• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kudret nari yağı lütfen bakin

amor amorr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
1.012
568
123
Arkadaslar yetisin lutfen mide agrisi kramplar öldürüyor beni her aksam yemeğinden sonra hastanelik oluyorum ilaclar da fayda etmiyor bu yağı kullanan var mi allah rizasi icin deneyimlerini paylasabilirler mi?

Annem seneler evel kullanmıstı kudret narı ona cok ıyı geldi..Annemın kullandıgı yağı değildi ama marmelat gibi bir şeydi.
Sinirseldi mide agrısı o dönem hastanelık oluyordu sonra biri tavsiye etti kullandı ve kurtuldu.

Bende gastrit var bi donem düzensiz kullandım oyuzden iyi yada kötü diyemem ama öğrendiğim kadariyla yaralar varsa geciriyomus zeytinyaglisi olucak ama.bi tanidigimda köyden özel olarak sipariş veriyodu onu ama aktarlardada bulabilirsin.yalniz ciğer rahatsızligi olanlarin kullanmamalarını oneriyolardi

Buarada kudret narı püre halinde onu korumak amaçlı zeytinyağı dokuyolar ustune yani yag olarak satılmıyor.mide sorunların içinde haşlanmış patates muz az leblebi bunlar iyi geliyor ve bol bol su içmek ama yemekten sonra degil

Annem seneler evel kullanmıstı kudret narı ona cok ıyı geldi..Annemın kullandıgı yağı değildi ama marmelat gibi bir şeydi.
Sinirseldi mide agrısı o dönem hastanelık oluyordu sonra biri tavsiye etti kullandı ve kurtuldu.
Nasıl kullandı anneniz lutfen paylaşırmısınız....hazir mi aldınız evde kendiniz mi yaptiniz ??

Kendiniz yaptıysa biz 1 ay beklediniz mi?? Benim midemde aşırı yanma var 1 ay beklemeden kullanabilirmiyim?? Ben zeytinyağlı olanı yapayim diyorum nasil yapacam...

Nasıl kullandı anneniz lutfen paylaşırmısınız....hazir mi aldınız evde kendiniz mi yaptiniz ??

Kendiniz yaptıysa biz 1 ay beklediniz mi?? Benim midemde aşırı yanma var 1 ay beklemeden kullanabilirmiyim?? Ben zeytinyağlı olanı yapayim diyorum nasil yapacam...

Anneme sordum aktardan zeytinyaglı olanı almıs..ama bıldık tanıdık bır yerden alsın dedi..
Sabah aç karnına tahta kaşıkla yıcekmıssın..
Sonradan ballı olana geçmiş..

Anneme sordum aktardan zeytinyaglı olanı almıs..ama bıldık tanıdık bır yerden alsın dedi..
Sabah aç karnına tahta kaşıkla yıcekmıssın..
Sonradan ballı olana geçmiş..
Cook teşekkürler bende yalova dan getittirecem cunku meyvenin yetişme yeri orasıymış..belki daha iyisini buluruz diye...hazir olanı alayim cunku midem cok yaniyor 1 ay bekleyemeye cem...

Cook teşekkürler bende yalova dan getittirecem cunku meyvenin yetişme yeri orasıymış..belki daha iyisini buluruz diye...hazir olanı alayim cunku midem cok yaniyor 1 ay bekleyemeye cem...
Merhaba benim de midem çok yanıyor korkumdan endeskobi de çekilemiyorum bizim de tanıdığımız bununla midesinde ki yara Rabbimin izniyle şifa olup iyileşti bende içtim şimdi de annem yapıyor ama emziriyorum umarım sorun olmaz

Back
X