kufur..

Benim ablamda böyle biri ile evli kaldı yıllarca. .neler yaşadığına ben şahidim. Çok kırdı ablamı. Çok iyi çok düşünceli davranan adam dakika sonra değişip küfürler savuran bir deliye dönüşüyordu. Ablam tedavi olmasını söyledi ama o hasta olduğunu bile kabul etmedi hiçbir zaman. Aslında ciddi anlamda psikolojik problemleri olan biriydi..toplum içinde bile ablama ağzına geleni söylerdi.
En sonunda ablam dayanamayıp boşandı. ..

Bir erkek karısına o kelimeyi kullanabiliyorsa kendisine saygısı yok demekki derim cunku senin karin o... sa senin ne oldugunu bi dusunmen gerek ... aileniz size destekse bu adamla bir hayat sürdürmeye calismayin derim

Eşin
Eşin çok kabaymış o....u lafı eve söylenir mi ya bu nasıl erkek peki bu ilk küfür mü o gün mü gerçek yüzünü gördün ya öncesinde

Bir erkek karısına o kelimeyi kullanabiliyorsa kendisine saygısı yok demekki derim cunku senin karin o... sa senin ne oldugunu bi dusunmen gerek ... aileniz size destekse bu adamla bir hayat sürdürmeye calismayin derim

henuz 28 yasindayim,egitimliyim..oglum icin ucretsiz izindeyim ama is hayatina dondugumde guzel yerlere gelebilirim..
bende ayni seyi dusunuyorum..40 yasimdan sonra bitecegine simdi bitsin yoluma bakarim diyorum..
ailem hep damatlarini pohpohladi,cok sevdiler ve ben cazgir gorundugum icin cok ciddiye almadilar basta sorunumu..ama sanirim artik onlarda bu uzuntumden rahatsiz..
ben bu adamla yaslanabilirim iki tonton yasli olup muhabbetin dibine vururuz diye evlendim..ama artik onunla yaslandigimi dusunemiyorum.. bu imkansiz gibi geliyor..
hadi affettim diyelim,ben artik ona guvenmiyorum ki..
bana verdigi acidan zerre utanmayan birisi..
sanirim gonlum bu sorunun yanitini biliyor..

Eşin

Eşin çok kabaymış o....u lafı eve söylenir mi ya bu nasıl erkek peki bu ilk küfür mü o gün mü gerçek yüzünü gördün ya öncesinde

ilk kufuru degil..sinirlenince kufur savurur..
bana kademe kademe gosterdi gercek yuzunu..
insan sinirlenince hersey dememeli..bazi seyler dilinin ucuna gelse de yutmayi bilmeli..
ama yutmadigi gibi pismanda degil..
icim buz gibi..kalbim paramparca..

toplum icinde cok efendidir,cok konusmaz genelde dinler..
ben ilk gordugum zaman ne duzgun adam demistim..
ben onun yaninda eli masali dururum ama simdi anliyorum ki kalbi kotu,kalbi kaskati bana karsi..
insallah ablaniz cok mutlu olur.

Benim eşimdede biraz öfke kontrolü sorunu var derslerede gitti bunun için ama hala var o an ne dediğini bilmiyor ama sonra gelip özür diler ve bizde aynı siz gibi saçma sapan şeylerden kavga ederiz not: Daha 6. Ayımız yeni dolcak.

Bi koca bunları dermi karısına
Derse o kocadan hayır gelir mi
Affedilirse için nasıl dogrulur.
Saçma sapan bir insanla evlenmişsinşz.

insallah duzelir esin insallah.
cok yipratmamaya bakin iliskiyi,sonra cok lackalasiyor hersey.

Bi koca bunları dermi karısına
Derse o kocadan hayır gelir mi
Affedilirse için nasıl dogrulur.
Saçma sapan bir insanla evlenmişsinşz.

yok dogrulacak gibi degilim icim..
hicbir yere sigamiyorum,ne uyuyabiliyorum ne yiyebiliyorum..
gozumden oluk oluk akiyor yaslar..
oglumu okuldan almaya giderken yolda rezil olmayim diye resmen icime icime akittim gozyaslarimi

yok dogrulacak gibi degilim icim..
hicbir yere sigamiyorum,ne uyuyabiliyorum ne yiyebiliyorum..
gozumden oluk oluk akiyor yaslar..
oglumu okuldan almaya giderken yolda rezil olmayim diye resmen icime icime akittim gozyaslarimi

Neden ağlıyorsun o eşinin ayıbı.seni kendinden eminsen kalbini rahat tut Allah biliyor her şeyi bir koca eşine böyle bir sey diyemez dese sonrasında arkasında duramaz.istemeden sinirle der durumu duzeltir .sizin kocanız kendine ve size bu durumu nasıl yakıstırmiş.ve neyin arkasında durmuş.o..nun ne demek olduğunu bilmiyor herhalde.Allah yardım etsin ama tavsiyem kaale alma aglamada o o okuzun ayıbı.

ilk kufuru degil..sinirlenince kufur savurur..
bana kademe kademe gosterdi gercek yuzunu..
insan sinirlenince hersey dememeli..bazi seyler dilinin ucuna gelse de yutmayi bilmeli..
ama yutmadigi gibi pismanda degil..
icim buz gibi..kalbim paramparca..
Ay canım peki bu adamla bir ömür geçer mi hani pişman olsa insan affeder de pişkin bi de

Bitanem canım benim seni öyle iyi anlıyorumki bak senin yapman gereken tek şey annenlerin evine git biraz burnu sürtsün baktın anlamıyor geri dönmenede gerek kalmaz unutma senin aslan gibi bir evladın var hemen boşanmayi getirme aklına ikinizde sakinlesin uzak kalın biraz zaman düzeltir evliliklerde malesef olabiliyor hatasını anlamasına izin ver anlamazsa yapman gerekeni yap

Cok uzme kendini o ne dedigini bilmeyen biri..zaten böyle adamların Allah katındaki yerini çok merak ediyorum.bizleri Allahin adıyla emanet aldılar ama butun kinleri kızgınlıkları huzurumuzu kacirmalari hanimlarina hep.müslüman elinden ve dilinden emin olunan kişidir.bunların elleri ha kalkti kalkacak diye diken üstünde durmalar, dilinin ayarı olmamalar..kadınlar nereye kadar böyle üzülecek.Allah zor durumda olan kadınların yardımcısı olsun.erkekleride islah etsin.

Size edilebilecek en agir kufur icin bunu mu dusunuyorsunuz gercekten?
Ben o evlat yerinde olsam anneme o yakistirmayi yapmis bi adamla bi saniye daha durmak istemezdim o evde

Böyle bir lafın affedilecek bi yanı yok yolun bittigi yer yani bi es karısı için böyle bişeyi kızgınlukla dahi söylememeli ne diyecegimi bilmiyorum suan Allah yardımcın olsun güçlü ol bir kadın olarak bence esinin karsısında bile ...

ahsen78
Yuva dagitmak kolay degilse bunu adam dusunecek once, karisina o.pu desin sonra otursun kadin dusunsun kurtarilacak yuvayi
Kurtarmaya degecek yuva vardir degmeyecek yuva vardir
Bi yuvada erkek, karisina o yakistirmayi yapabiliyosa ben ona yuva demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…