- Konu Sahibi coco_cambo
-
aylardan beri siteye yeni girdim değiştirmeyi unutmuşumkonularını araştırmak mı üstüme iyilik sağlık KABAK gibi profiline yazmışsın günahımı alma
ayy canım konularımı araştırmış
o olay bayatladı canım ...çoktan fnish yanne . ne bilim ben çocuğuma geber diye bağırmam böyle anneleride sevmem . var komşu falan böyle sinir hastaları .
valla ben ilaç kullanmıyorum .kimin ne olduğu belli .1.snir hastası sensın.önce o agzını topluyosun tamam mı şekerim.... hadi KİB !!!!!!
Coco bebişlerden önce çalışıyo muydun ?
Birde iki tane birden oldu eminim zordur bakımı ve sabrı.
valla ben ilaç kullanmıyorum .kimin ne olduğu belli .
çocuğuna bile geber diyorsun bize neler dersin sen . neyse kaçıyorum ilaçlarını aksatma sakın .
kız cadı argo kullanan karı türü cok şekersin vesselam :) bence senin sinirlerin bozulmuş ben bu yazdıklarını ansiyeteyle bağdaştıramadım.sanki sinirlerin bozulmuş gibime geldi.ilaç seni sakinleştirir fakat bu ansiyete değil bence .ansiyete depresyonla başbaşadır.ben ansiyete hastasıyım.kalp çarpıntısı olumsuz düşünce ve obsesyonlar,ağlamalar,beyin düşüncelerini zaptedememe,eklem ve kas ağrıları ölüm istekleri uzar gider keşke bir doktora daha gitsen.selam hatunlar..
geçen ki konumda biliyosunuz baya olay olmuştu bu ırem derici ağzım
baktım bu böyle olmucak.sureklı aynı şeyleri yaşıyorum..ve eşime de sağlam giydiriyorum...
geçen benim bebeler beni delirtti ve bir uykusuzum ama yok böyle zulüm.3 günlük bir patlama....gece saat 4 ;cocuklara geberin ulaaan diye bir bagırdım..bina sallandı..o an dedım ki coco sen sabah doktora gıdıyosun !! nitekim randevu aldım iyi oldugunu dusundugum bır pskiyatriye gittim.anlattım,anlattıkça agladım..sinirlerim sakız olmuş..
inanır mısınız doktorun gozlerı doldu.aah canım benim yaa.cidden zor şeyler dedı bana.ben o hareketten sonra başladım mı hıçkırmaya ...almışım gazı tabi...
sonra küfür ettiğimi eşime surekli s..tir cektiğimi,en sabırlı adamı bile delirttiğimi en önemlisi bebeklerimi sinirlenince çimciklediğimi anlattım...
kadın bana ciddi bir anksiyete durumum olduğunu ,kesinlikle ilaç kullanmam gerektiğini söyledi..
bende zaten eskilere dönük bi anskiyete durumu var.yapı olarak duygusal ve çabuk panik olup parlayan biriyim..bu da anksiyetenin en sevdiği insan tipiymiş..
velhasıl-kelam ben bu ilacı paşa paşa içmek zorundayım kızlar.nette baktım ama öyle tam anlamıyla tatmin edic, bişey bulamadım..
aranız da venesis adlı ilacı kullanan varmı? olumlu olumsuz yorum yazın ki benı nelerın bekledıgını goreyım....
bu arada küfür etmek iç isyanın dışa vurumuymuş.dr öyle dedi...için çok dolu.herşeye karşı haksızlığa ugradıgını düşündüğün için yapabildiğin tek şey olan küfretmek.sen de bu şekilde hıncını cıkarıyosun dedi...ama gözünü açtıgından beri ana avrat küfredenden bahsetmıyorum.mesela benım gibi otobus gelmezse si..cem böyle duragı da böyle otobusu de...
veya yemek yaparken elimi kestim.si..cem böyle eli :) o derece ımkansıza dönük küfürlerbunlar bende 2 yıla yakın var..
kaçtım ben
Çalışıyordum cnm hala da calısıyorum.tüm yük üzerimde valla..o da patlama noktası işte
kız cadı argo kullanan karı türü cok şekersin vesselam :) bence senin sinirlerin bozulmuş ben bu yazdıklarını ansiyeteyle bağdaştıramadım.sanki sinirlerin bozulmuş gibime geldi.ilaç seni sakinleştirir fakat bu ansiyete değil bence .ansiyete depresyonla başbaşadır.ben ansiyete hastasıyım.kalp çarpıntısı olumsuz düşünce ve obsesyonlar,ağlamalar,beyin düşüncelerini zaptedememe,eklem ve kas ağrıları ölüm istekleri uzar gider keşke bir doktora daha gitsen.
ılacı kesınlıkle kullanmalısınız. okurken daha ıyı anladım. bır bayanın agzına kufur ayrıca hıc yakısmıyor.
Eee canım evde bakıcı yada anne kv yok mu ?
Arada nefes alman lazım bebişleri bırak babalarına hazırlan çık dışarı yürü koş git bi kahve iç
Hayatın ev bebişler iş ve kocan olmasın sende olki patlama böyle
hahahah :) yerim seniiyyyyamaa işte öyle olmuyo be tavşanımm
gel wallaha sen ansiyete hastası değilsin bence canıms bu ilaca boşa yazmış gibime geldi sadece sinirlerin bozukayyy onların hiç biri yok tam tersi hayat doluyum bu kadar yaşadıklarıma ragmen.. .hattta işyerıne gelmedıgım gunler mıllet ısyana bağlıyor :) depresyon hastası da olsam içime gömülemiyorum.genelde çeneme vuruyor... ama bi kendıme hayrım yok lanet olsun..kız sana mı gelsem bu doktor da anlayamadı beni :)
1 yil kullandım.
Onun sayesinde mi iyileştim yoksa zamanla kabuk mu bağladı dertlerim bilemiyorum.
Ama duzenli kullanimin 2.ayinda daha az sinirli biriydim. Ve daha az dertleniyordum.
Iyi geldi bana. Ben iyi ornek olayim
Zaten size doktor vermis ve hem ilac kullanmali hem terapileri aksatmamalisiniz bence. Gordugu seyleri en iyi o yorumlar.
Tek kötü yani ayni saatlerde almazsan bas donmesi ve hafif bir sapsallik yapıyor :)
Ben yurtta kalırken yani öğrenciyken küfür olayı bende de vardı, çok sinirlenince patlardım. Oda arkadaşlarımdan biri samimi arkadaşımdı onun yanında her şeyi söyledim ama birkaç kez öteki kızların yanında da oldu. Sonra bişey oldu biz kanlı bıçaklı, kavgalı olduk. Samimi arkadaşımın dışında kalan o iki kız bu durumu yurt yönetimine söylediler, işte küfrediypr rahatsız oluyoruz falan diye onların yanında da taş çatlasa iki kere etmişimdir. Bi tanesinde dışarıda gürültü yapan kızlar için bela okumuştum, diğerinde de yine gece gürültü yapan kızlara sövmüştüm. Tabi yurt ortamı, hiç çekilir bir ortam da değil. Herkes kendi yaşadığını bilir sonuçta. Daha da ilerleseydi doktora giderdim ama neyse ki bişey olmadı. Sinir önemli bi problem, ilaçları ihmal etmeyin, geçmiş olsun. Atlatırsınız siz :)
ağlıcamuzun zmandır tek başıma cay içmedim dısarıda...
ansiyetinin kelime anlamı iç sıkıntısıdır sinirle ne alaka bağdaştıramadım ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?