küfür eden eşim

Kendi aralarında iki lafın biri küfür olduğu için normal geliyor onlara.
Benimki de arada kaçırır ağzından hemen tepki veririm, 'sen kankanla konuşmuyorsun, karın var karşında' diye.
Uyara uyara törpülersin ancak, tamamen bitmez bu yaştan sonra.

evet uyara uyara halledicem gibi .inanın evlendikten sonra her anım yontmakla geçiyor benimde oğlum var ne olcak bilemiyorum ama kızıyorum bazen k.valideme

evet uyara uyara halledicem gibi .inanın evlendikten sonra her anım yontmakla geçiyor benimde oğlum var ne olcak bilemiyorum ama kızıyorum bazen k.valideme

Terbiye ailede başlar.
Hani suçlu annesi midir bilemem ama benim eşim çok başıboş büyümüş, anası çalışmış buna babannesi bakmış. Bizimki sokaklarda bütün gün. Kimden ne öğrendiği belli mi? Ben de çok kızgınım bu çocuğu bu hale getirenlere.
Maalesef biz uğraşıcaz artık bu saatten sonra.

babamda sinirlenince ederdi. şimdi etmiyor. yani 17-18 sene falan etmiş yaklaşık 7 senedirde etmiyor. annem istemiyor diye değildir tabi niye etmiyor bilmiyorum belki biz büyüdük utanıyor bizden o kelimeleri kullanamıyor. ama çocuğunuza dikkat edin. onun yanında size ağır kelimeler kullanmsına izin vermeyin. onu örnek alıp eşine öyle davranabilir eşi gelene kadar büyüdüğünde size dahi yapabilir bu davranışı

Yarin birgun cocugunuz ogrendigi bu kufurleri doner size ederse iste o zmn olayin fatkina belki varir esiniz. Hos belkide varamayabilir. Bi arkadasindadedigi gibi cok agzi alismis bilmem ne bunlar hikaye gitsin amirine babasina polise bilmem kime kufretsin bakalim edebiliyormu. Direk saygisizlik bu.
Benim esiminde boyle bir kufur aliskanligi oldugunu ne yazikki evlendikten sonrafarkettim. Degil bana kufretmek benim yanimda yoldaki arabaya bile kufretmesine izin vermedim kavga ettim anlattim. Cok goze alabiliyorsan cik arabayi durdur kufur edecegine icindeki adamla bir guzel tartis bunu yapamiyorsan benim yanimda kufur etme dedim. Simdilerde bayadikkatli ama asla taviz vermeyin. Helede cocugunuzu dusununce aslaa taviz vermeyin.

akşam eşim eve gelmedi !!! ( gerçi kimle nerde olduğunu biliyorum ) aradım nerdesin falan diye açmadı mesaj attı bütün gün aradım açmadın şimdi ne arıcam seni diyor. ya bu ne özgüven patlaması adamda. küfür eden o döndü dolaştı bana patladı olay. ya bende erkek annesiyim büyük konuşmak istemiyorum ama çok gerginim. yani nasıl idrak edemez insan hatalı olduğunu . küfür etmek kötü bir davranış ve bide karına hiç yoktan küfür ediyosun bi de üste çıkıp eve gelmiyosun ya valla çok sinirliyim

çocuğun yanında bende o da çok hassasız ama bu onu haklı kılmaz tabi . ben bana söylediği zaman çok kırılıyorum. niye küfür ediyosun dediğimde cevap bile vermiyor kırılıyorum diyorum sende beni sinirlendirme diyor.

Evlilik once kafami bulandiran en onemli sorun.Var bizde de bu sorun.Yazdiklariniz cok tanidik geliyor..Darlandim yine..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

küfürlü, beddualı, argo, kaba saba konuşan erkek kadın çocuk yaşlı genç hangi tür insan olursa olsun hepsinden nefret ederim, konuşmam da.

küfürlü, beddualı, argo, kaba saba konuşan erkek kadın çocuk yaşlı genç hangi tür insan olursa olsun hepsinden nefret ederim, konuşmam da.

bende ediyorum ama nasıl dize getiricem eşimi onu bilmiyorum. aramıyorum şuan kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…