlık yapılmasından daha mı önemli?
sizin sıfatınız öncelikle o adamın eşi olmak değil. biliyosunuz değil mi? shellshock olarak size saygısızlık yapılmasına izin vermemeniz lazım.
Siz eşinizi düşünmüşsünüz.Eşiniz de sizi düşünüp ailesiyle konuşma yapsın madem,eşim hakkında böyle konuşulmasını istemiyorum desin.Ama bizim toplumumuzda erkek az eşini savunmaya kalksa kılıbık damgası yiyor.Kadının erkekten kademe olarak yüksekte olmasını hazmedemiyor.Çoğu erkek ailesi kadını çalışmasın evde kalsın ,çocuk baksın istiyor.sırf arada eşim var saygısızlık olmasın diye sustum..
Siz eşinizi düşünmüşsünüz.Eşiniz de sizi düşünüp ailesiyle konuşma yapsın madem,eşim hakkında böyle konuşulmasını istemiyorum desin.Ama bizim toplumumuzda erkek az eşini savunmaya kalksa kılıbık damgası yiyor.Kadının erkekten kademe olarak yüksekte olmasını hazmedemiyor.Çoğu erkek ailesi çalışmasın evde kalsın ,çocuk baksın istiyor.
aynen öyle. halbuki oğlu işten çıkıp 6 ay evde kpss çalışırken ondan faydalanamıyordu ve vaktini boşa harcadığını söylüyordu bende tam aksine hep destek tam destek yaptım. şimdi ne mi oldu? annesi bu yasına getirip memur yaptı bu yüzden ona yapılan maddi yardım beni ilgilendirmez oldu ve eşimde dahil herkes benim üniversite okumaya çalışmamı kpssye girip hiç çalışmadan 70 almamı küçümseyip alaycı birşekilde gülüyorlar. ben nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum
Eşinize gözdağı verin o zaman.Ben senin gururun incinmesin diye Onların yanında böyle davranmana sesimi çıkarmadım ama benim de sabrım doldu.Senin nasıl gururun varsa benim de gururum var,bir daha aynı şey olursa sesimi çıkartırım deyin.Çoğu erkek başkalarının yanında eşine bağırmayı,erkeklik göstergesi sanar,gözünü korkutursanız cesaret edemez herhalde.Her kelimenize sonuna kadar katılıyorum özellikle bu söyledikleriniz eşimin ailesini anlatıyor. Bir başarımı görse duysa bilse hemen o gözler devrilip alaycı bir şekilde gülünüyor.Bu sanki eşimden kaynaklı. Onların yanında beni bozduğu benimle alay ettiği zamanlar olduğu için herhalde onlarda beni ciddiye almıyor. Öyle bir tepki koymak istiyorumki kendilerini benimle aynı kefeye koyup birde böyle alaycı konuşamasınlar....
doğru söylüyorsunuz. boşuna övünmesin yani.. biz sevgiliyken eşimi ne kadar üzdüğünü bir ben biliyorum. herkes evde yatıyosun yani diyordusen de o zmn kalabalık ortamda muhabbeti olursa kv me kalsa eşim boşa uğraşıyordu vaktini harcıyodu. ama biz ona aldırış etmedik çok şükür falan de. yoksa eski işinde hala kalcaktı vs vs reklamını yap biraz
ciddi ciddi konusma vakti gelmiş..Eşinize gözdağı verin o zaman.Ben senin gururun incinmesin diye Onların yanında böyle davranmana sesimi çıkarmadım ama benim de sabrım doldu.Senin nasıl gururun varsa benim de gururum var,bir daha aynı şey olursa sesimi çıkartırım deyin.Çoğu erkek başkalarının yanında eşine bağırmayı,erkeklik göstergesi sanar,gözünü korkutursanız cesaret edemez herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?