Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hevesimi kursagimda bıraktı belki bitmesi için sebep oldu ama keşke küfür etmeseydim ama belki de net bir bitiş oldu bu kadar keskin şeyler yasamasak benimle dalga geçer gibi aptalca hareketlere devam edecektiyoooooooo hiçte dalga geçmiyorum....öyle hayal kurdur sonra .sonra böyle yap....çok iyi yapmışsın....içinde kalmadı en azından...bende olsam edermiydim bilmiyorum...sesli olmasa bile kesin içimden eder...içime dert olurdu...sen içinde tutmamışsın bu kadar basit...
onun etmesi hele hele kaşar demesi bence daha çirkin
3 aylık sevgilim var hemen evlenelim istiyor ben de biraz daha geçsin istiyorum böyle dedim diye soğuk davranmaya başladı geçen gün isyerinden bekledigi terfiyi aldı bana hep diyor du ki terfiye beraber gideriz herkes seni tanır ben de beni davet edecek sandım aradım o gün geleyim mi ne giyeyim diye gelme bana hiç destek olmadın bu kutlamaya da gelme dedi çok bozuldum kufrettim o.ç. terbiyesiz dedim o da pis kaşar kaltak dedi çok sinirlerim bozuk çok sanssizim aileler tanışmış yüzükleri almıştık bunları haketmiyorum
Evet onun icinde de psikopat varmisO ç mu
Kaşar kaltak mı
Futbol maçında bile bu kadar küfür duymadım ben...
Evlenseniz ilk ay satırla, döner bıçağınla dalarsınız birbirinize benden demesi
Özür Diledim kabul etmediSiz hala sevgilimisiniz konu sahibi ?
İsabet olmusÖzür Diledim kabul etmedi
seviye sinirlari zorlanmis .. hatta bayagi bi asilmis. mesafe yitirilmis. duvar orulmus . iliski errorrrr.3 aylık sevgilim var hemen evlenelim istiyor ben de biraz daha geçsin istiyorum böyle dedim diye soğuk davranmaya başladı geçen gün isyerinden bekledigi terfiyi aldı bana hep diyor du ki terfiye beraber gideriz herkes seni tanır ben de beni davet edecek sandım aradım o gün geleyim mi ne giyeyim diye gelme bana hiç destek olmadın bu kutlamaya da gelme dedi çok bozuldum kufrettim o.ç. terbiyesiz dedim o da pis kaşar kaltak dedi çok sinirlerim bozuk çok sanssizim aileler tanışmış yüzükleri almıştık bunları haketmiyorum