kufur..

Yok yok "salak" da denmesin lütfen!!!

Bunun güzellikle vs alakası yok zaten, eş olacak kişi saygılı karakterli ise böyle sorunlar yaşanmaz.
Genel olarak aranızdaki iletişimi bilemem ama bu saygısızlığı ilk yaptığında tepkiniz sert olacaktı ki bir daha cesaret edemesin.

Sizden kesinlikle özür dilemesi gerekiyor..ya bilmediğim için soruyorum eşlere de hakaret davası açılmiyormu acaba?yani boşanmaya gerek olmadan bir ceza verilse eslere böyle durumlarda...

hic bilmiyorum ki..
siddetli gecimsizlik adi altinda belki acilabilir inanin hic bilmiyorum..
ilk konusmamizda ozur dileseydi belki yumusardim ama hala yaptigini dedigini savunucu tarzi beni kahretti.

aslinda super giden bi evliligim yok ama sayginin tukendigi ortada ve ben bu sekilde ne kadar devam ederim bilmiyorum..

Hiç birşey mükemmel değil ki. Saygının tükenmesi konusunda birşey diyemem ama bence herşey süper olsun diye beklememek lazım

hic bilmiyorum ki..
siddetli gecimsizlik adi altinda belki acilabilir inanin hic bilmiyorum..
ilk konusmamizda ozur dileseydi belki yumusardim ama hala yaptigini dedigini savunucu tarzi beni kahretti.
Biliyormusunuz belki sakın bir şekilde karşınıza alıp konuşsanız daha iyi olur.söyleyin ona kırıldığınızı üzüldüğünuzu vs..Bir evliliği yıkmak o kadar kolaymı diye sorun..anlar o..

ben aslinda bu konuyu acmamak icin bugun tlfumu vs. kapattim..
sonra sosyal medyadan msj atmislar cabuk skype a gel bisey mi oldu diye.
yarin gitmiyor musunuz dediler kvye..
yok sadece kendi gidecek filan derken konu oyle acildi.
ben ustu kapali sekilde anlattim,butun detaylari degil..huzurum yok dayanamiyorum artik gibilerinden..
artik mutlu olmani istiyoruz ama kararini ver,birdaha onun ismi anilmayacak buraya gelirsen dediler.
suana kadar hic evi terketmedim buarada.
bu ettigi lafi duysa babam onun bogazina yapisir kardesim dev gibi esimi 2 ye katlar elinden kimse alamaz onu.

Size hiç saygısı yok malesef insan evladının annesine nasıl yakistirır bunu ben herhalde kendime gelemezdim.siz evliyken böyle diyen adam ayrildiginizda neler der millete..bu erkekler çok simardi sonunu hayır etsin.

dimi..benimde aklim almiyor..
dusundukce kinleniyorum zaten..
kendime geliyor gibi olup yeniden aglama krizine giriyorum.

Terbiyesiz ya bide bahanelerin arkasına sığınmış kalksın o saatte kendi kahvaltısını kendi hazırlasın madem beğenmiyo gitti mi peki annesinin evine
yarin gider,bu aksam nobetci..
ben eve gelmeden dogrudan git dedim,yuzunu gormek istemiyorum cunku..
bilmiyorum insallah gelmez eve.

Boşanın, evinizi terkedin diyemem ama lütfen bu lafı yutmayın. Aksi halde daha küçük tartışmalarında bundan da daha ağarını işitirsiniz. Hoş bundan daha ağırı da olur mu bilemedim ya...

ayni seyi bende dusunuyorum..
bende kolay sinirlenen bi insanim ama cok sinirlendigimde bile en fazla zekasina laf ederim esimin..
namus ar aile bunlara laf etmeye dilim varmaz..
anneniz cok hakli..
zaten hayal kirikligindan perisan oldum,kalbim paramparca..
nasil tekrar ayni yataga girer kocam derim ki..
yuzunu ellerini hicbiseyini gormek istemiyorum suan..

Eşiniz sanırım o lafın normal ve komik olduğunu düşünüyor. Öyle olmadığını iyice bildirin ki lafının altında ezilip bir daha kullanamasın.

yarin eve gelirse kvye gitmeden once her dedigi lafa tepkisiz ve sessiz kalma niyetindeyim.
inanin hic yuzunu gormek sesini duymak istemiyorum..
hatta eve gelmesini istemiyorum sabah,insallah isten ciktigi gibi gazlar gider annesinin memleketine..
her evdeki gibi itisip kakismalarimiz olur arada ama oyle kotu aliskanlik aldatma vs.. yok olmadi.
kv gorumce vs. sorunlarimizda olmadi hic.
ama 6 yilda saygiyi farketmeden tuketmisiz iste..edep adap..

Sizden kesinlikle özür dilemesi gerekiyor..ya bilmediğim için soruyorum eşlere de hakaret davası açılmiyormu acaba?yani boşanmaya gerek olmadan bir ceza verilse eslere böyle durumlarda...

bi ozurle icim dogrulur mu bilmiyorum..
oglum arada olmasa coktan gemileri yakip gitmistim.

Bi daha onun adi anilmayacak dediklerine gore öncesinde de birşeyler olmuş ki aileniz bu sözü söylemiş ben bunu çıkardım burdan boşanma kısmına gelince herkes için şartlar farklı bizim dememizle olacak yada olmayacak bisey değil. Kimi bu sözü kaldırır aldırış etmez misliyle burnundan getirir kimi de kaldıramaz boşanır geçer. Şahsi fikrimi söylüyorum boşanmak için tek başına bi sebep değil !!! Haricinde başka sorunlarınız varsa zaten cekilmiyor bu da tuzu biberi oldu diyorsanız bisey diyemem. Yoksa bir tek bu söz için bozmayin yuvanizi burnundan getirin o ayrı yatakları ayirin eve almayın bi sure siz bozmayin duzeninizi gidecekse o gitsin ustu kapalı da tehdit edin boyle sözler evliligin bozulmasına neden olur vs vs okkalı bi konuşma yapın ama sakin konusun o seviyesizlesti diye siz kendinizi bozmayin sakin ama agir kelimelerle msji verin ona . Allah yardimciniz olsun inşallah en doğru kararı verirsiniz umarım hayırlısı olur

Boşanın, evinizi terkedin diyemem ama lütfen bu lafı yutmayın. Aksi halde daha küçük tartışmalarında bundan da daha ağarını işitirsiniz. Hoş bundan daha ağırı da olur mu bilemedim ya...

yok sanirim olmaz..
belki anneye babaya kufur Allah gostermesin insanda cinnet sebebi olusturabilir ama kisisel tartismada bu laftan otesi yok..
terbiyesiz.

Ulan insan karısına öyle laf edermi be. Kendini şaşırmış.

Çok iğrenç çok
oyle

Saygının olmadığı yerde evlilik olmaz konu sahibi

Eşiniz sanırım o lafın normal ve komik olduğunu düşünüyor. Öyle olmadığını iyice bildirin ki lafının altında ezilip bir daha kullanamasın.
boyle piskin bi adama bunu nasil bildiricem onu da bilmiyorum..

oglum dogduktan sonra bi sure aramiz limoniydi,hani 1 senede ancak toparladik diyebilirim.
o donemdeki sIkintilarimi biliyor ailem,ister istemez sahit oldular.
aslinda durum su ki..benim dengem altust oluyor..
dun bana sarilip film izleyen adam sabahina boyle kufur savurunca toparlanamiyorum ben..mahvoluyorum,hayatin anlamini sorguluyorum.
guvenim cok sarsildi ve bi bakima belki isin tuzu biberi oldu..
bilmiyorum,sanirim yarin eve gelirse yuzune bakmicam,insallah tek laf etmeden ceker gider annesine.
bosanmayi tehdit olarak algilamaz o..boyle kufur savuran zaten beni insan yerine koymuyordur ki,ha hayatinda kalmisim ha gitmisim,bence tinlamaz cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…