yani sizinki kadar büyük olmasa da ben kötü sözlere bile karşıyım sevgilim laf arasında bir iki kere salak kelimesini kullandı bende o güne kadar hiç vermediğim tepkiyi verdim bağırdım çağırdım ben senin kahveden arkadaşın değilim edebini takın sana yemin ederim bir daha saygısız bir kelimeni duyarsam yüzüne bakmam dedim çok büyük yemin ettim aşırı tırstı garibimo günden beri hiç öyle şeyler yapmadı çok şükür benim sevgilim yeminden korkar o yüzden bu yolu seçtim eşiniz en çok neyden korkuyorsa onunla korkutun bir de küfretmenin erkeklik olmadığını söyleyin küfredince adam olduk sanıyor garipler [/QU
evet bunları korkutmak lazım biraz. bu sefer tepkimi ciddi ciddi koyucam. sustukça tepeye çıkıyorlar çünkü. ben evde çocuk var kavga uzamasın surat asmıyayım derken kalın kafa anlamıyor ne kadar kırıldığımı.
akşam ne yapsam acaba aramıyo oda beni
ama öyle davranırsam yaptıklarını desteklemiş olmazmıyımGelir bili olmaz bişide yapma bişey olmamış gibi devam basit şeyleriçin yuvanı zedeleme
Kötü bir durum
Allah yardımcınız olsun..[
saol evde bi 3 yaşında çouk var bi 32 yaşındabu yaştan sonra terbiye öğretiyorum
Kendi aralarında iki lafın biri küfür olduğu için normal geliyor onlara.
Benimki de arada kaçırır ağzından hemen tepki veririm, 'sen kankanla konuşmuyorsun, karın var karşında' diye.
Uyara uyara törpülersin ancak, tamamen bitmez bu yaştan sonra.
evet uyara uyara halledicem gibi .inanın evlendikten sonra her anım yontmakla geçiyorbenimde oğlum var ne olcak bilemiyorum ama kızıyorum bazen k.valideme
Terbiye ailede başlar.
Hani suçlu annesi midir bilemem ama benim eşim çok başıboş büyümüş, anası çalışmış buna babannesi bakmış. Bizimki sokaklarda bütün gün. Kimden ne öğrendiği belli mi? Ben de çok kızgınım bu çocuğu bu hale getirenlere.
Maalesef biz uğraşıcaz artık bu saatten
ama bu sefer tavrımı net koyucam görsün kime küfür ediyo
Yarin birgun cocugunuz ogrendigi bu kufurleri doner size ederse iste o zmn olayin fatkina belki varir esiniz. Hos belkide varamayabilir. Bi arkadasindadedigi gibi cok agzi alismis bilmem ne bunlar hikaye gitsin amirine babasina polise bilmem kime kufretsin bakalim edebiliyormu. Direk saygisizlik bu.
Benim esiminde boyle bir kufur aliskanligi oldugunu ne yazikki evlendikten sonrafarkettim. Degil bana kufretmek benim yanimda yoldaki arabaya bile kufretmesine izin vermedim kavga ettim anlattim. Cok goze alabiliyorsan cik arabayi durdur kufur edecegine icindeki adamla bir guzel tartis bunu yapamiyorsan benim yanimda kufur etme dedim. Simdilerde bayadikkatli ama asla taviz vermeyin. Helede cocugunuzu dusununce aslaa taviz vermeyin.
Evlilik once kafami bulandiran en onemli sorun.Var bizde de bu sorun.Yazdiklariniz cok tanidik geliyor..Darlandim yine..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/
küfür ediyo neden ediyosun diyorum sende beni sinirlendirme diyo ya valla çıldırcam. genelde iyi anlaşıyoruz ama böyle küfür konusunda anlaşamıyoruz. dün küfür etti laf arasında kapadım suratına aradı açmadım niye teli açmıyosun diye beni suçluyo. ben küfür etim bu kız alındı kırıldı diye düşünen yok. üstüne üstlük eve gelmedi akşam ya
küfürlü, beddualı, argo, kaba saba konuşan erkek kadın çocuk yaşlı genç hangi tür insan olursa olsun hepsinden nefret ederim, konuşmam da.
Evlilik once kafami bulandiran en onemli sorun.Var bizde de bu sorun.Yazdiklariniz cok tanidik geliyor..Darlandim yine..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/
küfür ediyo neden ediyosun diyorum sende beni sinirlendirme diyo ya valla çıldırcam. genelde iyi anlaşıyoruz ama böyle küfür konusunda anlaşamıyoruz. dün küfür etti laf arasında kapadım suratına aradı açmadım niye teli açmıyosun diye beni suçluyo. ben küfür etim bu kız alındı kırıldı diye düşünen yok. üstüne üstlük eve gelmedi akşam ya
Bizde oyle ciddi anlamda kufur olmuyor.Aptal gibi davraniyosun dedi o tartusmamizda bu bile yetti cunku ne abimden ne babamdan hic duymadim bunlari ben.Tartisma aninda oluyo tqbiki bu da ama benim kirilmama yetiyo. Aptal gibi ne demek. Allah kilaylik versin sizin daha zor isiniz. Anlamiyorlar cidden.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?