Küfür...

Evet çalışıyorum
Aslında kart kullanılmaya başlandığından itibaren kısır döngü. Borç yapılıyor ondan sonra tüm maaşı karta yatırıyor cepte para kalmadığı için karttan harcıyor da harcıyor hesabını bilmiyor. Hayır sevgiliyken küfür etmezdi. Bende onu anlatamıyorum ona biraz kıymet değer verse ne kadar sinirli olursa olsun kendini dizginler böyle konuşamaz. Ama alakası yok sinirlenince konuşuyorum diyor

Siz kendi paranızı ne yapıyorsunuz
Madem kendi paranızı eve katmayın birakın o me harcarsa harcasın
Karısmayın
Evin ihtiyaclarını da ona aldırın ama bu küfür konusunda bence tavrınzı ciddi koymanız lazım
Eşiniz size rahat davranıyor
İşyerinde ya da girdiği bir ortamda da sinirlenince bu kadar rahat küfür edebiliyor mu acaba

Çocuk Olmaması Büyük Şans Bir Erkek Bu Kadar Küfür Sinir Normal Değil Bir Haltlar Yiyor Belli Siz Madem Geliriniz Var Tek Kuruş Vermeyin Ona, Çok Biliyor Herşeyi Madem Ne Diye Bu Kadar Borç Yapıyor.Ayrıca Onu Eve Geldiğinde Yoksayın Hiç Aramayın,Mesaj Atmayın

yüklü borca girmiş olmasın. her şeyi annesinin üstüne yapmak isteyen biri malum. annesine yediriyor olabilir mi?

Bundan sonra öyle yapacağım faturalar market alışverişi vs derken benim cebime para kalmıyordu. Yardımcı olmak istedikçe yaranamadım. O yüzden bundan sonra kendim hariç başka harcamalara girmeyeceğim

Evet bundan sonraki taktiğim o. Görmezden gelmek. Madem o bana bu şekilde davranıyor bende o yokmuş gibi normal hayatıma devam edeceğim. Ta ki o bu durumdan rahatsız olup ya düzeltene yada komple bizi bitirene kadar. Kararlıyım

yüklü borca girmiş olmasın. her şeyi annesinin üstüne yapmak isteyen biri malum. annesine yediriyor olabilir mi?
Sanmıyorum. Bildiğim borçları var ama annesine de birşey yediriyor olamaz. Aynı evde yaşıyoruz

Bazı erkeklerin evlilikten tek beklentisi mali ortaklık oluyor. Kadın çalışıp eve para getirsin ama evin işlerini de aksatması tabii... Böyle adamların ben asla sevgi veya aşk hissederek evlendiğine inanmıyorum.Zaten bu kadar sert tepkiler vermesinin başka açıklaması olamaz. Hem çalış kazan hem sen anlamazsın de ne güzel.

Bundan sonra öyle yapacağım faturalar market alışverişi vs derken benim cebime para kalmıyordu. Yardımcı olmak istedikçe yaranamadım. O yüzden bundan sonra kendim hariç başka harcamalara girmeyeceğim
YavruPancar ın son konusuna bir bak istersen. o da para yetiremiyordu eşine. altından başka şeyler çıktı.

YavruPancar ın son konusuna bir bak istersen. o da para yetiremiyordu eşine. altından başka şeyler çıktı.
Allah onunda yardımcısı olsun bir de çocuk var üzüldüm adına çok. Ama bizimki çıkınca ya benimle çıkar tek giderse de kahveye gider vakitli de gelir. Başka gittiği bir yer yok eminim

Sadece bu konuda değil bir çok konuda sen anlamazsın karışma vs diye geçiştiriyor. Kesinlikle lafının üzerine laf söylenmesini istemiyor. Ama madem herşey ortak aynı evi aybı hayatı aynı yatağı paylaşıyoruz tabi ki bende fikrimi belirticem. Tabi ki zaman zaman sadece onun istediği değil benim dediğimde olacak ama anlatamıyorum

Allah onunda yardımcısı olsun bir de çocuk var üzüldüm adına çok. Ama bizimki çıkınca ya benimle çıkar tek giderse de kahveye gider vakitli de gelir. Başka gittiği bir yer yok eminim
yine de kontrol bu kez sende olsun bakalım. bir şey değişecek mi? o ekonomiyi yönetemiyor, belki sen ondan iyi yönetirsin.

Anlamaz çünkü dediğim gibi sen onun yanına aldığı bir elemansın o is patron... Bu denkleme göre yerleştir şimdi yaptıklarını, haklı olduğumu göreceksin. Biraz can yakıcı olabilir ama durumu daha net anlaman için yazıyorum.

Vallahi inanın bu ilişkiyi kafamda nereye koyarsam koyayım olduramıyorum son zamanlarda. Bazı arkadaşlarımdan da tavsiyeler alıyorum. Bırak karışma para konularına diyorlar e kart benim üstüme borç beni sıkıyor ne kadar ortak ödense birlikte harcanılsa da. Karışmadan da olmuyor karışıyorum halim ortada anlamadım

Gurur abidesinden ote kufur abidesi olmus.
Insan namusuna kufur edebilir mi?
Insan kufurle milletin ortasinda mahremini diyebilir mi? S×kt×rme kendini diye.
Nekadar ayip seyler.
ALLAH islah etsin
Allah gerçekten ıslah etsin. Ve onun yüreğine biraz minnet merhamet ve iyilik koysun benim de başka isteğim yok

yine de kontrol bu kez sende olsun bakalım. bir şey değişecek mi? o ekonomiyi yönetemiyor, belki sen ondan iyi yönetirsin.
İşte kontrolü ben ele almak istediğim için yaşıyoruz bunları. O takmış ben kimseye hesap vermem bana kimse karışamaz habire bunu söyleyip duruyor. Ona göre her zaman her durumda onun dediği doğru başka önerilere kesinlikle açık değil

o zaman da insanın aklına şüphe düşer. neyin inadı, öfkesi bu diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…