- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi ShellShock
-
Çok klişe ama kimse başarı merdivenlerini eli cebinde çıkmamıştır, emek olmadan yemek olmaz.Öneriniz güzelmiş teşekkür ederim..bugün yapacağım bunu. Çocuğum yokken bitiremezsem bu okulu bir daha bitiremem biraz tembellik ediyorum sanki bazı şeylerden feragat etmeden gelmiyor işte başarı
Cevap vermediğin için üste çıkıyo işte. Aynısı benim başımda da var haddini bilmez her halta karışır uzatır. Halbuki onu hiç ilgilendirmeyen mevzular. En iyisi cevabını ver sussunÖyleyse bekleyeyim bir daha söylerse vereyim cevabını... Her seferinde sus pus kalmamdan mıdır nedir kadınla her görüştüğümde bir üst seviye patavatsızlık yapıyor.
Çok haklısınız. Beni çok motive ettiniz teşekkür ederim. Etrafımda hep yapamazsın edemezsin diyen insanlar olunca şevk kırılıyor haliyle...Çok klişe ama kimse başarı merdivenlerini eli cebinde çıkmamıştır, emek olmadan yemek olmaz.
Düşünsene akşam yemek yapmayı çok istiyosun ama çok çok istiyosun, sadece istmekle kalıyosun bişey yapmıyosun.
Akşam aç kalırsın olan bu.
Aynen öyle. Artık kendimle alakalı özel hiçbir şey paylaşmayaağım. Birde şu var mesela ben bir fikir veriyorsam gülüyor . Ama ben kendi fikrimi eşime söyleyip eşimin fikri gibi eşime söyletince mantıklı geliyor ciddiye alıyor. Bu ne cins bir tip ben çözemedim.Cevap vermediğin için üste çıkıyo işte. Aynısı benim başımda da var haddini bilmez her halta karışır uzatır. Halbuki onu hiç ilgilendirmeyen mevzular. En iyisi cevabını ver sussun
Bu cevap harikaEşine söyleme yeri geldiğinde sen söyle, o benim desteğimle memur oldu şimdi de o bana destek olacak de
Ben de ağızlarının payını verememekten korkuyorumBizim işyerinde yasakmış böyle ders çalışmalar falan. Halbuki boş vaktim yok değil. En kötü pcden çalışacağım artık ama işte dikkat dağınıklığı oluyor işte..
Artık bu raddey getirdi ama yumuşatarak söyleyeceğim bunu sırf arada eşim var diye.. Birde her konuda böyle. Ben eve işe zor yetişiyorum gördüğünüz üzere okula yetişemiyorum benim evime akrabasını çağırtıyor oğluna aman niye hiç bize çaya çorbaya gelmiyor vs vs eşimi dolduruyor bana komik geliyor eşime de evcilik mi oynuyosunuz her hafta görüşüyoruz zaten dediğimde ben kötü gelin oluyorum. Bari rahat bırakta küçümsediğin işi yapayım dimi.aa çalışıyormuşsunuz da
o zaman susmayın
nende okumayım ki sizin gibi tüm gün boş boş mu oturayım deseydin ya
Kendi beceriksizlerini çocuklarınada psikolojik olarak ezerek aşılıyorlar senin yerinde olsam derdim ki 1 kerede destek çıkın gerçi kızına destek çıkmamışsın ki bende ne söylüyorum de gülerekk
Artık bu raddey getirdi ama yumuşatarak söyleyeceğim bunu sırf arada eşim var diye.. Birde her konuda böyle. Ben eve işe zor yetişiyorum gördüğünüz üzere okula yetişemiyorum benim evime akrabasını çağırtıyor oğluna aman niye hiç bize çaya çorbaya gelmiyor vs vs eşimi dolduruyor bana komik geliyor eşime de evcilik mi oynuyosunuz her hafta görüşüyoruz zaten dediğimde ben kötü gelin oluyorum. Bari rahat bırakta küçümsediğin işi yapayım dimi.
İnşallah azme gelirimde bitiririm şu okulu da laflarını yutar.Sakin esine felan soyleme.
Derse desin umursama.
Onun demesiyle oluyormus bu isler.
Onlara boyle konulardan bahsetme.
Sen kafana takma bildigini oku.
Tebrik ediyorum sizi inşallah bende sizin gibi olurum..İnsan sevinir yani gelinim kendini geliştiriyor diye. Gerçekten kendi kızları gibi görse böyle fesatlanmazlar. Bende söylemeyeceğim artık. Ben söyledikçe kendinde yorum yapma hakkı buluyor.bu arada eşim ve kaynım üniversite mezunu
eltim ve ben yüksek lisans yapıyoruz diye kv biraz kızmıştı
neymiş bu gelinler de okumaya meraklı imiş
hani kötü gibi değil de böyle oğlumuz geçmek tek amaçları gibi söylüyor
çoluk çocuk yapmazlar gibi
bu arad ikinci üniversite okuyorum ama kv biliyor mu bilmiyorum
ben söylemedim görümceler vs laf arasında söylemiştir belki ama bana bir dönüşü olmadı
Tebrik ediyorum sizi inşallah bende sizin gibi olurum..İnsan sevinir yani gelinim kendini geliştiriyor diye. Gerçekten kendi kızları gibi görse böyle fesatlanmazlar. Bende söylemeyeceğim artık. Ben söyledikçe kendinde yorum yapma hakkı buluyor.
İnşallah azme gelirimde bitiririm şu okulu da laflarını yutar.
ama işte eksiklik duygusu oluyor
şimdi kendi çocukları sadece üniversite okumuş kızlar da oğlanlar da gelinler daha ilerisine gidiyor
kendisinin de eğitimi yok bu da kompleks yapıyor işte
umursamamak çözüm
benim kv bana süt izni var diye anlatırdı mesela
benim mesleğim bu ama o bana süt izni hakkında bilmiş bilmiş bilgi verirdi
görümcem vs nasıl bu kadar susup he dedin demişlerdi hatta birisi zaten o bilmiyor da sen biliyorsun demişti o da tv de izledim, komşu bilmem kim anlattı demişti
Ben evlendikten sonra kpss ye girip atandim.
Gittim dersneye yazildim.
Oturdum calistim. Eve misafir almadim.
Hic kayinvalidemlere sormadim bile siz ne dusunuyorsunuz diye.
Kayinvalidem simdi baska ile atanirsan nasil olacak ki diyip agzimi ariyordu.
Onu o zaman dusunuruz diyip kestirip atiyordum.
Tercihlerimden bile haberleri olmadi.
Olmasina da gerek yok zaten esimle ikimiz yaptik tercihlerimi.
Ataninca esim aradi soyledi. Ben buke aramadim.
Yani onlari konunun disinda biraktim.
Ve hepte boyle devam etti.
Mesela esimle ev aldik.
Tum islemler bitince haberleri oldu ev aldigimizin.
Yetiskin insansiniz.
Herseyi bilmelerine gerek yok.
Diplomayi aldiginizda soylersiniz okudum bitti diye.
Ben evlendikten sonra kpss ye girip atandim.
Gittim dersneye yazildim.
Oturdum calistim. Eve misafir almadim.
Hic kayinvalidemlere sormadim bile siz ne dusunuyorsunuz diye.
Kayinvalidem simdi baska ile atanirsan nasil olacak ki diyip agzimi ariyordu.
Onu o zaman dusunuruz diyip kestirip atiyordum.
Tercihlerimden bile haberleri olmadi.
Olmasina da gerek yok zaten esimle ikimiz yaptik tercihlerimi.
Ataninca esim aradi soyledi. Ben buke aramadim.
Yani onlari konunun disinda biraktim.
Ve hepte boyle devam etti.
Mesela esimle ev aldik.
Tum islemler bitince haberleri oldu ev aldigimizin.
Yetiskin insansiniz.
Herseyi bilmelerine gerek yok.
Diplomayi aldiginizda soylersiniz okudum bitti diye.
aynen böyle olmalı insan
biz ev aldık, sonra onu sattık, aradan bir kaç yıl geçti yenisini aldık vs vs
bundan kimsenin haberi olmadı
taşındıktan bile aylar donra haberleri olur
ne gerek var ki her kafadan çıkan ses ile uğraşayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?