- 23 Aralık 2019
- 1.010
- 1.959
- 133
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
Verilmiş sadakanız varmış kendisini belli etmiş şimdiden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelde… konu sahibe anlat bunları. Oturmuş haksız mıyım diye düsünüyoooooBen s..tir kelimesini affetmemiş kadınım valla. Her gün yalvardı, her sabah özür mesajıyla uyanıyordum. Affetmedim valla.
Küfür de bir şiddet türüdür. Normal değildir. Evet, salak da bir küfürdür. İlişkilerimde küfür etmemeyi tercih ediyorum. Enseye şaplak türünde ilişkiler bana göre değil. Bir kere yüz göz olunursa gerisi gelir çünkü. O yüzden bazı sınırların olması gerekir. Sevgilim diye ana bacı sövemez kimse bana.
Boşver kızzz. Cehennemin dibine kadar yolu var. Hadsizzz!Arkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
Siz şaka misiniz,erkek arkadaşın kim ki sana izin veriyor.En son üniversitede sizin gibi bir arkadaşım vardı, erkek arkadaşı otogara gidip babasını görmesine izin vermemişti ,şoka girmiştim.Sonra cocuk bunu bırakıp başkası ile evlendiArkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
Niye karışmasına izin verirsin? Bu herifinki altından mı? Gr/TL cinsinden bayağı yükseldi malum.Hayatima karismasina bir derece izin veririmde ablam ya. Ne demek ablamla iliskime kisitlama getirmek
Onu var ya itin …. sokup sokup çıkartırım. Yok mu yağız bir delikanlı çevrende şunu bir güzel benzetsin. Sinirlendim, o erkek arkadaşının sağlam bir dayak yemesi gerekiyor şöyle uzun süre sıvıyla beslenecek kıvamda olmasını sağlayacak bir dayakA..k…o…su bana dediği.
kendisine ve ablasına küfür edecek adama bu laf az bile, daha ağırını diyip bi güzel kavga edecektiYok onun Köpegi mi var karsinda diycekti!!![]()
küfre karşıyım ama bunu duyup nasıl dinlemeye devam ettiniz aklım almıyorA..k…o…su bana dediği.
Hayatıma karışmasına bir derece izin veririm ne demek?Hayatima karismasina bir derece izin veririmde ablam ya. Ne demek ablamla iliskime kisitlama getirmek
yasınız kac cok merak ettım buradan bakınca 14 gıbı duruyorArkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
Ne pişmanlığı böyle biriyle asla ilişki kurmayın zaten sıkıntılı bir kişilik belliArkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.