Küfrüm edebimi aştı bu gece

1 ay evde soğukluk üstüne 2 ay görüşmeme insan karısını cocuklarını özlemez mi özlemiyor demek zaten sizi göndermesinden belli. Bi arkadasımın kocasıda annenlere git biraz ayrı kalalım falan dedi sonra özledim gel dedi 1 ay sonra bosanmak istediğini söyledi bosaniyorlar
O ara iyice düşünmüş heralde seçim yaptı belkıde

2. Oğlum çok huysuz ve yaramaz işten gelir, büyüğü alır aşağı iner küçükle bir arada bile durmak istemez. Neymiş o çok yıpratmış güya evliliğimizi bitirmiş. El kadar saabiye taş atıyor
ciddi psikolojik sorunları var ve bunu siz düzeltemezsiniz 😑

Merhaba hanımlar, aklınıza ihtiyacım var.
Ben 5 senelik evli, iki çocuk annesiyim. Eşimle zaman zaman tartışmalarımız olurdu ama kendisi tartışırken üslubuna dikkat etmeyen birisi
En son tartışmamızda ağzını kırarım, dilini keserim tarzı laf söyledi. Şiddetin sözlüsünede karşı olduğum için bende şarteller attı. Nasıl konuşuyosun gel kes bakalım göreyim dedim. Tabi bir kaç laftan sonra ben odama çekildim.
1 aya yakın aynı evde birbirimizi tanımıyormuşuz gibi yapıp yaşadık. Bu en son seni annenlere bırakayım iki küçük çocuk tabi seninde sinirlerin yıprandı dedi, aramız soğuk bide uzaklık girecek diye istemedim. Annemle paylaştım 6 aydır virüsten dolahı görüşmüyorduk. Annemde seni, torunları özledim diye ısrar edince kabul ettim. 2 aydır burdayım. Eşim olacak insan beni bıraktı, annesine gitti. Sonra virüse yakalandı benden bitkisel ilaç tarifi istedi söyledim, anlattım kendisine. Anneme söyle arayıp dedi, tamam dedim unuttum. Naptın söyledin mi anneme dedi. Aa unuttum çocuklardan akıl kalmadı ki kusura bakma dedim. Buna cevap olarak " Senden gelecek hayır allahtan gelsin "oldu bu lafa çok alındım. 2 hafta arayıp sormadı. Sonra arabasına gece sarhoşun biri vurup kaçmış derken kala kaldım annemlerde. Ama gelin görün ki adam bizi gelip almaya hevesli değil. Bugünse bardağın taşma noktasıydı. Sebep ise onun gelip beni almasını istemem neymiş ablasından araba isteyemezmiş kardeşim bıraksınmış. Bende 2 aydır burdayız her ne kadar benim çocuklarım, onların torunları olsada teşekkür et aileme benim yokluğumu aratmadınız gibisinden, hem 2 aydır ne beni ne kimseyi arayıp sormadın bi seni görsünler dedim. Bir söyledim bin laf işittim. Ne şoparlığım kaldı ne koca karılığım, kendini düzelt bana dolu gelme, yok çocuklardan bile soğumuş. Bir ton saçmalık saydı. Bende senden bana yar olmayacak anladım git davanı aç dedim oda ben niye açıyormuşum sen aç dedi. Sonrada beni engelledi.
Yaşadıklarımı düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum hanımlar bana bir çare... Uzun oldu, okuyanların gözlerinden öperim.:KK37::KK36:
Ya hangi adam karısını 2 ay boyunca annesinde bırakır da hiç merak etmez ki?? 2 ay yani bu 🤔 üstelik çocuklardan da soğudum ne demek hadi karına sevgin biter elin kızı gibi görürsün de evlatların senin canındır nasıl onlardan soğudum lafını edersin?? Üstelik 2 ay gibi bir süre görmemişçok özlemiş, onları görmek için can atmak istiyor olması lazımdı.. Sizi de aynı şekilde..üzgünüm ama adam sanki siz yokken hayatından daha memnun gibi davranmış.. Anlattıklarınızdan anladığım buydu.. Ama eşinizi tabi ki en iyisi siz tanır ve analizini en iyi siz yaparsınız.. Bazen de böyle tuhaf adamlar oluyor belki sizin hiç anlayamadığınız bir şeye sinir olup böyle apır sapır davranıyordur falan.. Bana göre öyle bir durum gibi değil gerçi de siz bilirsiniz onu..

Şimdi şöyle de bir durum var korona olmuş, tarifi atmayı unutmuşsun. Bunu da o adam unutmaz. Önemsenmemiş olmuş ki ölümcül hastlık. Diğer konularda saçmalamış net onda hemfikirim.

Yokluğumu aratmadın7z teşekkkürler nedir allahaşkına? Hani ameliyat sonrası süreç falan olur da belki ne bileyi
Tarifi msjla eşime yazdım o illa annemi ara söyle diyor. Altı üstü kaynamış suya keten tohumu zerdeçal atacak bunu msjdan annesine okuması çok mu zor. Amacı annesini aramam işte.

Evlilik sadece kadinin sabretmesi degildir burada kadını esin ne yaparsa yapsın sus evinde otur kabullen mesaji vermenizi doğru bulmuyorum... elbette konusarak sorunlar halledilebilir evlilik kolay kurulmuyor hemen bozulması taraftarı degilim ama esi konusmaya yanasmayan cocuklarindan soguma gafletine dusen bie profil sergiliyor boyle biri icin sabırla beklemek zaman kaybi olacaktır konu sahibi icin
:KK9:

2 aydır çocuklarımın bütün maddi manevi bakımı ailemde. İnce düşünen insanın teşekkür etmesi gerekmez mi sizin için ?

Sizi annenizin evine ince dusunerek yollamadi ki, simdi ince dusunup tesekkur etsin diyorum.
Adam sizi keyfinden gonderdi annenize, gormek istemedigi için yolladi yoksa ne mecburiyetiniz vardi?
O cocuklarin ihtiyaclari olacagini bilmiyor muydu eşiniz? Arayip sormuyormuş bile dogru durust, herşey çok normalmiş, gibi gel tesekkur et bizi al diyorsunuz. 🙄

Adam mecburi sizden uzak kalmiş ve bazi ihtiyaclarinizi gidermekte sorun yaşamiş olsa zaten tesekkur ederdi.

Ya hangi adam karısını 2 ay boyunca annesinde bırakır da hiç merak etmez ki?? 2 ay yani bu 🤔 üstelik çocuklardan da soğudum ne demek hadi karına sevgin biter elin kızı gibi görürsün de evlatların senin canındır nasıl onlardan soğudum lafını edersin?? Üstelik 2 ay gibi bir süre görmemişçok özlemiş, onları görmek için can atmak istiyor olması lazımdı.. Sizi de aynı şekilde..üzgünüm ama adam sanki siz yokken hayatından daha memnun gibi davranmış.. Anlattıklarınızdan anladığım buydu.. Ama eşinizi tabi ki en iyisi siz tanır ve analizini en iyi siz yaparsınız.. Bazen de böyle tuhaf adamlar oluyor belki sizin hiç anlayamadığınız bir şeye sinir olup böyle apır sapır davranıyordur falan.. Bana göre öyle bir durum gibi değil gerçi de siz bilirsiniz onu..
Büyük oğlum babasını özlediği için iştahtan kesildi babam yedirsin deyip duruyor. Böyle adamlara( ki adam denmez) kalktım baba ettim. Ah ahhh kalbime zamanında söz geçirebilseydim bu acıları yaşıyor olmayacaktım

burda aç boşa o adamı diyen çok olur ama ben öyle demicem evlilikte bazen ince düşünmediğimiz durumlar oluyor mutlaka, eşinden sakın gel ailemin yanına seni bi görsünler deme ,hemen mıknatıs gibi iter bu cümle onları oluruna bırak iki tarafada belli etme,(ailene ve eşine) hiç birşey yok gibi gel evine hanım hanım otur👍eşinle küs olduğunda asla ve asla ne yatağını, ne odanı ayır. sakın sensizliğe alıştırma 😊
Kırmızı gecelik bu mesaja çok yakışırdı be :27:

Çocuklardan soğudum diyen adama çocukların burnunun ucunu göstermemek lazım. Şam babası.

Bir halt olmaz eşinizden, rahat gelmiş çocuksuz, sorumluluk almadan yaşamak. Yoksa insan 2 ay evlatlarından ayrı kalir mi?

Sizin içinde durun aynı ama çocuklara ettiği alf beni daha çok sinirlendirdi.

Son düzenleme:
Şimdi şöyle de bir durum var korona olmuş, tarifi atmayı unutmuşsun. Bunu da o adam unutmaz. Önemsenmemiş olmuş ki ölümcül hastlık. Diğer konularda saçmalamış net onda hemfikirim.

Yokluğumu aratmadın7z teşekkkürler nedir allahaşkına? Hani ameliyat sonrası süreç falan olur da belki ne bileyi
İyi de koronanın bitkisel de olsa tedavisi yok ki.. boğazını yumuşatıcı şeyler içebilir, bağışıklığını güçlendirebilir o kadar. Özel tarif mi var korona kovucu annesine o tarifi verecek? Yapsaydı annesi de bitkisel bir şeyler.

ayrıca iki ay boyunca maddi manevi karınla çocuklarınla ilgilenen birileri olduysa ailesi bile olsa teşekkür edersin insanlık namına. Nesi abes? İlgilenmek zorundalarmış gibi davranmaya gerek yok.

Tamam odun odun laflar etmiş ağır saçmalamış ama çokkkk önemli bir sebep olmadan 2 ay evden gidilmez ayrıca kendin kafa dinlemeye gittiğin yere adamdan teşekkür de beklenmez. Ayrıca komşum korona olsa daha ilgili olabilirdim. Yani suçun büyüğü onda fakat sizde de var.

burda aç boşa o adamı diyen çok olur ama ben öyle demicem evlilikte bazen ince düşünmediğimiz durumlar oluyor mutlaka, eşinden sakın gel ailemin yanına seni bi görsünler deme ,hemen mıknatıs gibi iter bu cümle onları oluruna bırak iki tarafada belli etme,(ailene ve eşine) hiç birşey yok gibi gel evine hanım hanım otur👍eşinle küs olduğunda asla ve asla ne yatağını, ne odanı ayır. sakın sensizliğe alıştırma 😊
Aman aman sakın demesin öyle şeyler
Çok kıymetli erkekler hemen soğur maazallah
Anneni evden kovsa da, aylarca seni ailenin yanında bıraksa da kocamdir diye sahip çık.
Mühim öneriler bunlar!

Back
X