Küfür ettiğim için dr ilaç verdi :)

çok tesekkur ederim.güzel desteğin için

her anlamda çıkmazdayım aslında maddı manevı çökmüş durumdayım bı yerden çatlak verdimn 1 gun bile tatile gitsem kendime gelırım de..işte bebekler bana cok duşkün ve benım onları bırakıp gidecek gucum yok eşim iyidir hoştur da malesef bu konularda oldukca yetersiz...

edit : ilacı 2 gün içtim 2 gün kustum kolum oynamadı öyle bir mide bulantısı ki hamileyken sabah boş boş kusarsınız ya o sekil.pastırmali omlet yaparken bile lavaboya koştum.eşim doktora gittiğimi ilaç içtiğimi bilmiyordu...hamileyim sandı.aklı çıktı :) ..anlayacağınız ilaç yan etki yaptı hemde öyle böyle değil... bu ilaç da yalan oldu.başka doktora gidicem ....

cinsel isteği öldürüyor fena..söyliyim de
birde selectra lamictal kullanan biri olarak. prozac neymiş ki diyorsun bu konuda.

ne yazıkki alışmak zorundasın tabi hayat kaliteni düşürecek kadar kötü ise daha az yan etkili bir ilaç almalısın..
o dediğin küfürlerin hepsini yapıyorum ama içimden.yüksek sesle dile getirsem çarşı karışır.ilerde çocuk sahibi olunca acaba o küfürler dışa da yansır mı diye düşündüm şimdi bak..ayrıca bipoları da araştırsınlar o da çok öfke yapıyor insanda.öfkeden içi cızırdıyor resmen.

bi ara bipolar var sanmıştı doktor taaa 3 4 sene once.alakam yokmuş.bende oo bipolarım yeaah diye takılıyodum...hakıkaten yokmuş.ya beni bi rahat bıraksalar ne küfrü? küfreden biriyle tartısıyorum hatta..ama şimdi selamun aleyküm,ve aleyküm selam gibi bişey geliyor kulağıma.o derece bunaldım tugsem ya :)

Ay bu küfür etme olayı arasıra ben de de oluyor yaa.. Kendi kendime sessiz bi şekilde ağzımdan çıkıveriyor bazen yalnızken. Ben ağız alışkanlığı sanıyordum meğer anskiyete şeysimiymiş.

hayır yaa benim için dedi doktor hemen yanlış örnek olmayayım..:) normalde eger küfretmeyen biri isen ve bir bunalım sürecindeysen ve bu depresyon evrelerınde sürekli küdrederek tepkilerini verıyorsan içindeki fırtınayı dısarı vuruyormuşssun :)

kulağıma damla diye damlatmam o derece fuzuli gereksiz bi ilaç
Aynen çok gereksiz birde eczanede yok diye internetten getirttim bir umut. Benimki bir buçuk yaşında emmeye çok düşkün olmasa kesicem bende araftayım.

Aynen çok gereksiz birde eczanede yok diye internetten getirttim bir umut. Benimki bir buçuk yaşında emmeye çok düşkün olmasa kesicem bende araftayım.

ben 10 aylıkkenn kestım cok az gelıyodu ve ben calısıyodum.zaten mamaya endeksli beslenıyorlardı kestım hıcte pısman degılım :)

1,5 yaşında ise meme tiryakisidir.yoksa beslenmesini sütten karsılayamaz.yetmez zten

kötüysen git derim

Öyle zaten tiryaki bu yüzden gece de uyumuyor, mama almadı, süt icmiyor, takıntılı bir bebek :) emzirmek için çok uğraştım ilk 25 gün emmedi, abisi 1 yasında bırakmak istedi. Şimdi oğlum mu tiryaki ben mi bilmiyorum :) toplum baskısı var ya, emzirmeyi niye kestiğimi sorgulayacak eleştiricek tonla insan var, benim onlarla uğraşacak gücüm yok şu dönemde.
Ama artık azaltarak bıraktırmalıyım, hiç iyi değilim bir an önce iyi olmam lazım benimde :) sizin yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı gördüm. O kadar zor ki çocuklarım iyi olsun derken kendi sinirimize hakim olamamak.

toplum baskısı mıı :) ya bak o elalemın allah belasını versın emı :)

cocuk bıraktı daha ne kadar emsın askere gdiecek cocuk dersın sıyrılırsın

Ayrıca ilk 6 ay ztn anne sutunun hayrı.sen fazlasını yaptın..suan kendını iyi hissetmiyorsan ve benim gibi enkaz halinde gezıyorsan sana da el atalım..maddi ımkanın el verıyosa terapiye git.değilse bi devlet psikiyatristine.keza kendınden başka kımsenın hayrı yok...benım her yerım falso verıyor.ahh ahh annelık ck zor cokkkkkkk

Versin versin :) evet artık kesmem lazım başka çare yok.

İmkan var da psikolog yok :) devlete gittim zaten beni terapi paklamaz ilaç şart :) herkes psikoloģum oldu konuş konuş çözüm yok :) meşhur söz var ya psikologların 'bize gerçek hastalar gelmiyor onların hasta ettikleri geliyor' diye. Hasta edenlere katlanmak için sinirleri aldırmak lazım.
Çok çok zor hem de, bizi bize bıraksalar yükümüzü azaltsalar, köstek olmak yerine destek olsalar annelik güzel :)

Kiyamam ya kac yaslarinda bebeler. Bnm esimde cok yardimcidir ama agladimi ya ac bu, yada seni istiyo olur
Sen calisiyo musun bide.
Ev isini falan elleme sakin. Biz aylarca konserveyle ve yumurtayla idare ettik. Oglum uyudugu her dk bnde yatiyodum. İlk zmnlar geceleri kendi kendime konusuyodum yari deli misali
Boyle okuyunca yardima gelesim geliyo.. Anne kv falan da yok sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…