- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi coco_cambo
-
baloncuk ne ?? kafamda oluştıramadım...
valla bu nasıl pskilojiyse.1 kere yaptım...2.olmadan doktora gittim..
çocuklara geberin mi diyorsunuz ?
gerçekten ilginç insanlar var dünyada .
sabah akşam birer fincan melisa çayı sağlam gevşetir haberin olsun ama paket değil yaprak al kaynar suya iki yaprak at beş dk bekle tadıda kötü değil
ilaçlarını kullan hadi iyi günlersenın gibi mesela
ya illa böyle patlayacak birileri bi tane yorumda ..arkadasım okudun mu sen..bunun bi sıkıntı oldugunu bilip gittim doktora ve kabak gibi dedi ztn..anksiyete diye.hayır yani doktor bile böyle bi tepkı vermezken benim ilginçliğimi sana cok ilginç mi gelmiş.kıyamam
Pek öyle esprili bi dille eğlenceli zıplayan ifadelerle anlatılacak bı konu gibi gelmedi bana konunuz. Durumun ciddiyetinin yeterince farkında mısınız?
Pırt hayatım pırt
O kadar tatli anlatmissiniz ki gelin sabah aksam sövün bana gık demem
O nasıl bir yan etkiymiş yahu böyle mi yazıyordu prospektüsteVenesis'i kullanıyordum
Yan etkileri arasında genelde insan içinde istemsiz bir şekilde çıkan kötü kokulu baloncuklar olduğunu fark edince bıraktım.
Kız coco çimdikleme çocukları
sen akrep erkeklerini şişlemek isterken aman Allahıııım cani diyor mu bu kız ayıp amailaçlarını kullan hadi iyi günler
oaly sadece küfür değil ki. çocuklara geberin demek ve çimciklemek (!) ne demek... valla ilginç geldiniz bana.
sen akrep erkeklerini şişlemek isterken aman Allahıııım cani diyor mu bu kız ayıp ama
ayy canım konularımı araştırmışsen akrep erkeklerini şişlemek isterken aman Allahıııım cani diyor mu bu kız ayıp ama
Vhala bu kufur bende de var dogumdan beri yani 7 aydir ama disa vurmamayi beceriyoru...bakalim nere kadar...
hayatimda kufur etmeyen kizcazin tekiydim bende :)
Regl oldum sonunda bakalim belki gecer bu isyankar ic ruh halim...
konularını araştırmak mı üstüme iyilik sağlık KABAK gibi profiline yazmışsın günahımı almaayy canım konularımı araştırmış
o olay bayatladı canım ...çoktan fnish yanne . ne bilim ben çocuğuma geber diye bağırmam böyle anneleride sevmem . var komşu falan böyle sinir hastaları .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?