kufur..

Yuva dagitmak kolay degilse bunu adam dusunecek once, karisina o.pu desin sonra otursun kadin dusunsun kurtarilacak yuvayi
Kurtarmaya degecek yuva vardir degmeyecek yuva vardir
Bi yuvada erkek, karisina o yakistirmayi yapabiliyosa ben ona yuva demem

Evet haklısın ben haklı değilsin demedimki ama adam düşünmemiş işte kadın ne yapsın adam düşünmedi diye kadın da düşünmezse hiç bir yuva kurtulmazki ayrıca inan bana bu devirde hatta her devirde hep kadın düşünüyor malesef yuvayı çocukları için SADECE ÇOCUKLARI İÇİN. ..

Sen bunu yutmasan ben bunu yutmasam erkekler ayarini bilecek anlatabiliyor muyum
Sendeki bu devirde yuvayi sadece kadin dusunuyor algisi her erkekte oldugu icin bu kadae rahatlar
Ya cekip giderse diye dusunen erkek diyebilir mi bunu?
Bunu boyle yapan kadinlar, sonucunu ceken de kadinlar, her sey elimizdeyken oturup yuvayi kurtarmayi dusunursek o yuva orda kurtulur bugun o.pu diye kufreden adam yarin annene ettigi kufurlerle geri gelir

İyide ben yutsun demedimki zaten hatasını anlamazsa s... havasını versin tabikide sadece düşünmeye ihtiyaçları var dedim ama sana görede hemen boşansin diyorsun benim yaşadıklarım tecrübelerim bu şekilde konuşmama vesile seninkilerde senin konuşmalarına zaten bizim dememize değil kalbinin mantığının sesine kulak verecek hakkında hayırlısı olsun inşallah benimde 2 çocuğum var ve zor bir durum Allahtan mesleğim ve Ailem var yoksa bu erkekler demekki kadınların ağızlarına s... bunlarında hesabı sorulacak Allah katında insallah

Pişman olmamasını anlayamadım !!!! Bu erkeklerin gururu kendini savunması yok mu yaradılışına katılmış resmen ben de olsam o malum küfürü ederdim bebeğinde var tabiz tavizi doğurur saygı en önemli şey evlilikte ..

Allah ıslah etsin boşan diyemem bi de cocugunuz varmış ama inşallah çok afedersin itttt gibi pişman olur hemen affetme belliki seni ne denli yaraladiginin farkında değil ya da bu tarz bir küfür siradan görüyor olabilir

Kocanin yaptigi cok buyuk ayip da kosa kosa annene niye anlattin yani. Edep disi da olsa boyle mahrem meseleler dort duvar arasinda kalir. Yarin bi gun adamla barisacaksin, annen baban nasil unutacak kizlarina soylenen o....pu lafini? Cok sacmalamissin

Ay canım peki bu adamla bir ömür geçer mi hani pişman olsa insan affeder de pişkin bi de

bende inanmiyorum bir omur gececegine..
halbuki ben beraber yaslanmak icin evlendim bu adamla,yoksa deliyi miydim duzenimi bozayim,bekarligin tadini cikarmayim..
bilmiyorum belki 1-2 saate gelir belki direkt annesinin memleketine gider ama uyudum uyandim icim daha bi buz..
seytan gorsun yuzunu.

dimi..annesine bu kufur edilse babasini yasatir mi acaba,elinden zor alirlar babasini.
ama oglum kucuk olmasina ragmen onun yaninda boyle edepsizce laf ediyor.
zaten beni uzdugu donemler hicbir isi dogru durust gitmez,elini neye atsa fos cikar..
Allah onu bildigi gibi yapsin.

bu kadar detayli bilmiyorlar,hani ettigi lafa kadar.
aksine ben kimseyle gorusmek istemedigim icin tlfumu filan kapadim.
dun nobetci oldugu icin bana bisey oldu zannetmisler,sosyal medyadan ulastilar bukez.
goruntulu konusurken yarin ne zaman gidiyorsunu kvye dediler.
bende yok fikir degistirdik tek gidicek dedim.
anladilar bi sorun var didiklemeye basladilar
konu oyle acildi.
yoksa hani ozellikle arayip aman anlatayim derdim olmadi.
babam evlilik her halukarda devam etsin kafasinda olan biri,bunu hep soylerdi.
ama bu kez caresizligimi bezginligimi gordu ve ben zaten sorunu sorup durmayin zaten vereceginiz cvbi biliyorum,alttan al evlilikte olur..
desmeyin artik dedim.
oyle boyle derden yari tartisma yari ic dokme oldu.

Malesef haklısın.her kötü gecenin güneşli bir sabahı olur.uzme demek kolay ama uzme eşten gelen insana daha ağır geliyo biz onlara toz konduramazken.ancak onun yapacaklarına bu bak pişman mi olacakmi neler yapacak..ogkunuzunuzun uzulmesinede kiyamam okula giderken moralini yüksek tutun da aklı kalmasin.

ben pisman olacagini sanmiyorum..olsaydi hala dedigi seyi neden dedigi vs aciklamalar yapmaya calismazdi.
Allah bildigi gibi yapsin onu.
ben gozden cikardim zaten bu evliligi.
birdaha ona esim diye sarilamam sarilsam da hep kafamda bi soru isareti..
gercekten yuzunu gormek istemiyorum.

bende anlayamadim..
bir insan bu kadar kotu yurekli olabilir ancak..
sokaktaki beden iscilerine insan bu lafi etmeye haya eder,ben onun soyadini tasiyan cocuguna annelik yapan insanim.
yok bu kez haddini asti..
1 ay sonrasi icin ailemin yanina ucak biletim var,aylar once almistik aradaki mesafe cok uzun.
1 ay hicbir sekilde onunla muhattap olmayi dusunmuyorum.
kari koca iliskisi,tek bir kelam..
sonrasinda da zaten oglumu alip gidicem burdan.
o geri gelir zanneder ama bu kez donmek yok.
isten gelip piskin piskin hadi anneme gitmiyor muyuz nerde valizler diye sorarsa gozumde iyice alcalacak,hadsiz.
insallah nobet cikisi dogrudan gider

yok bu yutulur sey degil,ustune pismanlik duymamasi tuzu biberi.
gozumde tirnak kadar degeri yok.
gecede kafami dinledim,uyudum uyandim.
benim bu iliskiden gitme zamanim gelmis geciyor.
yazik ediyorum senelerime.

Allah yardimcin olsun arkadasim. Bir erkekte en onemli sey edep ve vicdandir bence. Esler birbirine boyle agir laflar etmemeli tabiki. Daha temkinli olmali, hemde sut kutusu, elbezi gibi onemsiz nedenlerden. Ben aile ici siddette buyumus biriyim ve 1 yillik evliyim. Babam annemd her turlu kufuru etmis siddet dahi uygulamistiR. annem bosanamadi 30 yillik evliler, suan iyiler ama maalesef olan kadina oluyor, sen de iyice dusun, kararini ver. Allah yardimcin olsun

aslinda super giden bi evliligim yok ama sayginin tukendigi ortada ve ben bu sekilde ne kadar devam ederim bilmiyorum..

ya ne devam etmesi ya..ailende arkandaymış çık gel diyolar daha ne! sana o....diyen bi adamın yüzüne nasıl bakarın ve bu pislik senin kocan

3 dk sonra süt liman olduğunuz için böyle olmuş zaten bu adam..nasılsa unutuluyo

Sudan sebeplerle kavga edilmiş,saygı da bitmiş ama bu sebepten boşanacak mısın o kısmı anlamadım.
Aşırı sinirlenince küfür etmeyen adam parmakla sayılacak kadar az. Boşanmak yerine söylediğine pişman ettirsen,bitti bu iş diye hissettirsen. Ya o sana o..dedi diye sen öyle misin, tabiki hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…