- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Kesinlikle katılıyorum. Diğer insanları rahatsız etmediğim müddetçe keyif aldığım bir aktiviteyi neden yapmayım ki..Çok uzun süredir yurt dışında yaşıyorum. Burada da parklarda yazın kilim serer otururlar.hatta hava sıcaksa bikini veya şortla güneşlenirken piknik yaparlar.hatta park bile değil herhangi bir çimenlik alanda kimseyi takmaz keyif yaparlar..Batılı bunlar düşünün. .karpuzda yerler sosiste. .kucumsenecek bir durum değil bu..
Yorum yapmak da bedavaKonu açmak bedava
.Eşim dedi ki şimdi bi karpuz olsa da yesek bir manav buluym da alıp geliym dedi. Görümcem hemen "ayy abi antepliler gibi karpuz mu kesip yiyceksin yapma lütfeeenn" dedi. Bu arada kendileri de Antep'li olurlar.
Saçma kafaya takılacak bir mevzu değil belki ama aklıma geldi birden..
Görümceniz Yalan Dünyadaki Gülistan olabilir mi
niye pikniğe falan gidince siz direk otlara mı oturuyorsunuz piknik masası yoksaKilim açıp oturan insanın söylediği lafa alınma.
Zira istanbulda kilim açıp oturana dağlı diyoruz
O zaman istanbul un neredeyse yarısından fazlası dağlı.bu nasıl bi mantıkKilim açıp oturan insanın söylediği lafa alınma.
Zira istanbulda kilim açıp oturana dağlı diyoruz
antepli değiliz kesip yeriz şopşop mis nolcak heheh hatta annemler dilimleyince hiç zevkli yenmiyor bence çok sıkıcıŞimdi annemle karpuz yerken aklıma geldi sizle de paylaşmak istedim. Objektif bakıp yorum yaparsınız eleştiriye açığım.
Geçen sene bu zamanlar eşim görümcem görümcemin oğlu ve oğlunun babası beşimiz istanbul çengelköy tarafında gezmeye gitmiştik. Deniz kenarında kilim açıp oturduk. Ben de Antepten geliyorum istanbulu çok bilmem. Eşim dedi ki şimdi bi karpuz olsa da yesek bir manav buluym da alıp geliym dedi. Görümcem hemen "ayy abi antepliler gibi karpuz mu kesip yiyceksin yapma lütfeeenn" dedi. Bu arada kendileri de Antep'li olurlar.
Saçma kafaya takılacak bir mevzu değil belki ama aklıma geldi birden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?