Küfür ettiğim için dr ilaç verdi :)

Ben de küfür ediyorum hem de fena ama hep kimsenin duymadığı yerlerde içimden :) ben Zaman'ında paxil kullanmıştım kilo aldırmasa ömür boyu kullanırım o kadar büyük bir mucize kendisi

Rica ederim,sizde sağlıkla büyütün minnoşları.
Bakın ben 1 kez ettim,günlerce uğraştım unutsun diye,öğretmenine rezil oldum,utançtan yerin dibine girme durumunu dibine kadar yaşadım. Allah korusun bir daha diyorum.
Sizde umarım iyi olursunuz.

Doktorun kufur ettigin icin degil nor.al davranislarinin olmadigi icin vermistir o ilaci.
Anlatirken eglenmissin ama pek bi eglenceli tarafi yok. Ozellikle cocuklara geberin diyenide ilk duyuyorum.

tek çocuk ile ikiz malesef bir olamıyor ya ikisi aynı anda ağlıyorlar...ve eşim tıkanıyor bensız...kızlar benı gorunce gerı kapıdan salması işkence.sabah işe nasıl gelıyorum bılsen
Ama bende de 2 tane. Neyse sen bilirsin canim. Aklının bir köşesinde tut ama bunu :)

millet böyle kışkırtıyo işte psikolojik rahatsız olan birine iğnelemek nedir ayıp denen bişey var.

Valla geçen de kızın tekini elimden zor aldılar şimdi tıpış tıpış ilaç içiyorum hastalık bu yani ne var küfür ettiyse kötü konuştuysa , öf dertlendim kaşık kaşık içiçem şimdi ilaçları

Küfür değilde çocuklara davranışın üzdü beni cidden yazık çocuklara
Umarım işe yarar canım

oo psikopatlar kulübüne hoş geldin coco kızım ben bu ilacın farklı bir versiyonunu kullanıyorum, 1 seneden fazla oldu şimdi de doz sıkıntısı çekiyorum eski halime dönmeme az kaldı.. benim sinirim çocuklara değildi ama, yurdum insanına ayık kafa ile tahammül edemiyorum elimde değil.. ha şimdi edebiliyor muyum? hayır.. ne yapayım bünyem mikemmel(!) insanları kaldırmıyor ama ilaç alıyorsun ofiş daha sakin diye telkin ediyorum kendimi

Ben küfrü de küfredeni de sevmiyorum çok itici geliyo eşin anlayışlıymış senin bu halinden sorun çıkarmıyor ama doktora gitmekle iyi yapmışın iyileşirsin inş ne güzel çocukların varmış çimdikleme onu ama Rabbim sana sağlık nasip etsin ben kullanmadım ilaç stres yapınca uyuma problemi çıkıyo bazen papatya çayı içiyorum ilaçlar halsizlik yorgunluk aşırı uyku falan yapabilir anksiyete endişelenme falan değilmiydi geçmiş olsun

Bebeklerine bunu nasil yapiyosun
Bir an once iyilesip kendine gelirsin umarim, soyleyecek soz bulamadim resmen

Ben normal bir şey sanıyordum kendikendine küfür etmeyi.
Tv izlerken, şanssız bir şey olunca, sokakta, arabada vs. Her ortamda canımı sıkan şeylere okkalı küfürle tepki veriyorum. İnsanlara karşı değil tabi. Meğer içimde ne isyanlar varmış hemen doktora gitmeliyim.

Vay arkadaş kız küfrediyorum çok stresliyim geçen çocuklarıma Geberin diye bağırdım bir kere de çimdikledim demiş. Ve bunun normal olmadığının bilincine varıp yardım alma kararı almış. Kadını takdir edeceği yerde yılın en kötü anası ilan etmişsiniz bravo valla. Sanırsın hepsi dük düşes kızı 3. Henry nin en küçük Prenses kızları da hayatlarında hiç küfür etmediler duymadılar. Ne yapmacık insanlar ya doğal olun doğal böyle düşes Prenses ayağına çok barbi görünüyorsunuz

Bebeğiniz ne kadarlık, emziriyormusunuz? Benim de var iki çocuğum, ikinci küçük emziriyorum, o yüzden ilaç kullanamıyorum ama bir an önce başlamam lazım

ayy canım konularımı araştırmış
o olay bayatladı canım ...çoktan fnish yanne . ne bilim ben çocuğuma geber diye bağırmam böyle anneleride sevmem . var komşu falan böyle sinir hastaları .
Adı üstünde hasta yani bilinçli yapmıyor, hasta diye kimseyi suçlayamazsınız, bunu bilip tedavi olmuyorsa suçlanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…