1 sene önceki şey şimdi mi aklına takıldı?Şimdi annemle karpuz yerken aklıma geldi sizle de paylaşmak istedim. Objektif bakıp yorum yaparsınız eleştiriye açığım.
Geçen sene bu zamanlar eşim görümcem görümcemin oğlu ve oğlunun babası beşimiz istanbul çengelköy tarafında gezmeye gitmiştik. Deniz kenarında kilim açıp oturduk. Ben de Antepten geliyorum istanbulu çok bilmem. Eşim dedi ki şimdi bi karpuz olsa da yesek bir manav buluym da alıp geliym dedi. Görümcem hemen "ayy abi antepliler gibi karpuz mu kesip yiyceksin yapma lütfeeenn" dedi. Bu arada kendileri de Antep'li olurlar.
Saçma kafaya takılacak bir mevzu değil belki ama aklıma geldi birden..
Yok valla o günde üstünde durmamıştım o an sinir olmuştum ama çokta üstünde durmadım . Şimdi boşanma sürecindeyim ya belki o yüzden aklıma geldi saçma biliyorum da daha bir sinir oldum.Her karpuz yediginizde akliniza bu gelecekse isiniz var :/
O bir deyimdir belki ve siz bayburtluları küçümsemek için dememişsinizdir. Hani böyle aşağılar gibi söylenince.. bir de kendisi tam bir asil 7 kuşak istanbullu hanımefendisi gibi söyleyince tuhaf kaçtıBen de Bayburtlular gibi kaldırımın ortasından yürümeyin derim akrabalara. Hiç kimse de küsmedi daha.
Bunda alınacak bir şey yok.
Aaaa olur mu hiç lütfen o 7 kuşak istanbullu asil bir hanımefendi. Ona anteplisin demek büyük bir hakaret olurOda Antepliymis..no problem bence..
Hoş yada değil tartışılır ama böyle bir kültürümüz var bizim:)), biz yapmasakta. Bizim bağevimiz var benim ailem orada yoğururuz köfteyi açık havada da güzel gider :)). İstanbulda gittiğimiz yeri tam bilmiyorum çengelköy yada kuzguncuktu sanırım ama herkes öyle oturmuştu.Yahu koca istanbulun gobeginde kilim acip oturdunuz mu? Tebrikler
Ben de antepliyim ve evet antepliler yapar bunu ki hic hos degil. Bulduklari bir karislik cimenlikte bir de kofte yogururlar akillara zarar kisiler
Hoş yada değil tartışılır ama böyle bir kültürümüz var bizim:)), biz yapmasakta. Bizim bağevimiz var benim ailem orada yoğururuz köfteyi açık havada da güzel gider :)). İstanbulda gittiğimiz yeri tam bilmiyorum çengelköy yada kuzguncuktu sanırım ama herkes öyle oturmuştu.
Geçmişini ve atalarını inkar eden birisi karaktersizdir kesinlikle..bunu birgun laf arasında soyleyeverin..Aaaa olur mu hiç lütfen o 7 kuşak istanbullu asil bir hanımefendi. Ona anteplisin demek büyük bir hakaret olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?