- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
Sevgiliyken basima gelmisti. Gece konusurken coknsinirlenmisti farkinda bile degildi söylediklerinin.. bir sey yazmadim konusamdim. Düşünmek istedim çünkü. Kaybetmeye göze alamazdim ancak laflar da yenilir yutulur cinsten degildi. sevfilisiniz yasainiz küçük yol yakinken dön dedim. 4 yil onceydi. O zamanlar dort yillik sevgiliydik. Mesaj attim uzunca söylediklerininbhic birinin muhatabinin ben olmadigimin vs.. bitti ask demek ki yazdim.
Sonra Özür diledi hataliydi çünkü. Devam ettim pisamn degilim ama cok şükür tekrarlamadi bu hatayi cok şükür.. tekrarlasaydi com pisman olurdum.
Ancak sizin esiniz bmve uzun yillar gecirmissiniz ilk kez böyle bir seyle karsilasmissiniz. Hatasini anladi ve Özür dilediyse zihninizden silmek en iyisi.
Sonra Özür diledi hataliydi çünkü. Devam ettim pisamn degilim ama cok şükür tekrarlamadi bu hatayi cok şükür.. tekrarlasaydi com pisman olurdum.
Ancak sizin esiniz bmve uzun yillar gecirmissiniz ilk kez böyle bir seyle karsilasmissiniz. Hatasini anladi ve Özür dilediyse zihninizden silmek en iyisi.