Küfür ettiğim için dr ilaç verdi :)

çocuklara geberin mi diyorsunuz ?
gerçekten ilginç insanlar var dünyada .

senın gibi mesela
ya illa böyle patlayacak birileri bi tane yorumda ..arkadasım okudun mu sen..bunun bi sıkıntı oldugunu bilip gittim doktora ve kabak gibi dedi ztn..anksiyete diye.hayır yani doktor bile böyle bi tepkı vermezken benim ilginçliğimi sana cok ilginç mi gelmiş.kıyamam

ilaçlarını kullan hadi iyi günler

Vhala bu kufur bende de var dogumdan beri yani 7 aydir ama disa vurmamayi beceriyoru...bakalim nere kadar...
hayatimda kufur etmeyen kizcazin tekiydim bende :)
Regl oldum sonunda bakalim belki gecer bu isyankar ic ruh halim...

oaly sadece küfür değil ki. çocuklara geberin demek ve çimciklemek (!) ne demek... valla ilginç geldiniz bana.

sorun bu zaten.ben bile kendime inanamadım .cunku ben sokakta sokak hayvanı görüp balkona alıp yıkayıp besleyıp karlar erimeden salmayan biriyken kendı öz canımdan kanımdan minnak çekirgelerime bunu derken bu ben olamam.dıyerke gıttım doktora.kı 2.tekrarlamadım..cunku bana sıradan gelmıyor böyle seyler..tamamen öfke patlaması sonucu..valla damardan al dese alırım o ilacı

sen akrep erkeklerini şişlemek isterken aman Allahıııım cani diyor mu bu kız ayıp ama
ayy canım konularımı araştırmış
o olay bayatladı canım ...çoktan fnish yanne . ne bilim ben çocuğuma geber diye bağırmam böyle anneleride sevmem . var komşu falan böyle sinir hastaları .

1 yil kullandım.

Onun sayesinde mi iyileştim yoksa zamanla kabuk mu bağladı dertlerim bilemiyorum.

Ama duzenli kullanimin 2.ayinda daha az sinirli biriydim. Ve daha az dertleniyordum.

Iyi geldi bana. Ben iyi ornek olayim

Zaten size doktor vermis ve hem ilac kullanmali hem terapileri aksatmamalisiniz bence. Gordugu seyleri en iyi o yorumlar.

Tek kötü yani ayni saatlerde almazsan bas donmesi ve hafif bir sapsallik yapıyor :)

ayy canım konularımı araştırmış
o olay bayatladı canım ...çoktan fnish yanne . ne bilim ben çocuğuma geber diye bağırmam böyle anneleride sevmem . var komşu falan böyle sinir hastaları .
konularını araştırmak mı üstüme iyilik sağlık KABAK gibi profiline yazmışsın günahımı alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…