- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi coco_cambo
-
Öncelikle siteye bu kadar şeffaf yorum yazdığın için seni tebrik ederim. biliyorsun buradaki anneler mükemmeldir. ilaç kullanana da hoş karşılamazlar. ama aynı grup buradaki kadın dayak yediğinde evliliğini kurtar derler. şiddet bakış açıları değişiktir. buradaki herkes için böyle demiyorum ama biri yardım için konu açtığında açık yanını bulup anneliğinizi övmeye amma meraklısınız. konu sahibi insansın. bunalabilirsin. küfür etmek de çok sinirlenince kendini rahatlatma yoludur. Çocuklara iyi örnek olmak adına ikizlerle hep evde kalma derim. babasına bırak akraba varsa bırak birilerine arkadaşlarınla gez sürekli bebeklerle dipdibe durmaya psikoloji dayanmaz. kendini şımart rahatlatma yollarına git. buradaki yorumlara da takılma. bence sen iyi bir annesin
Prozac kullanıyorum ben 5.günüm bugün, memnunum şimdilik
birde selectra lamictal kullanan biri olarak. prozac neymiş ki diyorsun bu konuda.cinsel isteği öldürüyor fena..söyliyim de
ne yazıkki alışmak zorundasın tabi hayat kaliteni düşürecek kadar kötü ise daha az yan etkili bir ilaç almalısın..edit : ilacı 2 gün içtim 2 gün kustum kolum oynamadı öyle bir mide bulantısı ki hamileyken sabah boş boş kusarsınız ya o sekil.pastırmali omlet yaparken bile lavaboya koştum.eşim doktora gittiğimi ilaç içtiğimi bilmiyordu...hamileyim sandı.aklı çıktı :) ..anlayacağınız ilaç yan etki yaptı hemde öyle böyle değil... bu ilaç da yalan oldu.başka doktora gidicem ....
Gittim de passiflora verdi bitkisel, hiç faydası olmuyor.yok emzirmiyorum cnm...emzırme donemını atlatmadan gıtme doktora
birde selectra lamictal kullanan biri olarak. prozac neymiş ki diyorsun bu konuda.
ne yazıkki alışmak zorundasın tabi hayat kaliteni düşürecek kadar kötü ise daha az yan etkili bir ilaç almalısın..
o dediğin küfürlerin hepsini yapıyorum ama içimden.yüksek sesle dile getirsem çarşı karışır.ilerde çocuk sahibi olunca acaba o küfürler dışa da yansır mı diye düşündüm şimdi bak..ayrıca bipoları da araştırsınlar o da çok öfke yapıyor insanda.öfkeden içi cızırdıyor resmen.
Gittim de passiflora verdi bitkisel, hiç faydası olmuyor.
Ay bu küfür etme olayı arasıra ben de de oluyor yaa.. Kendi kendime sessiz bi şekilde ağzımdan çıkıveriyor bazen yalnızken.Ben ağız alışkanlığı sanıyordum meğer anskiyete şeysimiymiş.
Aynen çok gereksiz birde eczanede yok diye internetten getirttim bir umut. Benimki bir buçuk yaşında emmeye çok düşkün olmasa kesicem bende araftayım.kulağıma damla diye damlatmamo derece fuzuli gereksiz bi ilaç
Aynen çok gereksiz birde eczanede yok diye internetten getirttim bir umut. Benimki bir buçuk yaşında emmeye çok düşkün olmasa kesicem bende araftayım.
Öyle zaten tiryaki bu yüzden gece de uyumuyor, mama almadı, süt icmiyor, takıntılı bir bebek :) emzirmek için çok uğraştım ilk 25 gün emmedi, abisi 1 yasında bırakmak istedi. Şimdi oğlum mu tiryaki ben mi bilmiyorum :) toplum baskısı var ya, emzirmeyi niye kestiğimi sorgulayacak eleştiricek tonla insan var, benim onlarla uğraşacak gücüm yok şu dönemde.ben 10 aylıkkenn kestım cok az gelıyodu ve ben calısıyodum.zaten mamaya endeksli beslenıyorlardı kestım hıcte pısman degılım :)
1,5 yaşında ise meme tiryakisidir.yoksa beslenmesini sütten karsılayamaz.yetmez zten
kötüysen git derim
Öyle zaten tiryaki bu yüzden gece de uyumuyor, mama almadı, süt icmiyor, takıntılı bir bebek :) emzirmek için çok uğraştım ilk 25 gün emmedi, abisi 1 yasında bırakmak istedi. Şimdi oğlum mu tiryaki ben mi bilmiyorum :) toplum baskısı var ya, emzirmeyi niye kestiğimi sorgulayacak eleştiricek tonla insan var, benim onlarla uğraşacak gücüm yok şu dönemde.
Ama artık azaltarak bıraktırmalıyım, hiç iyi değilim bir an önce iyi olmam lazım benimde :) sizin yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı gördüm. O kadar zor ki çocuklarım iyi olsun derken kendi sinirimize hakim olamamak.
Versin versin :) evet artık kesmem lazım başka çare yok.toplum baskısı mıı :) ya bak o elalemın allah belasını versın emı :)
cocuk bıraktı daha ne kadar emsın askere gdiecek cocuk dersın sıyrılırsın
Ayrıca ilk 6 ay ztn anne sutunun hayrı.sen fazlasını yaptın..suan kendını iyi hissetmiyorsan ve benim gibi enkaz halinde gezıyorsan sana da el atalım..maddi ımkanın el verıyosa terapiye git.değilse bi devlet psikiyatristine.keza kendınden başka kımsenın hayrı yok...benım her yerım falso verıyor.ahh ahh annelık ck zor cokkkkkkk
cinsel isteği öldürüyor fena..söyliyim de
Kiyamam ya kac yaslarinda bebeler. Bnm esimde cok yardimcidir ama agladimi ya ac bu, yada seni istiyo olureşimin nöbetleri oluyor cogunda tekim geceleri..eşim eger geceye gidecekse ben calıştıgım halde dokunmuyorum .böyle de malım :) o yuzden hersey bende...benı uykusuzluk zaten aptal etti...uzay boşluğunda yuruyorum gibi.e halıyle bı yerde patlıyorum..
eşim bebeklerle oynar eder ama ış yemek yedırmeye gelince coccooooo bunlar yemiyo,uğraşsa yedırır...
20 tane kolum var sanıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?