- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi coco_cambo
-
Bir gün ilaç kullanacak hale gelirseniz, bu kınadığınız yorumu hatırlayın.valla ben ilaç kullanmıyorum .kimin ne olduğu belli .
çocuğuna bile geber diyorsun bize neler dersin sen . neyse kaçıyorum ilaçlarını aksatma sakın .
Saygısızlık değil ''hastalık''Bencede küfreden herkes ilaç kullanmalı hastalık olduğunu düşünüyorum bi insan kocasına s.tir çekermi saygı sıfır
Allah be,bu orman tam olarak nerde, he güzel kardeşim?Benim oturduğum yere yakın bir orman var orda yürüyüşe koşuya falan çıkıyorum. Ve kimsenin olmadığı yerlere gidip çığlık çığlığa bağırıyorum. Bazen çok kızdığım biri varsa ona küfrediyorum sonrada yorgunluktan bayılacak nokatays gelene kadar hırsla koşuyorum o içimde biriken öfke hırs ve enerjiyi böyle atıyorum. Bilmiyorum sağlıklı mı ama bunu yapalı öfke kontrolünde daha iyiyim. Bazende yine o ormanda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ağlamakta bir ihtiyaç sinirleri rahatlatıyor. İlacın yanında kendimi kontrol etme yollarıda denemelisin bence.
Melisa bu kadar etkili mi, günde kaç bardak içiliyor, papatya relax çayı hiç fayda etmiyor bana, melisa bu kadar iyiyse ilaca başlayana kadar ondan içeyim.Melisa çayının yatıştırıcı etkisi çok iyidir en azından bana çok iyi geliyor. Ben de anksiyete-panik bozukluk tedavisi gördüm bir dönem, ilaçla birlikte kendine yardım yöntemleri dedikleri bişey de var onları da deneyebilirsiniz. Kitapları falan da var. Günlük basit egzersizler, ben ömür boyu ilaç kullanamam diye aylarca bunları yaptım ilaçtan daha çok faydasını gördüm.
Kimseye yöneltilmediği sürece küfür etmeyi de çok rahatlatıcı buluyorum.
Hayatında hiç küfür etmemiş hiç öfkelenmemiş dört dörtlük mükemmel ana kraliçelere de madalya veriyorum buradan. Kınama tirübününe hemen tünemişler.
Ben düzenli kullanmıyorum ama ihtiyaç duyduğumda büyük bir kupayla içiyorum, herhalde günde iki kupa falan yeterlidir. Bilmiyorum ben çok faydasını gördüm beni sakinleştiriyordu, uyku yapıyordu bir de.Melisa bu kadar etkili mi, günde kaç bardak içiliyor, papatya relax çayı hiç fayda etmiyor bana, melisa bu kadar iyiyse ilaca başlayana kadar ondan içeyim.
Bebeğiniz ne kadarlık, emziriyormusunuz? Benim de var iki çocuğum, ikinci küçük emziriyorum, o yüzden ilaç kullanamıyorum ama bir an önce başlamam lazım
Tepem atarsa benim de küfür ettiğim olur.
Hatta az ederim ama sağlam ederim
İlaç hakkında fikrim yok ama ben ilaçsız tedavilerden yanayım normalde.
Çok bunalmışsın bence nefes almaya ihtiyacın var. Tatil falan yap önce..
Sonra bir yardımcı şart sana.
İkizlere oyun ablası düşünmez misin?
Haftada iki gün iki saat gelseler bir kuaför gidersin. Bir alışveriş kahve keyfin yerine gelir.
Ya canim belki alakasiz ama ben baska bisey merak ettim. Cocuk bakmak hele ki ikizse cok daha zor destek olmayinca yipratici. Da.. Sen 3 gun uykusuz kalicak kadar, bebelerini cimcirip, geberin diye bagiracak kadar delirdiginde esin neresinde bunun. Cok mu calisiyor. Sen bu hale gelene kadar niye yardimci olmuyor. Yada oluyor da mi yetmiyor..
Bence olaya burdan baksan, tamam altyapin falan varmis ama cok cok agir bi tablo da degilsen yani insani yardim destegiyle gecebilir belki.. İlac alsan bile esinden destek iste. Yetmiyorsa daha cok iste..
Yada sadece bebeklerine odaklan. Yemegi temizligi esin yapsin. Gece kalkip birini de o beslesin.
Cocuklarda huzurla buyuse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?