Yok yok "salak" da denmesin lütfen!!!İnsan karısına o.. der mi ya hadi sinirle salak diye söyle de onu deme bari.
Ya siz eşinize ana avrat sülale gitseniz eşiniz hiç etkilenmeyecek sanırım sizi de öyle sandı.
O.. eşine p.. diyince sizin tabirinizle " katır" gibi sırıtmasından ben bunu çıkardım.
evden suanda istesemde gidemem,ailem cok uzakta 1 ay sonrasina ucak biletim var ozamana kadar beklemem gerek.
bilmiyorum o kadar ustuste geliyor ki bu fevrilikleri,oglum olmasa bi dk durmazdim diyorum bazen..
guzel filan degilimdir cok,kendi halinde bi insanim ama disarida arkadas cevresinde hep parmakla gosterilirim insanlara saygimla sevecenligimle.
ve suana kadar kimse benimle esim olacak insanin konustugu gibi konusmadi,kahroluyorum dusundukce
Sizden kesinlikle özür dilemesi gerekiyor..ya bilmediğim için soruyorum eşlere de hakaret davası açılmiyormu acaba?yani boşanmaya gerek olmadan bir ceza verilse eslere böyle durumlarda...
aslinda super giden bi evliligim yok ama sayginin tukendigi ortada ve ben bu sekilde ne kadar devam ederim bilmiyorum..
Biliyormusunuz belki sakın bir şekilde karşınıza alıp konuşsanız daha iyi olur.söyleyin ona kırıldığınızı üzüldüğünuzu vs..Bir evliliği yıkmak o kadar kolaymı diye sorun..anlar o..hic bilmiyorum ki..
siddetli gecimsizlik adi altinda belki acilabilir inanin hic bilmiyorum..
ilk konusmamizda ozur dileseydi belki yumusardim ama hala yaptigini dedigini savunucu tarzi beni kahretti.
Ailene açtıgına göre boşanacaksın sanırım. Umarım herşey daha güzel olur senin için. Ancak boşanmayacaksan yaptığin çok yanlış. Kalkıp ailene bunu yetiştirmemen gerekirdi. Hadi diyelim sen yuttun sana o lafi eden adamla yine ayni evde kalabildinde, millete eşim bana o*rpu dedi diye söyleyip sonra eşini koluna takip ailenin yanina gitmeye utanmicak misin?
Size hiç saygısı yok malesef insan evladının annesine nasıl yakistirır bunu ben herhalde kendime gelemezdim.siz evliyken böyle diyen adam ayrildiginizda neler der millete..bu erkekler çok simardi sonunu hayır etsin.
yarin gider,bu aksam nobetci..Terbiyesiz ya bide bahanelerin arkasına sığınmış kalksın o saatte kendi kahvaltısını kendi hazırlasın madem beğenmiyo gitti mi peki annesinin evine
Valla belki tepki alacağım ama bu işin öfkeyle falan alakası yok diyorum ben. Bir kişi ne kadar kızarsa kızsın, kendi annesine, karısına, bacısına şu sıfatı layık görüp de zikretmez. Etmemeli de. Ediyorsa orada kesin bir sorun vardır diyorum.
Ve bence şu durum iğrenç bir durum, evlilikte yaşanabilecek kötü durumlar vardır. Hani aldatma, dayak, aileyi kayırma, kumar, cimrilik vs. gibi durumlar evliliği sorgulatan şeyler ise bu küfür meselesi de buna dahildir bence.
Annem her zaman bir tavaya kulpu evden takarlar kuzum, ilkin ailen laf ettirmeyecek sana, zaten böyle olursa el ağzını açamaz derdi. Doğru demiş kadın.
Ben olsam bunu ciddiye alır iyice bir düşünürüm. Boşan boşanma diyemem asla ama az bir şey de değil bu. O yüzden kızgınlıkla söylemiştir diyemiyorum.
Diyecek birsey bulamadım. Ne kadar sacma sapan seylere takilip bahane bulup kalbinizi kirmuş bir de bu kadar agir bir kufur...o da o.pu nun kocası o zaman çocuğunuza bile lafin ucu dokunur cok igrenc gercekten de.
Bence evi terk etmeyin.
O özür dileyip pisman olana kadar da konuşmayın kendisiyle. Yuz goz olmayin kavga da etmeyin ama her zaman yaptığınız şeyleri yapmayın madem begenmiyor beyefendi.
Esinizle baska sorunlarınız var mıydı
Sizden kesinlikle özür dilemesi gerekiyor..ya bilmediğim için soruyorum eşlere de hakaret davası açılmiyormu acaba?yani boşanmaya gerek olmadan bir ceza verilse eslere böyle durumlarda...
Bi daha onun adi anilmayacak dediklerine gore öncesinde de birşeyler olmuş ki aileniz bu sözü söylemiş ben bunu çıkardım burdanben aslinda bu konuyu acmamak icin bugun tlfumu vs. kapattim..
sonra sosyal medyadan msj atmislar cabuk skype a gel bisey mi oldu diye.
yarin gitmiyor musunuz dediler kvye..
yok sadece kendi gidecek filan derken konu oyle acildi.
ben ustu kapali sekilde anlattim,butun detaylari degil..huzurum yok dayanamiyorum artik gibilerinden..
artik mutlu olmani istiyoruz ama kararini ver,birdaha onun ismi anilmayacak buraya gelirsen dediler.
suana kadar hic evi terketmedim buarada.
bu ettigi lafi duysa babam onun bogazina yapisir kardesim dev gibi esimi 2 ye katlar elinden kimse alamaz onu.
Boşanın, evinizi terkedin diyemem ama lütfen bu lafı yutmayın. Aksi halde daha küçük tartışmalarında bundan da daha ağarını işitirsiniz. Hoş bundan daha ağırı da olur mu bilemedim ya...
Ulan insan karısına öyle laf edermi be. Kendini şaşırmış.
Çok iğrenç çok
oyle
Saygının olmadığı yerde evlilik olmaz konu sahibi
boyle piskin bi adama bunu nasil bildiricem onu da bilmiyorum..Eşiniz sanırım o lafın normal ve komik olduğunu düşünüyor. Öyle olmadığını iyice bildirin ki lafının altında ezilip bir daha kullanamasın.
Bi daha onun adi anilmayacak dediklerine gore öncesinde de birşeyler olmuş ki aileniz bu sözü söylemiş ben bunu çıkardım burdanboşanma kısmına gelince herkes için şartlar farklı bizim dememizle olacak yada olmayacak bisey değil. Kimi bu sözü kaldırır aldırış etmez misliyle burnundan getirir kimi de kaldıramaz boşanır geçer. Şahsi fikrimi söylüyorum boşanmak için tek başına bi sebep değil !!! Haricinde başka sorunlarınız varsa zaten cekilmiyor bu da tuzu biberi oldu diyorsanız bisey diyemem. Yoksa bir tek bu söz için bozmayin yuvanizi burnundan getirin o ayrı yatakları ayirin eve almayın bi sure siz bozmayin duzeninizi gidecekse o gitsin ustu kapalı da tehdit edin boyle sözler evliligin bozulmasına neden olur vs vs okkalı bi konuşma yapın ama sakin konusun o seviyesizlesti diye siz kendinizi bozmayin sakin ama agir kelimelerle msji verin ona . Allah yardimciniz olsun inşallah en doğru kararı verirsiniz umarım hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?