Küfür ettiğim için dr ilaç verdi :)

valla ben ilaç kullanmıyorum .kimin ne olduğu belli .
çocuğuna bile geber diyorsun bize neler dersin sen . neyse kaçıyorum ilaçlarını aksatma sakın .
Bir gün ilaç kullanacak hale gelirseniz, bu kınadığınız yorumu hatırlayın.

Bencede küfreden herkes ilaç kullanmalı hastalık olduğunu düşünüyorum bi insan kocasına s.tir çekermi saygı sıfır

Küfür ettiğin için değildir o ilaç
Şaka bir yana tedavi olmak için doktorun verdiği ilacı içmek hiç içmemekten iyidir.

Öncelikle siteye bu kadar şeffaf yorum yazdığın için seni tebrik ederim. biliyorsun buradaki anneler mükemmeldir. ilaç kullanana da hoş karşılamazlar. ama aynı grup buradaki kadın dayak yediğinde evliliğini kurtar derler. şiddet bakış açıları değişiktir. buradaki herkes için böyle demiyorum ama biri yardım için konu açtığında açık yanını bulup anneliğinizi övmeye amma meraklısınız. konu sahibi insansın. bunalabilirsin. küfür etmek de çok sinirlenince kendini rahatlatma yoludur. Çocuklara iyi örnek olmak adına ikizlerle hep evde kalma derim. babasına bırak akraba varsa bırak birilerine arkadaşlarınla gez sürekli bebeklerle dipdibe durmaya psikoloji dayanmaz. kendini şımart rahatlatma yollarına git. buradaki yorumlara da takılma. bence sen iyi bir annesin

Bende küfür ediyorum ettikçe rahatliyorum tabi bu küfürleri mi kimse duymaz kendi kendime ederim. Çok yorgun ve artık cocugumun yaptığına dayanamicak hale gelince bezinin üstünden vuruyorum bende canı acimiyor ama kizdigimi anlayip ağlıyor garibim

çocukları çimdiklemeyin, yazık günah sabilere ne kadarlık canları varki.

geri kalan konuda bişi diyemem, bende sinirlenince senin varya ..... diye konuşabilen bir insanım, ani parlarım çabuk sönerim, çok sinirliyim, bence bu yapı meselesi biraz benim yapım bu yani napiyim diyorum bende

Her insanın başına değişik şekillerde gelebilir bu tarz sıkıntılar.
Çocukların hiç bir suçu yok sizinde elinizde değil biliyorum.
Bu yüzden ilacınızı için tedavinizi olun aksatmadan.

Allah be,bu orman tam olarak nerde, he güzel kardeşim?

Melisa çayının yatıştırıcı etkisi çok iyidir en azından bana çok iyi geliyor. Ben de anksiyete-panik bozukluk tedavisi gördüm bir dönem, ilaçla birlikte kendine yardım yöntemleri dedikleri bişey de var onları da deneyebilirsiniz. Kitapları falan da var. Günlük basit egzersizler, ben ömür boyu ilaç kullanamam diye aylarca bunları yaptım ilaçtan daha çok faydasını gördüm.

Kimseye yöneltilmediği sürece küfür etmeyi de çok rahatlatıcı buluyorum.

Hayatında hiç küfür etmemiş hiç öfkelenmemiş dört dörtlük mükemmel ana kraliçelere de madalya veriyorum buradan. Kınama tirübününe hemen tünemişler.

Melisa bu kadar etkili mi, günde kaç bardak içiliyor, papatya relax çayı hiç fayda etmiyor bana, melisa bu kadar iyiyse ilaca başlayana kadar ondan içeyim.

Hayatta bazı durumlarda vardır İstanbul Türkçesiyle ifade edemezsiniz,9 aylık bebeğe tecavüz...hadi bakalım...kimileri cık cık cık esefle kınıyorum falan diyebilir ama ben baya bi sövdüm, ciddi sövdüm

Melisa bu kadar etkili mi, günde kaç bardak içiliyor, papatya relax çayı hiç fayda etmiyor bana, melisa bu kadar iyiyse ilaca başlayana kadar ondan içeyim.
Ben düzenli kullanmıyorum ama ihtiyaç duyduğumda büyük bir kupayla içiyorum, herhalde günde iki kupa falan yeterlidir. Bilmiyorum ben çok faydasını gördüm beni sakinleştiriyordu, uyku yapıyordu bir de.

Fakat aktardan alırken oğul otu diye isteyin, melisa diye başka bir ot daha var (limon otu muydu neydi) ondan da veriyorlar yoksa.

İlaç ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ama kendinizi ilaca bırakmayın sadece, yoksa ilacı kestiğiniz an eskiye dönebilirsiniz diye düşünüyorum.. İlaç dışında psikologla da konuşabilirsiniz bence. Duyduğum kadarıyla ilaç sadece bastırıyormuş yok etmiyormuş, iş yine kendinizi duygularınızı sizin iyileştirmenizde bitiyor bunu nasıl yapacağınıza dair destek alabilirsiniz.
Çocuklarınız için özellikle çok önemli iyileşmeniz, etkilenebilirler. Kendimden biliyorum.

Tepem atarsa benim de küfür ettiğim olur.
Hatta az ederim ama sağlam ederim

İlaç hakkında fikrim yok ama ben ilaçsız tedavilerden yanayım normalde.

Çok bunalmışsın bence nefes almaya ihtiyacın var. Tatil falan yap önce..

Sonra bir yardımcı şart sana.
İkizlere oyun ablası düşünmez misin?

Haftada iki gün iki saat gelseler bir kuaför gidersin. Bir alışveriş kahve keyfin yerine gelir.

Ya canim belki alakasiz ama ben baska bisey merak ettim. Cocuk bakmak hele ki ikizse cok daha zor destek olmayinca yipratici. Da.. Sen 3 gun uykusuz kalicak kadar, bebelerini cimcirip, geberin diye bagiracak kadar delirdiginde esin neresinde bunun. Cok mu calisiyor. Sen bu hale gelene kadar niye yardimci olmuyor. Yada oluyor da mi yetmiyor..
Bence olaya burdan baksan, tamam altyapin falan varmis ama cok cok agir bi tablo da degilsen yani insani yardim destegiyle gecebilir belki.. İlac alsan bile esinden destek iste. Yetmiyorsa daha cok iste..
Yada sadece bebeklerine odaklan. Yemegi temizligi esin yapsin. Gece kalkip birini de o beslesin.
Cocuklarda huzurla buyuse..

ahh be canım ne tatili bi sahil kenarında ne zman çay içtim hatırlamıyorum bile...

calısıyorum dıye cok vıcdan yapıyorum ve cok duşkünler bana bu da beni kahrediyor cnm

kışın oyun grubuna vermeyı dusunuyorum yarım gun..sosyallesırler en azından dıye..onun dısında yarım gun gelen bı yardımcım var o da ancak yedırıyor uyutuyor.onun dısında 2.bir külfet olur bana malesef..

kuaföre kaş aldırmaya evımın yanında kuaför olmasa gıdemem heralde :)

eşimin nöbetleri oluyor cogunda tekim geceleri..eşim eger geceye gidecekse ben calıştıgım halde dokunmuyorum .böyle de malım :) o yuzden hersey bende...benı uykusuzluk zaten aptal etti...uzay boşluğunda yuruyorum gibi.e halıyle bı yerde patlıyorum..

eşim bebeklerle oynar eder ama ış yemek yedırmeye gelince coccooooo bunlar yemiyo,uğraşsa yedırır...

20 tane kolum var sanıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…