- 9 Nisan 2025
- 66
- 9
- 3
- Konu Sahibi danteninyuregi
-
yok vahşi değildi ama sahipsizdi. büyük kediydi yavru değildi sürtünüyordu birden ısırdı direkt kalktım yanından. kanama olmadı ama bilmiyorumIsırma sıkıntı vahşi bir kedi miydi? Neden ısırdı normalde tırmalarlar
Kamu spotudün sokak kedisi gördüm sevmek istedim yanıma geldi koluma sürtünürken birden omzumu ısırdı ama hafifçe oldu kanama ya da iz yok. aklımı kurcalıyor ama dünden beri sizce aşı olmama gerek var mı enfeksiyon vb durum için
Tırmalamada yapmanıza gerek yok derdim ama ben ısırma muhabbetinden korkuyorum.yok vahşi değildi ama sahipsizdi. büyük kediydi yavru değildi sürtünüyordu birden ısırdı direkt kalktım yanından. kanama olmadı ama bilmiyorum
Evet, aşı olmanız gerekiyor.dün sokak kedisi gördüm sevmek istedim yanıma geldi koluma sürtünürken birden omzumu ısırdı ama hafifçe oldu kanama ya da iz yok. aklımı kurcalıyor ama dünden beri sizce aşı olmama gerek var mı enfeksiyon vb durum için
Kedi ve köpekler kuduz virüsüne maruz kaldıklarında hemen belirti vermezler, kuduz virüsünün kuluçka süresi evcilin ısırılan yerine göre değişkenlik gösterdiğinden kuduz belirtilerinin ortaya çıkması bazen birkaç hafta bazen birkaç ayı bulabilir.Konudan biraz bağımsız olacak ama kuduz kediler/köpekler dış görünüş açısından kendini belli etmiyor mu? Sağlıklı gibi görünen ama yine de kuduz taşıyan bir köpek ya da köpek var mı
Geçmiş olsunkanama olmadığı için gerek yok dedi doktor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?