merhaba , 5 yıllık evliyim 1 oğlumuz var. eşimle iyi anlaşıyoruz ama sıkıntılı bir sorunumuz var. eşim sinirlendiğinde küfür ediyor bana. Çok uzatmasa da her seferinde ağzından çıkıyor bu konuda çok konuştuk ama bi sonuca varamadım. kızdım olmadı küstüm olmadı. konu hakkında yorum bile yapmıyor geçiştiriyor ama ben çok üzülüyorum ve kızıyorum.
bugünde olmadık bi şey yüzünden öylesine küfür etti aklı sıra sıra ama cok kızdım. kapadım yüzüne aradı açmadım. ama eşim hatasının farkında değil o kadar normal karşışıyor ki küfür etmeyi . gururum kırılıyor desem de anlamıyor. ben trip yapacağıma o bana yapıyor. konuşmuyoruz. ya ben ne yapayım da süründüreyim azıcık şu eşimi ??
ya nasıl anlatayım adam o kadar normal karşılıyor ki. sen şusun sen böylesin gibi bişey demiyor. örneğin bugün beni çok aradın ak yeter diyo. sonra ben yüzüne kapatıyorum . aa bi bakmışın 5 dk sonra hiç bişey olmamış gibi konuşuyo. kişiliğime hakaret gibi görmüyor onu. öylesine çıkıyomuş ağzından. ama ben çok sıkıldım. çok üzlüyorum bu duruma . evliliğimin en büyük sorunu bu . anlatamıyorum kendimi . bende onun gibi konuşayım diyorum rahatsız olsun anlasın diye kedime yakıştırmıyorum yapamıyorum..
arkadaşlarıyla birbirlerine çok rahatlar aynen devam. ama hiçbiri kişiliğe yönelik sen şusun sen busun falan demezler. mesela asla benim yanımda başkasına küfür ettirmez. hanımın eşim var falan havası samimidir de ama kendi hiç dikkat etmiyor. inanın bugün okadar kızdım o kadar laf söyledim tık yok.Demekki ona anormal gelmiyor sadece sizemi boyle yoksa mesela arkadaslarina da mi boyle? Onceden gelme aliskanlik olsa gerek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biraz geç kalmışsın.Sana ettiği ilk kötü sözde öyle büyük bir tepki verecektin ki,birdaha söyleyemeyecekti.Sen her küfürde tartışıp sonra kaldığınız yerden devam edersen,adam da her fırsatta küfretmeye devam eder.Eşinin hatasının farkında olmadığına kendini öyle inandırmışsın ki!! Nasıl afrkında değil ya.Gitsin sinirlendiğinde amirine,dışardan bir insana,anasına babasına,doktora,esnafa,öğretmene,memura polise.....küfretsin bakalım.Sana küfretmeyi normal karşılıyor bence.merhaba , 5 yıllık evliyim 1 oğlumuz var. eşimle iyi anlaşıyoruz ama sıkıntılı bir sorunumuz var. eşim sinirlendiğinde küfür ediyor bana. Çok uzatmasa da her seferinde ağzından çıkıyor bu konuda çok konuştuk ama bi sonuca varamadım. kızdım olmadı küstüm olmadı. konu hakkında yorum bile yapmıyor geçiştiriyor ama ben çok üzülüyorum ve kızıyorum.
bugünde olmadık bi şey yüzünden öylesine küfür etti aklı sıra sıra ama cok kızdım. kapadım yüzüne aradı açmadım. ama eşim hatasının farkında değil o kadar normal karşışıyor ki küfür etmeyi . gururum kırılıyor desem de anlamıyor. ben trip yapacağıma o bana yapıyor. konuşmuyoruz. ya ben ne yapayım da süründüreyim azıcık şu eşimi ??
bende her eşim küfür ettiğinde tepki veriyorum hata geçen kriz geçirdim sinirden ama yok işlemiyor adama delircem. varsa bileni söylesin ben napayım bu eşime .Küfür eden erkek, kadin kim olursa olsun nefret ediyorum, igreniyorum hatta..
Insanca konusmasini bilmeyen, aciz insan küfür eder..
Asla küfürü normal karsilamam, acayip sert tepki veririm..
Türkiye de o kadar normal karsilanmasinada inanamiyorum..
Bir kac yil önceki Türkiye tatilimden bir anektot anlatayim..
Türkiye de tatildeyiz, kaldigimiz otelde genellikle Türk müsteri almayan, yabancilara hizmet veren bir otel..
Otelde kaldigimiz günlerde tv de futbol maclari vardi, uluslar arasiydi galiba hatirlamyorum..
Birgün lobide oturmus kitap okuyordum, lobinin bir kenarinda da otel görevlileri ( vale, hauseman vb) tv de mac izliyor, iclerinden biri küfür etti ben bir ayaga firladim " terbiyesiz, sen kendini evinde yanliz mi zannettin" dedim..
Oda hemen kendini topladi " özür dilerim Türk misafirimiz oldugunu bilmiyordum " dedi.
"ister Türk olsun, ister olmasin, siz toplum icinde nasil böyle terbiyesizlik yaparsiniz" dedim.
" özür dilerim, Türk erkekleri genelde yapar bunu" dedi.
" Bunun Türklükle, erkeklikle falan ilgisi yok, bunun terbiye ile ilgisi var, yaptiginiz sey terbiyesizliik" dedim ve odama gittim.
Adam geldi özür falan dilemek istedi, esime dedim gözükmesin gözüme..
Yani bence sadece esinizde degil, küfür eden herkese tepki vermelisiniz..
Biraz geç kalmışsın.Sana ettiği ilk kötü sözde öyle büyük bir tepki verecektin ki,birdaha söyleyemeyecekti.Sen her küfürde tartışıp sonra kaldığınız yerden devam edersen,adam da her fırsatta küfretmeye devam eder.Eşinin hatasının farkında olmadığına kendini öyle inandırmışsın ki!! Nasıl afrkında değil ya.Gitsin sinirlendiğinde amirine,dışardan bir insana,anasına babasına,doktora,esnafa,öğretmene,memura polise.....küfretsin bakalım.Sana küfretmeyi normal karşılıyor bence.
Küfrettiği zaman alıp çocuğunu ya veden gideceksin,ya da aynı yatağa girmeyeceksin.
Memleketle ne alaka anlamadım .doğu olsa ha yaparım diyicen herkes ediyor .bende eşimi düzeltemedim misal dün uyuyordu yastığın kılıfını geçirin dedim kızdı uykumn anasını bilmem ne ettin dedi bilinçsiz akışkanlık bence saygısızlık geliyor bize ama onlara norml
aynen bizdeki problemde aynı bunun gibi. öylesine bi cümlenin arasına sokuşturu veriyor ama kırılıyorum. 5 sene oldu aşamıyorum varsa tecrübeli olanınız yardım lütfen . ya sen niye bana hakaret ediyosun diyorum ben ediyormuyum diyorum .off başlamayalım gene diyo ya
Memleketle ne alaka anlamadım .doğu olsa ha yaparım diyicen herkes ediyor .bende eşimi düzeltemedim misal dün uyuyordu yastığın kılıfını geçirin dedim kızdı uykumn anasını bilmem ne ettin dedi bilinçsiz akışkanlık bence saygısızlık geliyor bize ama onlara norml
merhaba , 5 yıllık evliyim 1 oğlumuz var. eşimle iyi anlaşıyoruz ama sıkıntılı bir sorunumuz var. eşim sinirlendiğinde küfür ediyor bana. Çok uzatmasa da her seferinde ağzından çıkıyor bu konuda çok konuştuk ama bi sonuca varamadım. kızdım olmadı küstüm olmadı. konu hakkında yorum bile yapmıyor geçiştiriyor ama ben çok üzülüyorum ve kızıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?