- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Eşin çok kabaymış o....u lafı eve söylenir mi ya bu nasıl erkek peki bu ilk küfür mü o gün mü gerçek yüzünü gördün ya öncesindemerhaba hanimlar,
eski uyelerdenim fakat bu sIkintimi sizinle ikinci uyelikle paylasmak istedim,yonetimi bilgilendirdim.
sabahtan beri allak bullagim.
sabah esimle sacma bi sebep dolayisiyla surtusme yasadik,daha fazla uzatmadan lutfen alacaklarini al ve git ise dedim farkli odaya gectim..
bu sirada bana soylenmeye devam ediyor,kahvaltida kotuydu,dun yaptigin yemekte kotuydu vs..
bende zikkim ye ozaman,bogazinda kalsin madem laf ediyorsun nimete dedim.
bu evden cikarken o kadar edepsizce bi kufur savurdu ki..s..gt..or.. diye
ne dedin sen dedim kapida..suratina captim kapiyi isine gitti,aksam nobetci oldugu icin eve gelmedi cok sukur.
aglaya aglaya oglumu giydirip okula biraktim ve butun gunum berbat gecti.
aramis defalarca,tlfum kapaliydi,bildirim geldi,tam kapaticakken yine calmaya basladi tlf.
actim,piskin piskin konusuyor..
sen sabah ne dedigini hatirliyor musun hic mi diyecek lafin yok dedim..
lafimin arkasindayim dedi rezil..
yarin annesinin memleketine gidecektik ama gitmeyecegimi,eve gelmemesini,direkt is cikisi oraya defolup gitmesini soyledim
allak bullagim..
annemlere konuyu actim,cik gel oglunu alip ama birdaha o haysiyetsizin ismi anilmayacak asla dediler.
icim esim olacak insana karsi bombos..
o kadar buyuk hayal kirikligi ki bende..
ve asil aci olan bu durumdan utanip ozur dahi dilememesi..
ben onu aylarca bi basima bekledim ve namusumla serefimle kimsenin agzina diline sakiz olmadan bi basima asker yolu gozledim 2 senelik evliyken.
cok uzgunum cok..
biseyler diyin..
yetistirmem gereken dualarim var onlari dahi edemeyecek kadar perisan durumdayim
Bir erkek karısına o kelimeyi kullanabiliyorsa kendisine saygısı yok demekki derim cunku senin karin o... sa senin ne oldugunu bi dusunmen gerek ... aileniz size destekse bu adamla bir hayat sürdürmeye calismayin derim
Eşin
Eşin çok kabaymış o....u lafı eve söylenir mi ya bu nasıl erkek peki bu ilk küfür mü o gün mü gerçek yüzünü gördün ya öncesinde
Benim ablamda böyle biri ile evli kaldı yıllarca. .neler yaşadığına ben şahidim. Çok kırdı ablamı. Çok iyi çok düşünceli davranan adam dakika sonra değişip küfürler savuran bir deliye dönüşüyordu. Ablam tedavi olmasını söyledi ama o hasta olduğunu bile kabul etmedi hiçbir zaman. Aslında ciddi anlamda psikolojik problemleri olan biriydi..toplum içinde bile ablama ağzına geleni söylerdi.
En sonunda ablam dayanamayıp boşandı. ..
Bi koca bunları dermi karısınaaslinda ben konusma taraftariydim,hatasini anlasa bende buzlar erir kimseye kin tutamam..
ama lafimin arkasindayim demesi ben yikti..
sokakta yapmam gerekmezmis o isi..onlar gibi davraniyormusum o yetermis..
ne yaptim dedim..acikla..
seni kaldirdim kahvaltini koydum,isyerinde yemen icin yanina yemekler koydum.
yok sut neden karton kutudaymis.
mutfakta neden elbezi yokmus..
basladi satasmaya..
bende patladim..
sabahin 6sinda bunlara merakli degilim lutfen esyalarini al ve git dedim..
Benim eşimdede biraz öfke kontrolü sorunu var derslerede gitti bunun için ama hala var o an ne dediğini bilmiyor ama sonra gelip özür diler ve bizde aynı siz gibi saçma sapan şeylerden kavga ederiz not: Daha 6. Ayımız yeni dolcak.
Bi koca bunları dermi karısına
Derse o kocadan hayır gelir mi
Affedilirse için nasıl dogrulur.
Saçma sapan bir insanla evlenmişsinşz.
yok dogrulacak gibi degilim icim..
hicbir yere sigamiyorum,ne uyuyabiliyorum ne yiyebiliyorum..
gozumden oluk oluk akiyor yaslar..
oglumu okuldan almaya giderken yolda rezil olmayim diye resmen icime icime akittim gozyaslarimi
Ay canım peki bu adamla bir ömür geçer miilk kufuru degil..sinirlenince kufur savurur..
bana kademe kademe gosterdi gercek yuzunu..
insan sinirlenince hersey dememeli..bazi seyler dilinin ucuna gelse de yutmayi bilmeli..
ama yutmadigi gibi pismanda degil..
icim buz gibi..kalbim paramparca..
merhaba hanimlar,
eski uyelerdenim fakat bu sIkintimi sizinle ikinci uyelikle paylasmak istedim,yonetimi bilgilendirdim.
sabahtan beri allak bullagim.
sabah esimle sacma bi sebep dolayisiyla surtusme yasadik,daha fazla uzatmadan lutfen alacaklarini al ve git ise dedim farkli odaya gectim..
bu sirada bana soylenmeye devam ediyor,kahvaltida kotuydu,dun yaptigin yemekte kotuydu vs..
bende zikkim ye ozaman,bogazinda kalsin madem laf ediyorsun nimete dedim.
bu evden cikarken o kadar edepsizce bi kufur savurdu ki..s..gt..or.. diye
ne dedin sen dedim kapida..suratina captim kapiyi isine gitti,aksam nobetci oldugu icin eve gelmedi cok sukur.
aglaya aglaya oglumu giydirip okula biraktim ve butun gunum berbat gecti.
aramis defalarca,tlfum kapaliydi,bildirim geldi,tam kapaticakken yine calmaya basladi tlf.
actim,piskin piskin konusuyor..
sen sabah ne dedigini hatirliyor musun hic mi diyecek lafin yok dedim..
lafimin arkasindayim dedi rezil..
yarin annesinin memleketine gidecektik ama gitmeyecegimi,eve gelmemesini,direkt is cikisi oraya defolup gitmesini soyledim
allak bullagim..
annemlere konuyu actim,cik gel oglunu alip ama birdaha o haysiyetsizin ismi anilmayacak asla dediler.
icim esim olacak insana karsi bombos..
o kadar buyuk hayal kirikligi ki bende..
ve asil aci olan bu durumdan utanip ozur dahi dilememesi..
ben onu aylarca bi basima bekledim ve namusumla serefimle kimsenin agzina diline sakiz olmadan bi basima asker yolu gozledim 2 senelik evliyken.
cok uzgunum cok..
biseyler diyin..
yetistirmem gereken dualarim var onlari dahi edemeyecek kadar perisan durumdayim
Size edilebilecek en agir kufur icin bunu mu dusunuyorsunuz gercekten?Bitanem canım benim seni öyle iyi anlıyorumki bak senin yapman gereken tek şey annenlerin evine git biraz burnu sürtsün baktın anlamıyor geri dönmenede gerek kalmaz unutma senin aslan gibi bir evladın var hemen boşanmayi getirme aklına ikinizde sakinlesin uzak kalın biraz zaman düzeltir evliliklerde malesef olabiliyor hatasını anlamasına izin ver anlamazsa yapman gerekeni yap
Size edilebilecek en agir kufur icin bunu mu dusunuyorsunuz gercekten?
Ben o evlat yerinde olsam anneme o yakistirmayi yapmis bi adamla bi saniye daha durmak istemezdim
Davulun sesi uzaktan hoşgelirmiş kolaymı sanıyorsunuz bir yuvayı dağıtmak hemen çekip gitmek ben tabikide kabullen sessizce otur demiyorum ama hatasını anlamasını bekle belki anlar diyorum anlamazsa tabikide boşanir evli ve çocuğu olan bayanlar ne demek istediğimi daha iyi anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?