Küfrüm edebimi aştı bu gece

Taa ilk başta iki çocuğa rağmen aynı evde soğuk olmak ilk problem. Sonrasında annenlere bırakayım demiş. Basbayağı kafa dinlemek istemiş. İki bebeğinden nasıl ayrılır bir insan bu kadar zaman? Sonrası da malum.. boşanmanın kılığını bulamıyor gibi. Size suç atacak, o boşanma açtı diyecek.. niyetini almış ama sağlam neden bulamıyor boşanmak için.
Benimde anlamadığım bu işte başka bı sebep varsa bahaneler arıyor eşi gibi yani anlaşamadık çözemedik gelme etme konuşmamak falan 🤔

Yoo kavga etmiş olsam da seviyorsam üzülürdüm düşünürdüm korkardım ve endişelenirdim.
ben konu sahibinin böyle bi adamı sevmemesi taraftarıyım. Ama yanlış anlaşıldım 🥺
benneyanginlargordum benneyanginlargordum katiliyorum buradaki esle senin esini bir tutma bende tutmam sahsen ondan soyledim canm

Yok canım K KurkmantoluS hamıle.
Yanlıs anlasıldıgı ıcın uzuldu bıraz, gebesin uzulme dedım bende. Sende mi hamilesin? İkiniz kaynasın hamıle isen, tartısmayın❤😂
Hahaha evet hamileler bı an anlaşamadı aslında aynı şeyi söylüyoruz da yalnıs kelimeler le galiba ☺️

İşte bazı şeyleri açık açık yazmak istemedim ama durum bu. Bu adamın dediklerini yutup kendi ayağımla nasıl gideyim eve. Onun gelip almasını istedim kendi bıraktığı için. Artık gelmesinede luzüm kalmadı.
Keske bastan yazsaydın, bır ay ev ıcınde sebep yokken konusmadı benımle ıkı kez adım attım birinde kucagindan ittti.
Sonra da annemlere goturdu benı ıkı aydır annemdeyım ve oradayken de kustu onbes yırmı gun aramadı hatta telde bana bagırırken cocuklardan bile sogudum dedı
Bunu boyle yazsaydın keske

İlk başta sorun ne? Adam iki çocuk vs evliliği mi kaldıramadı? Başkasına mı takıldı? Hep böyle iletişim kurulamaz biri miydi?
İste bilemiyoruz onu en iyi eşi bilir yani 2 3 ayda birden ipler kopmaz sanıyorum vardır illa bir kopuş sebebi nedeni

Cocuklardan sogudum dan sonra ben iptalll....
Bence demek istediği uzak kalmaya alışmış yani sizsizlige de alışsın o zmaan hayatindan cikdignxi hissedince tutusacak o

Beni değilde ,çocuklarını 2 aydır görmeyen erkeğe adam demem ben.boşa gitsin o ipleri koparmış artık ıslah olmaz...

İlk başta sorun ne? Adam iki çocuk vs evliliği mi kaldıramadı? Başkasına mı takıldı? Hep böyle iletişim kurulamaz biri miydi?
2. Oğlum çok huysuz ve yaramaz işten gelir, büyüğü alır aşağı iner küçükle bir arada bile durmak istemez. Neymiş o çok yıpratmış güya evliliğimizi bitirmiş. El kadar saabiye taş atıyor

Bunun 10 günlük yada 10 yıllık evlilikle alakası yok. Bana göre hak etmeyen erkeğe hanım hanım oturulmaz. Konu sahibimin kocası efendi efendi durmuş mu evinde. Seni annene götüreyim diyip durmuş bu adama mı hanım hanım oturacan.
ha bana gelince 2 yıllık evliyim. Ben hanım hanımcık değilim ama eşim bayağı efendi.
herkeste sizin eşiniz değil ,evliliğin iki yılı ile 22yılı arasında dağlar kadar fark ediyor,insanlar yaptıklarından ve yapamadıklarından pişman olabiliyorlar,çocuklarının ve sorumluluklarını geç fark edebiliyorlar.

İlk doğum yaptığımda annemle tartıştılar annemi evden kovmaktan beter etti neymiş niye kahvaltıyı benim annem hazırlamamış kendi annesi hazırlamış paşamın. Lohusalığımı hatırladıkça kötü oluyorum. Bu adama kalktım bide 2. çocuğu yaptım ödül gibi 2 çocukta da bi kadının yaşamak istemeyeceği şeyler yaşadım maalesef gerisi çorap söküğü gibi geldi
Bu ne ya, o kurnadan bu kurnaya cırkef sıcramıs diyen adile nasıt gıbı karıstıgı seye bak.
Ya Allah askına adam gercekten itici. Ona ne kahvaltıdan, otursun yesin ve isine gıtsın.

2. Oğlum çok huysuz ve yaramaz işten gelir, büyüğü alır aşağı iner küçükle bir arada bime durmak istemez. Neymiş o çok yıpratmış güya evliliğimizi bitirmiş. El kadar saabiye taş atıyor
Onu Esra Eroldaki kadın gibi başkasından mı yapmışsınız tövbe estagirullah.. :kızgın: bu ayrılıktan önceki geçimsizlik nedeni neydi ikinci cocuk mu?

Merhaba hanımlar, aklınıza ihtiyacım var.
Ben 5 senelik evli, iki çocuk annesiyim. Eşimle zaman zaman tartışmalarımız olurdu ama kendisi tartışırken üslubuna dikkat etmeyen birisi
En son tartışmamızda ağzını kırarım, dilini keserim tarzı laf söyledi. Şiddetin sözlüsünede karşı olduğum için bende şarteller attı. Nasıl konuşuyosun gel kes bakalım göreyim dedim. Tabi bir kaç laftan sonra ben odama çekildim.
1 aya yakın aynı evde birbirimizi tanımıyormuşuz gibi yapıp yaşadık. Bu en son seni annenlere bırakayım iki küçük çocuk tabi seninde sinirlerin yıprandı dedi, aramız soğuk bide uzaklık girecek diye istemedim. Annemle paylaştım 6 aydır virüsten dolahı görüşmüyorduk. Annemde seni, torunları özledim diye ısrar edince kabul ettim. 2 aydır burdayım. Eşim olacak insan beni bıraktı, annesine gitti. Sonra virüse yakalandı benden bitkisel ilaç tarifi istedi söyledim, anlattım kendisine. Anneme söyle arayıp dedi, tamam dedim unuttum. Naptın söyledin mi anneme dedi. Aa unuttum çocuklardan akıl kalmadı ki kusura bakma dedim. Buna cevap olarak " Senden gelecek hayır allahtan gelsin "oldu bu lafa çok alındım. 2 hafta arayıp sormadı. Sonra arabasına gece sarhoşun biri vurup kaçmış derken kala kaldım annemlerde. Ama gelin görün ki adam bizi gelip almaya hevesli değil. Bugünse bardağın taşma noktasıydı. Sebep ise onun gelip beni almasını istemem neymiş ablasından araba isteyemezmiş kardeşim bıraksınmış. Bende 2 aydır burdayız her ne kadar benim çocuklarım, onların torunları olsada teşekkür et aileme benim yokluğumu aratmadınız gibisinden, hem 2 aydır ne beni ne kimseyi arayıp sormadın bi seni görsünler dedim. Bir söyledim bin laf işittim. Ne şoparlığım kaldı ne koca karılığım, kendini düzelt bana dolu gelme, yok çocuklardan bile soğumuş. Bir ton saçmalık saydı. Bende senden bana yar olmayacak anladım git davanı aç dedim oda ben niye açıyormuşum sen aç dedi. Sonrada beni engelledi.
Yaşadıklarımı düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum hanımlar bana bir çare... Uzun oldu, okuyanların gözlerinden öperim.:KK37::KK36:
İki evladın var denemedim demezsin git canım kendi içinde ona bir şans ver. Hem olurda boşanırsan evi terk etti 2 aydır eve gelmedi falan diyemez haksız duruma düşme baktın olmuyor. Açarsın davanı kovarsın evden düzeniniz bozulmaz.ne bileyim iki evlat dile kolay. Gururun varsın bir kez daha kırılsın . Eve geçmeden önce ailene bu durumdan bahset hem onlarında ne düşündüğünü ne yapman gerektiğini planlarsın. Allah sana sabır versin en çok buna ihtiyacın olacak gibi... umarım herşey yoluna girer.

2. Oğlum çok huysuz ve yaramaz işten gelir, büyüğü alır aşağı iner küçükle bir arada bile durmak istemez. Neymiş o çok yıpratmış güya evliliğimizi bitirmiş. El kadar saabiye taş atıyor
Adamı savunanlar bu yazdıklarını okusa keske.

herkeste sizin eşiniz değil ,evliliğin iki yılı ile 22yılı arasında dağlar kadar fark ediyor,insanlar yaptıklarından ve yapamadıklarından pişman olabiliyorlar,çocuklarının ve sorumluluklarını geç fark edebiliyorlar.
Katılıyorum size 2 yıllik evliyken suan 8. Yılımız ve 2. Çocuğuma hamileyim hersey baya baya farklı daha zor daha çetrefilli daha kosturmacali olumlu olumsuz her yönden farklilasiyor

pekiii napsın beş senelik evli iki çocuk var açsın davayı nafakasını beklesin,elimi sallasam ellisimi desin.evlilik sabırdır
Yokluk olur sabredersin hastalık olur sabredersin ama sorumsuz saygısız bir adamın neyine sabır gösterilecek ben sabredeyim Allah bu adamın kafasına dank ettirsin mi denir sabır bumudur iki evladından soğudum demiş adam içinde merhamet kalmamış evlatlarına karşı napsın konu sahibi gelip eşini çocuklarını almayan adama yüzsüz yüzsüz gerimi dönsün tabiki hemen boşansın diyemem ama bu kadar da kolay olmamalı burnu surtulmeli o esin çocuklarının kıymetini anlaması için haddini bildirmeli

Back
X