- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi coco_cambo
-
HANGI ILACI KULLANIYORSUNUZBen de aşırı sinirden antidepresan kullanmıştım
Aşırı sinir birikmiş anksiyete belirtisi
İlacı aldım kendimle savaşım bitti resmen kuzu oldum iyi ki aldım
selam hatunlar..
geçen ki konumda biliyosunuz baya olay olmuştu bu ırem derici ağzım
baktım bu böyle olmucak.sureklı aynı şeyleri yaşıyorum..ve eşime de sağlam giydiriyorum...
geçen benim bebeler beni delirtti ve bir uykusuzum ama yok böyle zulüm.3 günlük bir patlama....gece saat 4 ;cocuklara geberin ulaaan diye bir bagırdım..bina sallandı..o an dedım ki coco sen sabah doktora gıdıyosun !! nitekim randevu aldım iyi oldugunu dusundugum bır pskiyatriye gittim.anlattım,anlattıkça agladım..sinirlerim sakız olmuş..
inanır mısınız doktorun gozlerı doldu.aah canım benim yaa.cidden zor şeyler dedı bana.ben o hareketten sonra başladım mı hıçkırmaya ...almışım gazı tabi...
sonra küfür ettiğimi eşime surekli s..tir cektiğimi,en sabırlı adamı bile delirttiğimi en önemlisi bebeklerimi sinirlenince çimciklediğimi anlattım...
kadın bana ciddi bir anksiyete durumum olduğunu ,kesinlikle ilaç kullanmam gerektiğini söyledi..
bende zaten eskilere dönük bi anskiyete durumu var.yapı olarak duygusal ve çabuk panik olup parlayan biriyim..bu da anksiyetenin en sevdiği insan tipiymiş..
velhasıl-kelam ben bu ilacı paşa paşa içmek zorundayım kızlar.nette baktım ama öyle tam anlamıyla tatmin edic, bişey bulamadım..
aranız da venesis adlı ilacı kullanan varmı? olumlu olumsuz yorum yazın ki benı nelerın bekledıgını goreyım....
bu arada küfür etmek iç isyanın dışa vurumuymuş.dr öyle dedi...için çok dolu.herşeye karşı haksızlığa ugradıgını düşündüğün için yapabildiğin tek şey olan küfretmek.sen de bu şekilde hıncını cıkarıyosun dedi...ama gözünü açtıgından beri ana avrat küfredenden bahsetmıyorum.mesela benım gibi otobus gelmezse si..cem böyle duragı da böyle otobusu de...
veya yemek yaparken elimi kestim.si..cem böyle eli :) o derece ımkansıza dönük küfürlerbunlar bende 2 yıla yakın var..
kaçtım ben
Venesis'i kullanıyordum
Yan etkileri arasında genelde insan içinde istemsiz bir şekilde çıkan kötü kokulu baloncuklar olduğunu fark edince bıraktım.
Kız coco çimdikleme çocukları
ilacın sende bir an evvel combo etkisini yapıp rahatlatmasını temenni ederim ..sendeki ilacı bilmiyorum ben başka bir ilaç kullanmıştım gayette fazlaca gevşemiştim.
bebeklerimi çimdikliyorum derken oyuncak bebek değil heralde
sabah akşam birer fincan melisa çayı sağlam gevşetir haberin olsun ama paket değil yaprak al kaynar suya iki yaprak at beş dk bekle tadıda kötü değilhahahhaha :) içten bir aaaamiin çektim canım cok sağol
işte o gevşemeyi yapsın gerisini ben hallederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?