Yaklaşık 5 yıllık evliyim ve ikinci çocuğuma hamileyim kaynanamla oturuyorum ama kaynanamla hiçbir sorunum yok ondan razıyım. Eşimleyse ufak tefek tartışmalar dışında evliliğim iyi gidiyordu ta ki 2 gün önce eşim ağır bir küfür edene kadar. Her insan gibi ben de aile konusunda hassasım ve kızgınlık esnasında anneme küfür etti ve 1 gün konuşmadıktan sonra eşime ona olan sevgimin saygımın artık bittiğini söyledim. Ayrılmak istediğimi söyledim.şaşırdı ve hiçbir yorum yapmadı. Ayrılırsam aşağı yukarı beni bekleyen zorlukların farkındayım ama bu küfürü de unutamam devamlı hatırlayarak aynı çatı altında hayatımı sürdüremem sanırım. Eşim normalde böyle bir insan değildir 5 yıldır bu tarz bir küfür olmadı ilk defa oluyor ve bana ve çocuğuma dört dörtlük davranır. Nasıl bir anda böyle bir noktaya geldik hala inanamıyorum. Öyle sinirliymiş ki o küfürü hatırlamıyormuş bile ama hatasını kabul ediyor fakat hiçbir özür dilemedi alttan alacak bir söz söylemedi.. Sizlerden fikir almak istiyorum bir şans vereyim mi siz olsanız ne yapardınız bir fikir verin nolur.
Sana boşan ya da boşanma diyemem. Herkesin yaşam tarzı, hayata bakış açısı, beklentileri, istekleri en önemlisi de karakteri farklı. Ben olsam boşanmak için düşünmezdim bile aileme edilen bir küfürden sonra. Fiziksel şiddetin de en ufağı bile boşanma gerekçesi ama küfür bence daha beter. Eğer unutamayacaksan emin ol gelecek yıllar daha da kötüye gidecek çünkü ilişkinizin temelleri sarsılmış olacak. Ama unuturum, geçer diyorsan tabii ki bir şans ver.Yaklaşık 5 yıllık evliyim ve ikinci çocuğuma hamileyim kaynanamla oturuyorum ama kaynanamla hiçbir sorunum yok ondan razıyım. Eşimleyse ufak tefek tartışmalar dışında evliliğim iyi gidiyordu ta ki 2 gün önce eşim ağır bir küfür edene kadar. Her insan gibi ben de aile konusunda hassasım ve kızgınlık esnasında anneme küfür etti ve 1 gün konuşmadıktan sonra eşime ona olan sevgimin saygımın artık bittiğini söyledim. Ayrılmak istediğimi söyledim.şaşırdı ve hiçbir yorum yapmadı. Ayrılırsam aşağı yukarı beni bekleyen zorlukların farkındayım ama bu küfürü de unutamam devamlı hatırlayarak aynı çatı altında hayatımı sürdüremem sanırım. Eşim normalde böyle bir insan değildir 5 yıldır bu tarz bir küfür olmadı ilk defa oluyor ve bana ve çocuğuma dört dörtlük davranır. Nasıl bir anda böyle bir noktaya geldik hala inanamıyorum. Öyle sinirliymiş ki o küfürü hatırlamıyormuş bile ama hatasını kabul ediyor fakat hiçbir özür dilemedi alttan alacak bir söz söylemedi.. Sizlerden fikir almak istiyorum bir şans vereyim mi siz olsanız ne yapardınız bir fikir verin nolur.
ayrılmak istediğinizi söylemişsiniz karşılığında ikna etme adına hiçbir harekette bulunmayan eşinizde ayrılmak istiyordur belkide.Tartışmamız ufacık bir sebepten çıktı ve ben surat astım eşim de konuşmamı istedi inat ettim konuşmadım ona kızdı kimi zaman konuştuğum için kimi zaman konuşmadığım için kızar. Çabuk sinirlenen ve çabuk da siniri geçen bir insandır konuş diye diretirken söylenmeye başladı ve birden küfür etti seni doğuranın a..a koyayım dedi ve beni itip kaktırdı. Ben zaten hiçbirşey konuşamadım o an ağladım. İşin can alıcı kısmı da dediğiniz gibi herhangi bir özür yok şans istemek yok. Sen beni bu raddeye getirdin diyor. Çok üzgünüm çok..
Tartışmamız ufacık bir sebepten çıktı ve ben surat astım eşim de konuşmamı istedi inat ettim konuşmadım ona kızdı kimi zaman konuştuğum için kimi zaman konuşmadığım için kızar. Çabuk sinirlenen ve çabuk da siniri geçen bir insandır konuş diye diretirken söylenmeye başladı ve birden küfür etti seni doğuranın a..a koyayım dedi ve beni itip kaktırdı. Ben zaten hiçbirşey konuşamadım o an ağladım. İşin can alıcı kısmı da dediğiniz gibi herhangi bir özür yok şans istemek yok. Sen beni bu raddeye getirdin diyor. Çok üzgünüm çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?