• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küfür.

Arkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
ne toksik ilişki ne biçim sevgili.bu adamdan ayrılınca kurban kesilir ne pişmanlığı

Bir de böyle adamlar var. Kızı eniştesinden, kuzeninden falan kıskanırlar. Niye peki? Çünkü tüm erkek cinsi onlar için tehlikedir. Çünkü kişi kendinden bilir işidir. Bir de böyle adamların her dediğini yapıp, sözünden çıkmayıp "beni sevdiğinden böyle yapıyor, seven kıskanırcı" hemcinslerimiz var.
Bugün ablana söven yarın ağzına iki tane patlatır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, bacım yok ama olsa ve sevgilim bacıma sövse, ben de senin bacını ............. derdim. Ana bacı karıştırmak kırmızı çizgimdir, ağzını burnunu kırmak da vaciptir valla. :KK11:

Arkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
Bence haksızsın, küfür eden erkeği nerede bulacaksın ki. Resmen bulunmaz hint kumaşıymış adam. Pişman olursun bence de.

Bence haksızsın, küfür eden erkeği nerede bulacaksın ki. Resmen bulunmaz hint kumaşıymış adam. Pişman olursun bence de.
Tabi canım, kendi yediği haltlardan yola çıkarak uçan irkek sineği potansiyel tehlike görüp, burnunu camdan çıkartmayacak irrkek nerde bulacak daha.? 🤩

Tabi canım, kendi yediği haltlardan yola çıkarak uçan irkek sineği potansiyel tehlike görüp, burnunu camdan çıkartmayacak irrkek nerde bulacak daha.? 🤩
Bence çok zor. Bulmuşken kaçırmamalı elinden. Hatta en kestirme yoldan nikah masasına koşmalı. Çok kıskandım konu sahibini, keşke ben de bulsaydım böyle bi tane.

Bütün yaratıcılıgımı kullanıyorum su an gözüm seğiriyor allah bilir ne dedi
O...demiştir, ne diyecek? Küfür bile değildir o onun için, bütün kadınları aynı gördüğünden hepsi o..ona göre. Sorsan kadınlara hiç güvenmiyordur da dötümün kenarı.

sen kim köpeksin de karışıyorsun hayatıma demen lazımdı . manyak bebe

O...demiştir, ne diyecek? Küfür bile değildir o onun için, bütün kadınları aynı gördüğünden hepsi o..ona göre. Sorsan kadınlara hiç güvenmiyordur da dötümün kenarı.
Elim ayagım titriyoooo tir tir titriyoooo

Konu sahibi beri gel beri nosunu at su veledin bana

İzin vermedi ne demek? İzin mi alıyorsunuz?

Ogrenciyken kucuk bi markette kasiyerlik yapiyorduk. Birlikte calistigim kizin da sevgilisi vardi ve calişmasina tepki gosteriyordu attigi mesajlari bana gostermişti "cok kiskaniyor, işten çikayim diye zorluyor" diyerek.
Mesajlarda "marketçinin altına yatıyorsundur, altina gir" tarzi şeyler vardi. 🙄🙄

Evlendiler bu arada.

O ne ya ne desem bilemedim, kendi kıymetini de mi bilmiyorsun be kızım... Olaydan bağımsız bile biri sana gümbür gümbür küfür ediyor, sen pişman olur muyum diye soruyorsun gerçekten inanamıyorum...

Gördüm gördüm elime verecekler elimeeeee :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Ben s..tir kelimesini affetmemiş kadınım valla. Her gün yalvardı, her sabah özür mesajıyla uyanıyordum. Affetmedim valla.
Küfür de bir şiddet türüdür. Normal değildir. Evet, salak da bir küfürdür. İlişkilerimde küfür etmemeyi tercih ediyorum. Enseye şaplak türünde ilişkiler bana göre değil. Bir kere yüz göz olunursa gerisi gelir çünkü. O yüzden bazı sınırların olması gerekir. Sevgilim diye ana bacı sövemez kimse bana.

Back
X