Yuva dagitmak kolay degilse bunu adam dusunecek once, karisina o.pu desin sonra otursun kadin dusunsun kurtarilacak yuvayi
Kurtarmaya degecek yuva vardir degmeyecek yuva vardir
Bi yuvada erkek, karisina o yakistirmayi yapabiliyosa ben ona yuva demem
Sen bunu yutmasan ben bunu yutmasam erkekler ayarini bilecek anlatabiliyor muyumEvet haklısın ben haklı değilsin demedimki ama adam düşünmemiş işte kadın ne yapsın adam düşünmedi diye kadın da düşünmezse hiç bir yuva kurtulmazki ayrıca inan bana bu devirde hatta her devirde hep kadın düşünüyor malesef yuvayı çocukları için SADECE ÇOCUKLARI İÇİN. ..
Sen bunu yutmasan ben bunu yutmasam erkekler ayarini bilecek anlatabiliyor muyum
Sendeki bu devirde yuvayi sadece kadin dusunuyor algisi her erkekte oldugu icin bu kadae rahatlar
Ya cekip giderse diye dusunen erkek diyebilir mi bunu?
Bunu boyle yapan kadinlar, sonucunu ceken de kadinlar, her sey elimizdeyken oturup yuvayi kurtarmayi dusunursek o yuva orda kurtulur bugun o.pu diye kufreden adam yarin annene ettigi kufurlerle geri gelir
merhaba hanimlar,
eski uyelerdenim fakat bu sIkintimi sizinle ikinci uyelikle paylasmak istedim,yonetimi bilgilendirdim.
sabahtan beri allak bullagim.
sabah esimle sacma bi sebep dolayisiyla surtusme yasadik,daha fazla uzatmadan lutfen alacaklarini al ve git ise dedim farkli odaya gectim..
bu sirada bana soylenmeye devam ediyor,kahvaltida kotuydu,dun yaptigin yemekte kotuydu vs..
bende zikkim ye ozaman,bogazinda kalsin madem laf ediyorsun nimete dedim.
bu evden cikarken o kadar edepsizce bi kufur savurdu ki..s..gt..or.. diye
ne dedin sen dedim kapida..suratina captim kapiyi isine gitti,aksam nobetci oldugu icin eve gelmedi cok sukur.
aglaya aglaya oglumu giydirip okula biraktim ve butun gunum berbat gecti.
aramis defalarca,tlfum kapaliydi,bildirim geldi,tam kapaticakken yine calmaya basladi tlf.
actim,piskin piskin konusuyor..
sen sabah ne dedigini hatirliyor musun hic mi diyecek lafin yok dedim..
lafimin arkasindayim dedi rezil..
yarin annesinin memleketine gidecektik ama gitmeyecegimi,eve gelmemesini,direkt is cikisi oraya defolup gitmesini soyledim
allak bullagim..
annemlere konuyu actim,cik gel oglunu alip ama birdaha o haysiyetsizin ismi anilmayacak asla dediler.
icim esim olacak insana karsi bombos..
o kadar buyuk hayal kirikligi ki bende..
ve asil aci olan bu durumdan utanip ozur dahi dilememesi..
ben onu aylarca bi basima bekledim ve namusumla serefimle kimsenin agzina diline sakiz olmadan bi basima asker yolu gozledim 2 senelik evliyken.
cok uzgunum cok..
biseyler diyin..
yetistirmem gereken dualarim var onlari dahi edemeyecek kadar perisan durumdayim
Ay canım peki bu adamla bir ömür geçer mihani pişman olsa insan affeder de pişkin bi de
Böyle bir lafın affedilecek bi yanı yok yolun bittigi yer yani bi es karısı için böyle bişeyi kızgınlukla dahi söylememeli ne diyecegimi bilmiyorum suan Allah yardımcın olsun güçlü ol bir kadın olarak bence esinin karsısında bile ...
Cok uzme kendini o ne dedigini bilmeyen biri..zaten böyle adamların Allah katındaki yerini çok merak ediyorum.bizleri Allahin adıyla emanet aldılar ama butun kinleri kızgınlıkları huzurumuzu kacirmalari hanimlarina hep.müslüman elinden ve dilinden emin olunan kişidir.bunların elleri ha kalkti kalkacak diye diken üstünde durmalar, dilinin ayarı olmamalar..kadınlar nereye kadar böyle üzülecek.Allah zor durumda olan kadınların yardımcısı olsun.erkekleride islah etsin.
Kocanin yaptigi cok buyuk ayip da kosa kosa annene niye anlattin yani. Edep disi da olsa boyle mahrem meseleler dort duvar arasinda kalir. Yarin bi gun adamla barisacaksin, annen baban nasil unutacak kizlarina soylenen o....pu lafini? Cok sacmalamissin
Malesef haklısın.her kötü gecenin güneşli bir sabahı olur.uzme demek kolay ama uzme eşten gelen insana daha ağır geliyo biz onlara toz konduramazken.ancak onun yapacaklarına bu bak pişman mi olacakmi neler yapacak..ogkunuzunuzun uzulmesinede kiyamam okula giderken moralini yüksek tutun da aklı kalmasin.dimi..annesine bu kufur edilse babasini yasatir mi acaba,elinden zor alirlar babasini.
ama oglum kucuk olmasina ragmen onun yaninda boyle edepsizce laf ediyor.
zaten beni uzdugu donemler hicbir isi dogru durust gitmez,elini neye atsa fos cikar..
Allah onu bildigi gibi yapsin.
Allah ıslah etsin boşan diyemem bi de cocugunuz varmış ama inşallah çok afedersin itttt gibi pişman olur hemen affetme belliki seni ne denli yaraladiginin farkında değil ya da bu tarz bir küfür siradan görüyor olabilir
Pişman olmamasını anlayamadım !!!! Bu erkeklerin gururu kendini savunması yok mu yaradılışına katılmış resmen ben de olsam o malum küfürü ederdim bebeğinde var tabiz tavizi doğurur saygı en önemli şey evlilikte ..
Sen bunu yutmasan ben bunu yutmasam erkekler ayarini bilecek anlatabiliyor muyum
Sendeki bu devirde yuvayi sadece kadin dusunuyor algisi her erkekte oldugu icin bu kadae rahatlar
Ya cekip giderse diye dusunen erkek diyebilir mi bunu?
Bunu boyle yapan kadinlar, sonucunu ceken de kadinlar, her sey elimizdeyken oturup yuvayi kurtarmayi dusunursek o yuva orda kurtulur bugun o.pu diye kufreden adam yarin annene ettigi kufurlerle geri gelir
aslinda super giden bi evliligim yok ama sayginin tukendigi ortada ve ben bu sekilde ne kadar devam ederim bilmiyorum..
iyiligine cok iyi biri,yardim eder nazlar vs.
ama cani biseye sIkilsin hosuna gitmeyen bisey olsun hulk hogan oluyor adam..
oyle bagirip cagirmasi da yok ama akrep gibi laf sokar ama agir pis sekilde..
ben gurler eser sonerim saman alevi gibi,3 dk sonra sut liman olurum..
o oyle degil.o huyu cok pis ve beni cok zorluyor cok.
neden aradin dedim,oglen icin koydugun yemek guzelmis ondan dedi..
sanki sabah yemek yuzunden benimle kapisan o degil..
dengesiz
3 dk sonra süt liman olduğunuz için böyle olmuş zaten bu adam..nasılsa unutuluyo
yok unutulmuyor..
dun gece uyudum sabah uyandigimda kafam netti.
bitti bu is.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?