Küçümsenmek..

Çok uzun süredir yurt dışında yaşıyorum. Burada da parklarda yazın kilim serer otururlar.hatta hava sıcaksa bikini veya şortla güneşlenirken piknik yaparlar.hatta park bile değil herhangi bir çimenlik alanda kimseyi takmaz keyif yaparlar..Batılı bunlar düşünün. .karpuzda yerler sosiste. .kucumsenecek bir durum değil bu..

Kesinlikle katılıyorum. Diğer insanları rahatsız etmediğim müddetçe keyif aldığım bir aktiviteyi neden yapmayım ki..

Boşanma sürecin de insan en çok geçmişle kavga ediyor. Hayırlısı ile kurtulun inşallah bu asil zadelerden

iyi de kendisi de oralı imiş

size laf sokmamış ki

ortama laf sokmuş yani

ne var yani genel bir cümle

her şey batmaya başlamış size bu aşamada

boş verin

Görümceniz Yalan Dünyadaki Gülistan olabilir mi

Antepe gelin geldim.Parklar insan dolu ben hala oturamıyorum yere ayak uydurmaya çalışıyorum elimden geldiğince.Ama izmir e gitsek kilim açıp karpuz yemek istemem.Ama yapsalar yine de söyleyemem yapmayın falan diye biraz garip olmuş görümcenin tavrı

Bende kendi memleketimizdeki basit ama komik seylerle dalga gecerim hemde gorumcemle bir olup.

Hahhah bu bana sümüklü çişliye güldü sözünü hatırlattı ya da civciv yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş bak bu da olabilir.. Takılmayın derim

Espri yapmışta olabilir, gerçekte olabilir, ne var bunda şimdi akla takılacak? Kendisi de oralıymış sonuçta.

O kadar elitse kilim ustunde ne isi var?hiltona gitsin caya

antepli değiliz kesip yeriz şopşop mis nolcak heheh hatta annemler dilimleyince hiç zevkli yenmiyor bence çok sıkıcı

Ben Çengelköy de yaşıyorum,ve sürekli dediğiniz yerdeyim tahminen.

Orası zaten görümceniz de dediği gibi ,karpuz kesilip yenilebilecek bir yer değil baktığında esasında.
Konuya dönersek canım,O da Antepli zaten.

Kendi söylemiş,kendi dinlemiş oluyor bu durumda

Millet istanbulun göbeğinde kilim sermekle dalga geçmiş. Sanki herkes doğma büyüme İstanbullu da. Gidelim Newyork central park'a bakalım herkes sere serpe cimenlerde yatıyor. Ve evet altlarınada bakalım. Evet kilim değil belki ama çeşit çeşit örtü, hasır, havlu vs var. Sermisler güneşin tadını cikarıyorlar.

Karpuzunu kes ye mis gibi sonrada al çöpleri at çöp kutusuna, havanin denizin ve gunesin tadini cikar. medeniyet budur işte. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…