Küfür ettiğim için dr ilaç verdi :)

ayy canım konularımı araştırmış
o olay bayatladı canım ...çoktan fnish yanne . ne bilim ben çocuğuma geber diye bağırmam böyle anneleride sevmem . var komşu falan böyle sinir hastaları .

1.snir hastası sensın.önce o agzını topluyosun tamam mı şekerim.... hadi KİB !!!!!!

1.snir hastası sensın.önce o agzını topluyosun tamam mı şekerim.... hadi KİB !!!!!!
valla ben ilaç kullanmıyorum .kimin ne olduğu belli .
çocuğuna bile geber diyorsun bize neler dersin sen . neyse kaçıyorum ilaçlarını aksatma sakın .

kız cadı argo kullanan karı türü cok şekersin vesselam :) bence senin sinirlerin bozulmuş ben bu yazdıklarını ansiyeteyle bağdaştıramadım.sanki sinirlerin bozulmuş gibime geldi.ilaç seni sakinleştirir fakat bu ansiyete değil bence .ansiyete depresyonla başbaşadır.ben ansiyete hastasıyım.kalp çarpıntısı olumsuz düşünce ve obsesyonlar,ağlamalar,beyin düşüncelerini zaptedememe,eklem ve kas ağrıları ölüm istekleri uzar gider keşke bir doktora daha gitsen.

ılacı kesınlıkle kullanmalısınız. okurken daha ıyı anladım. bır bayanın agzına kufur ayrıca hıc yakısmıyor.

Çalışıyordum cnm hala da calısıyorum.tüm yük üzerimde valla..o da patlama noktası işte

Eee canım evde bakıcı yada anne kv yok mu ?

Arada nefes alman lazım bebişleri bırak babalarına hazırlan çık dışarı yürü koş git bi kahve iç

Hayatın ev bebişler iş ve kocan olmasın sende olki patlama böyle

ayyy onların hiç biri yok tam tersi hayat doluyum bu kadar yaşadıklarıma ragmen.. .hattta işyerıne gelmedıgım gunler mıllet ısyana bağlıyor :) depresyon hastası da olsam içime gömülemiyorum.genelde çeneme vuruyor... ama bi kendıme hayrım yok lanet olsun..kız sana mı gelsem bu doktor da anlayamadı beni :)

ağlıcam uzun zmandır tek başıma cay içmedim dısarıda...

Ben yurtta kalırken yani öğrenciyken küfür olayı bende de vardı, çok sinirlenince patlardım. Oda arkadaşlarımdan biri samimi arkadaşımdı onun yanında her şeyi söyledim ama birkaç kez öteki kızların yanında da oldu. Sonra bişey oldu biz kanlı bıçaklı, kavgalı olduk. Samimi arkadaşımın dışında kalan o iki kız bu durumu yurt yönetimine söylediler, işte küfrediypr rahatsız oluyoruz falan diye onların yanında da taş çatlasa iki kere etmişimdir. Bi tanesinde dışarıda gürültü yapan kızlar için bela okumuştum, diğerinde de yine gece gürültü yapan kızlara sövmüştüm. Tabi yurt ortamı, hiç çekilir bir ortam da değil. Herkes kendi yaşadığını bilir sonuçta. Daha da ilerleseydi doktora giderdim ama neyse ki bişey olmadı. Sinir önemli bi problem, ilaçları ihmal etmeyin, geçmiş olsun. Atlatırsınız siz :)

gel wallaha sen ansiyete hastası değilsin bence canıms bu ilaca boşa yazmış gibime geldi sadece sinirlerin bozuk

çok tesekkür ederim daha önce kullanan birine rastlamak güzel...akşam saati alın dedi..uykusuzluk mu yapar uyku mu genelde..onu sormadım

ansiyetinin kelime anlamı iç sıkıntısıdır sinirle ne alaka bağdaştıramadım ki.

atarlı gülistanmışsınız sizde valla ilaçtan umutluyum...o da bi işe yaramazsa elektro şok alırım artık

Alışkanlık yaa. İlaç kullanmaya ne gerek varmış. Çooklar büyüyünce daha az küfür edecen :)

ansiyetinin kelime anlamı iç sıkıntısıdır sinirle ne alaka bağdaştıramadım ki.

iç sıkıntım var aslında.yaniii yaşadıgım stresı içime atıp sınır anında aglama krızlerı ve küfür ile taçlandırıyorum :) ...ama depresyonda da degılım .hatta alakam yok.sinirli yapım da olsa neselıyım.ortamda enerjı sacarım gülerim espriler yaparım..depresyon da bu yoktur..yada uyku düzeni bozulur fln.hiç biri uymuyor.ama daha önce anksiyete tedavisi gördüm acaba tekrar mı nüksetti diyorum...ama bu ılacta panık atak ve depresyon ılacıymış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…