Küfrüm edebimi aştı bu gece

Merhaba hanımlar, aklınıza ihtiyacım var.
Ben 5 senelik evli, iki çocuk annesiyim. Eşimle zaman zaman tartışmalarımız olurdu ama kendisi tartışırken üslubuna dikkat etmeyen birisi
En son tartışmamızda ağzını kırarım, dilini keserim tarzı laf söyledi. Şiddetin sözlüsünede karşı olduğum için bende şarteller attı. Nasıl konuşuyosun gel kes bakalım göreyim dedim. Tabi bir kaç laftan sonra ben odama çekildim.
1 aya yakın aynı evde birbirimizi tanımıyormuşuz gibi yapıp yaşadık. Bu en son seni annenlere bırakayım iki küçük çocuk tabi seninde sinirlerin yıprandı dedi, aramız soğuk bide uzaklık girecek diye istemedim. Annemle paylaştım 6 aydır virüsten dolahı görüşmüyorduk. Annemde seni, torunları özledim diye ısrar edince kabul ettim. 2 aydır burdayım. Eşim olacak insan beni bıraktı, annesine gitti. Sonra virüse yakalandı benden bitkisel ilaç tarifi istedi söyledim, anlattım kendisine. Anneme söyle arayıp dedi, tamam dedim unuttum. Naptın söyledin mi anneme dedi. Aa unuttum çocuklardan akıl kalmadı ki kusura bakma dedim. Buna cevap olarak " Senden gelecek hayır allahtan gelsin "oldu bu lafa çok alındım. 2 hafta arayıp sormadı. Sonra arabasına gece sarhoşun biri vurup kaçmış derken kala kaldım annemlerde. Ama gelin görün ki adam bizi gelip almaya hevesli değil. Bugünse bardağın taşma noktasıydı. Sebep ise onun gelip beni almasını istemem neymiş ablasından araba isteyemezmiş kardeşim bıraksınmış. Bende 2 aydır burdayız her ne kadar benim çocuklarım, onların torunları olsada teşekkür et aileme benim yokluğumu aratmadınız gibisinden, hem 2 aydır ne beni ne kimseyi arayıp sormadın bi seni görsünler dedim. Bir söyledim bin laf işittim. Ne şoparlığım kaldı ne koca karılığım, kendini düzelt bana dolu gelme, yok çocuklardan bile soğumuş. Bir ton saçmalık saydı. Bende senden bana yar olmayacak anladım git davanı aç dedim oda ben niye açıyormuşum sen aç dedi. Sonrada beni engelledi.
Yaşadıklarımı düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum hanımlar bana bir çare... Uzun oldu, okuyanların gözlerinden öperim.:KK37::KK36:
Herşey bir kenara çocuğumdan soğudum diyen adama birdaha dönmeyi birak çocukların yüzünü gostermezdim

Ben 5 senelik evli, iki çocuk annesiyim. Eşimle zaman zaman tartışmalarımız olurdu ama kendisi tartışırken üslubuna dikkat etmeyen birisi
En son tartışmamızda ağzını kırarım, dilini keserim tarzı laf söyledi. Şiddetin sözlüsünede karşı olduğum için bende şarteller attı. Nasıl konuşuyosun gel kes bakalım göreyim dedim. Tabi bir kaç laftan sonra ben odama çekildim.
1 aya yakın aynı evde birbirimizi tanımıyormuşuz gibi yapıp yaşadık. Bu en son seni annenlere bırakayım iki küçük çocuk tabi seninde sinirlerin yıprandı dedi, aramız soğuk bide uzaklık girecek diye istemedim. Annemle paylaştım 6 aydır virüsten dolahı görüşmüyorduk. Annemde seni, torunları özledim diye ısrar edince kabul ettim. 2 aydır burdayım. Eşim olacak insan beni bıraktı, annesine gitti. Sonra virüse yakalandı benden bitkisel ilaç tarifi istedi söyledim, anlattım kendisine. Anneme söyle arayıp dedi, tamam dedim unuttum. Naptın söyledin mi anneme dedi. Aa unuttum çocuklardan akıl kalmadı ki kusura bakma dedim. Buna cevap olarak " Senden gelecek hayır allahtan gelsin "oldu bu lafa çok alındım. 2 hafta arayıp sormadı. Sonra arabasına gece sarhoşun biri vurup kaçmış derken kala kaldım annemlerde. Ama gelin görün ki adam bizi gelip almaya hevesli değil. Bugünse bardağın taşma noktasıydı. Sebep ise onun gelip beni almasını istemem neymiş ablasından araba isteyemezmiş kardeşim bıraksınmış. Bende 2 aydır burdayız her ne kadar benim çocuklarım, onların torunları olsada teşekkür et aileme benim yokluğumu aratmadınız gibisinden, hem 2 aydır ne beni ne kimseyi arayıp sormadın bi seni görsünler dedim. Bir söyledim bin laf işittim. Ne şoparlığım kaldı ne koca karılığım, kendini düzelt bana dolu gelme, yok çocuklardan bile soğumuş. Bir ton saçmalık saydı. Bende senden bana yar olmayacak anladım git davanı aç dedim oda ben niye açıyormuşum sen aç dedi. Sonrada beni engelledi.
Yaşadıklarımı düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum hanımlar bana bir çare... Uzun oldu, okuyanların gözlerinden öperim.:KK37::KK36:
Allah yardim etsin inşallah toparlarsiniz biraz zaman geçmesini bekleyin yeniden sakince konuşun bu şekilde olmaz hem çocuklariniz var konuşarak ayrilik yoluna giderseniz daha iyi olur. Ben ciddi bi durum göremiyorum küçük şeylerden birikmişsiniz aslinda saygi kaybetmişsiniz zaman lazim bi taraf alttan almali siz yeterince almişiniz eşiniz biraz toparlamasi lazim hakaretleri eleştireleri böyle çocuklar içinde kötü onlara kötüyü gösteriyoruz hakkınızda hayrlisi olsun

Çocuklardan da soğudum diyen adamı boşarım. Umarım ailesinde kalıyordur. Sizi gözden çıkarmış da yeni macera peşine düşmüş gibi. Kardeşiniz sizi götürsün eve bi baskın yapın. Sonra da dava açın.

Şimdi eski mesajlarınızı da okudum da siz bu adamdan boşanmazsınız. Önceki olaylarda boşanmamışsınız. Şimdi de boşanmazsınız.

Bi ihtimal aklında baska biri olabilir.

Bir kere baska biri girdiyse aklına dünyaları da serseniz önüne,10 çocuğu da olsa sizi gözü görmez.

Bunlar anı kizginliklarla fevriliklerle yapılacak şeyler değil. O bazı şeylerde sıfıra gelmiş görünüyor.

Sanki kargo gönderiyor herif.

İstek riza önemli değil yani.postaladim gideceksin...
Zaten o dakika belliymiş devaminda bunların olacaği.ben okurken tahmin ettim ve sonunda da yanılmamışım.
Koskoca bir kadını 2 masum sabiyi oyuncak gibi ordan oraya ordan oraya savurmak !
İnmiş bi perde o gözlere.çok belli.

Mesela benim haklı olmadığım yanı söyler misiniz bu yazdıklarımda
Ben söyleyeyim ilk tartışmanızda küslüğü 1 ay uzatmışsınız. 1 ay birbirinizi tanımıyormuş gibi yaşamışsınız aynı evde iki yabancı gibi davranmışsınız. Tek taraflı değil. 1 ay hiç de az değil, bizde eşimle çok tartıştık hatta çok çok kötü şeylerde söyledik birbirimize ama ikimizde sonradan kendi hatamızın farkına varıp konuşmaya devam ettik, en fazla 3-4 gün sürmüştür aramızdaki küslük. Yani 1 ay çok çok fazla.

Eşiniz virüse kapılmış, açıkçası hiç önemsememişsiniz gibi duruyor, benim eşim her gün işi gereği bir çok insanla muhatap oluyor ve ben her gün virüs kapacak korkusuyla yaşıyorum, eşiniz virüs kapmış sizden belki de o an daha çok ilgi bekledi bilemiyorum, tabi onunda sizin kaynananızı aramayı unutmanız dolayısıyla 2 hafta konuşmaması da yanlış.

Size gel demiş gitmemişsiniz, eşiniz arabayla kaza geçirmiş fotoğraflarını da atmış. Kardeşiniz götürse ne olacaktı, bu kadar naz yapmaya ne gerek var, ben babamlara gittiğim zaman eşim beni almaya gelmiyor, arkadaşından veya kuzeninden araba isteyebilir ama babamın arabası varken neden eşim almaya gelsin, babam bana der kızım ben seni bırakayım, eşime de gel beni al demem. Bunda açıkçası çok da gurur yapacak birşey yok. Kardeşinizin veya babanızın sizi bırakması kötü birşey değil.

Ama eşinizin şu lafına çok sinir oldum, nasıl bir baba daha küçücük çocuklarından soğuyabilir? Siz annenize gittiğinizde 3 yaşındaki çocuklarınız babasını görmek istemedi mi? Hiç mi görüntülü konuşma yapmadınız? Çok tuhafsınız ikinizde.

Eşinize "2 aydır burdayız her ne kadar benim çocuklarım, onların torunları olsada teşekkür et aileme benim yokluğumu aratmadınız gibisinden, hem 2 aydır ne beni ne kimseyi arayıp sormadın bi seni görsünler dedim." bunları nasıl söylediniz yani söyleyiş tarzınız nasıldı, kavga eder veya sürekli laf sokar gibi mi söylediniz? Neden size o kadar tepki verdi?

Bunu çıkarımı nerden yaptığınızı sorabilir miyim ?
Hadi adam 2 ay aramadı ya siz? İnsan çocuklar seni görmek istiyor bahanesiyle bile görüntülü konuşma yapar görür gösterir. Ayrıca eşiniz virüs kapmış sıradan bir arkadaşınız gibi davranmışsınız sanki. Hiç umursamamış gibisiniz. Eşim virüs kapacak, ben babamın evinde dahi olsam her gün çorbasını bitki çayını götürürdüm kapıya. Ne bileyim sizde de var bie tuhaflık. Anlattıklarınızda eksikler görüyorum birde anlatmadıklarınız var gibi.

Çocuklardan soğumuşmuş söylediği lafa bak el kadar bebelere edilecek laf mı bu şimdi. 2 aY görmemiş aramamış merak bile etmemiş.

Zaten bahaneleri sıralamış gibi geldi bana sizi bilmem ama ben olsam açarım davayı eline kağıt ulaştığı zaman bakın nasıl o engellediği numarayı yana döne arıyor.

Arasa da açmam bir daha gelse de görüşmem. Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah 🤲🤲

Ben soğutmuşum güya. Bana yazdığı msj bu "Herkesin ne olduğu ortada. ailen benim için zerre birşey yapmaz kendi çocukları ve torunları için yapıyorlar ne yapıyorlarsa. benim onların babaları olduğumu hatırlayabildin mi sonunda. otur düşün, nasıl hikmetsiz bir dakika duramayan adam nasıl olur da bu kadar uzak durmak ister, ne oldu da bu adam bu hale geldi diye düşünmüyor musun hiç. ben soruyorum kendi kendime sende sor. neyse dediğim gibi canım emin ol bu muhabbetleri konuşmaktan çok sıkıldım hele seninle bu tür konuları konuşmak yersiz çünkü konuşarak neyi çözebildik ki bunu çözelim. ne kadar da iyi baba olamazsam da yine bu durum belli olursa gelir alırım çocuklarımı. neyse işteyim gerilmek istemiyorum.. bu konuşmalardan uzak dur artık senden tek istediğim bu. çünkü konuşarak aşamıyoruz sorunlarımızı, bana yazma da "
Adamı savunanlar bu yazdıklarını okusa keske.
Adamı savunmuyorum ama hanımefendi de çok ayrıntılı açıklanmamış açıkçası, sonra sonra yorumlarda sorunca açıklamış herkes farklı açıdan bakıyor. İkisi de çok tuhaf ama çocuğundan soğuyan adam daha da tuhaf. Eşim daha doğmamış bebeğini karnımın üstünden çok severken ne bileyim gelen misafirin çocukları çok yaramaz vs diye ayırmaz ilgilenirken böyle kendi çocuğundan soğuuan insan da tuhaf geliyor.

Adamı savunmuyorum ama hanımefendi de çok ayrıntılı açıklanmamış açıkçası, sonra sonra yorumlarda sorunca açıklamış herkes farklı açıdan bakıyor. İkisi de çok tuhaf ama çocuğundan soğuyan adam daha da tuhaf. Eşim daha doğmamış bebeğini karnımın üstünden çok severken ne bileyim gelen misafirin çocukları çok yaramaz vs diye ayırmaz ilgilenirken böyle kendi çocuğundan soğuuan insan da tuhaf geliyor.
Evet konu sahibi sadece kocasının yaptıklarını yazmış.
Kendisini hiç yazmamış.. ben bir insanın durduk yere bu hale gelebileceğine inanmıyorum.

Çocuklarımdan bile soğudum ( ki sinirden söylemişe benziyor)
Cümlesinin altı çok doludur..Taşmış artık.

Evet konu sahibi sadece kocasının yaptıklarını yazmış.
Kendisini hiç yazmamış.. ben bir insanın durduk yere bu hale gelebileceğine inanmıyorum.

Çocuklarımdan bile soğudum ( ki sinirden söylemişe benziyor)
Cümlesinin altı çok doludur..Taşmış artık.
Aynen size katılıyorum. Ne yaşadılar da bir anda bu noktaya geldiler. Kendi söylediklerini eşine nasıl yazdığını söyleyiş tarzını hiç yazmamış.

Canım merhaba. Bitmiş zaten aranızdaki saygı. Böyle şeyler hiçbirzaman tekntarafkı olmuyor mutlaka seninde yaptığın şeyler vardır ama sen ne yaprsan yap haketmediğin şeyler.

Hadi adam 2 ay aramadı ya siz? İnsan çocuklar seni görmek istiyor bahanesiyle bile görüntülü konuşma yapar görür gösterir. Ayrıca eşiniz virüs kapmış sıradan bir arkadaşınız gibi davranmışsınız sanki. Hiç umursamamış gibisiniz. Eşim virüs kapacak, ben babamın evinde dahi olsam her gün çorbasını bitki çayını götürürdüm kapıya. Ne bileyim sizde de var bie tuhaflık. Anlattıklarınızda eksikler görüyorum birde anlatmadıklarınız var gibi.
Aslında tarifi eşine vermiş konu sahibi. Ama eşi anlamazlığa verip annemi ara ona söyle tarifi demiş. Yani burda mesele tarif değil konu sahibinin kv yi araması. Kocası işin hilesinde.
bende ilk başta siz gibi düşündüm ama ilerdeki mesajlar bayağı açıklayıcıydı

Size yaşattıkları kötü, adam kötü, çocuklarını bile sevemiyor onu herkes anladı ilk mesajınızdan ama mevcut durumda siz haksız görünüyorsunuz. Enerji emici mutsuzluktan güç alan biriymişsiniz gibi geliyor yazdıklarınız. İnsan nasıl 1 ay küs olduğu biriyle aynı evin içinde oturabilir. Adam oturamamış sizi göndermenin yolunu bulmuş o daha normal davranmış. Eşinizden memnun değilsiniz o da sizden memnun değil ve ikinizin de haklı sebepleri var anladığım kadarıyla. Eşiniz bu duruma son vermek için kararlı davranmış. Yollarınızı ayırmaya çalışıyor. İstenmediğinizi bile bile ayrılmaya yanaşmıyorsunuz. Size yapılanlara karşı kararlı bir tavır sergilemiyorsunuz. Evliliği sürdürmek için taviz de vermiyorsunuz. Karşınızdakini mutlu etmeden ondan pozitif tavır bekleyemezsiniz. Onunla ilgilendiğinizi umursadığınızı kendisine ailesine göstermenizi istemiş açık bir şekilde. Küsken sorunları çözmeden fiziksel yakınlaşma göstermekte bile gurur yapmamışken anneye bir tarif iletmekte erinecek ne var anlamadım. Ben mutsuzum onu da mutsuz edeyim ama sevmesekde aynı evde oturalım kafasını anlamam mümkün değil. Herkes en başta kendi mutluluğunun ve ruh sağlığının sorumluluğunu bilmeli ki çoluk çocuğa sevdiklerine doğru psikolojiyle yaklaşabilsin. Eşiniz kendi mutluluğunun sorumluluğunu eline almaya çalışıyor sanki.

Beni linç edecekler olabilir.
Eşiniz %60 haksızsa siz %40 haksızsınız şu durumda ki ben sizin de anlatmadığınız çok şey olduğunu düşünüyorum.
Eşinizin söylediği sözlerin nelere karşılık söylendiğini bilmiyoruz, haklı çıkarır mı onu elbette hayır ama sizinle ilgili bir fikrimiz olabilirdi. Yazacağım çok şey yazılmış çok uzatmayayım ama.
Ailenizi teşekkür için aramasını bekliyorsunuz da adam salgın hastalığa yakalandığında aileniz onu geçmiş olsun diye aradı mı?
Sizin kaynananıza "sagolun oğlunuza baktınız bu hastalıkta ona benim yokluğumu aratmadiniz" diye aramanız gibi bir şey bu siz bunun yapar miydiniz?
Bu evliliğe devam etmek istiyorsanız bir yardım alın beraber. Yok etmeyecekseniz daha da uzatmadan boşanın, aranızdaki savaşın içinden çocukları korumuş olun.

Back
X