- 26 Mayıs 2016
- 1.733
- 2.967
- 48
Hmmm onun kastettiği kadın çalışmayan kadın yalnız. Hem çalış paranı alsın hem de hesaba kitaba karışma? Vardır yediği bi b.k, çıkar kokusu.
Ayrıca seni heryerden engellemesi falan, olmamış bu adam, ham meyvayı koparmışlar dalından!
Konuşmaya çalışıyoruz. Fikir veriyorum, birlikte karar verelim diyorum, birbirimizden haberimiz olsun diyorum bunu hesap sorma olarak algılama, beraber adım atmak gibi düşün diyorum. Ama o ne zaman ki bana bilmediğin konular hakkında konuşma sen bilmezsin nerden bilicen demeye başlayınca benim sinirlerim tepeme çıkıyor. Katlanamıyorum bazı laflarınaAsker arkadaşımısınız siz onun onlar ne biçim küfürler asla bir bayana hele eşiyse küfür edilmez,afedersiniz bende affınıza sığınarak demek istiyorum ki kocanız tam bir öküz,ne konuşmasını biliyor ne hal tavırlarını saygı sıfır.
Karşısında karısının olduğunu ağzını toplamasını evinizinde otel olmadığını eve gelip çocukca trip atarak değil 'insanca' konuşup çözüm yolu arayalım demenizi düşünüyorum.
Fedakarlık yoksunu bir kocanız var orta yolu bulmaya gelemiyorsa siz bir evlilik terapistine gidin çünkü sizi ciddi anlamda baskılamaya çalışıyor yapamayınca da evden gdiyor trip atıyor .Konuşmaya çalışıyoruz. Fikir veriyorum, birlikte karar verelim diyorum, birbirimizden haberimiz olsun diyorum bunu hesap sorma olarak algılama, beraber adım atmak gibi düşün diyorum. Ama o ne zaman ki bana bilmediğin konular hakkında konuşma sen bilmezsin nerden bilicen demeye başlayınca benim sinirlerim tepeme çıkıyor. Katlanamıyorum bazı laflarına
Asker arkadaşımısınız siz onun onlar ne biçim küfürler asla bir bayana hele eşiyse küfür edilmez,afedersiniz bende affınıza sığınarak demek istiyorum ki kocanız tam bir öküz,ne konuşmasını biliyor ne hal tavırlarını saygı sıfır.
Karşısında karısının olduğunu ağzını toplamasını evinizinde otel olmadığını eve gelip çocukca trip atarak değil 'insanca' konuşup çözüm yolu arayalım demenizi düşünüyorum.
bu kadar abartılı tepkiler vermesini anlayamıyorum. Her yerden silmiş engellemiş başıma birşey gelse araba çarpsa düşsem bişi olsa haberi bile olmayacak. Burdan da bana yeterli değeri vermediğini çıkarıyorum. Hatta zaman zaman sevmediğini de. Sinirle yapıyorum diyor ama ben sinirine de inanmıyorum. Ben en yakınıyım bana bile umarsızca bunları yapabiliyor. Planlanmış küfürler ve sözler diye düşünüyorum.Hmmm onun kastettiği kadın çalışmayan kadın yalnız. Hem çalış paranı alsın hem de hesaba kitaba karışma? Vardır yediği bi b.k, çıkar kokusu.
Ayrıca seni heryerden engellemesi falan, olmamış bu adam, ham meyvayı koparmışlar dalından!
Vallahi durum bu raddelere geldiyse en son çare boşanın baktınız olmuyor artıkbu kadar abartılı tepkiler vermesini anlayamıyorum. Her yerden silmiş engellemiş başıma birşey gelse araba çarpsa düşsem bişi olsa haberi bile olmayacak. Burdan da bana yeterli değeri vermediğini çıkarıyorum. Hatta zaman zaman sevmediğini de. Sinirle yapıyorum diyor ama ben sinirine de inanmıyorum. Ben en yakınıyım bana bile umarsızca bunları yapabiliyor. Planlanmış küfürler ve sözler diye düşünüyorum.
Canım benim bu şekil bir hödük için hiç kendini değersiz hissetme, bir müddet sessiz kal takibe al,bu kadar abartılı tepkiler vermesini anlayamıyorum. Her yerden silmiş engellemiş başıma birşey gelse araba çarpsa düşsem bişi olsa haberi bile olmayacak. Burdan da bana yeterli değeri vermediğini çıkarıyorum. Hatta zaman zaman sevmediğini de. Sinirle yapıyorum diyor ama ben sinirine de inanmıyorum. Ben en yakınıyım bana bile umarsızca bunları yapabiliyor. Planlanmış küfürler ve sözler diye düşünüyorum.
Yok zaten çocuk gibi bir planım yok oda istemiyor. Mecburen sessiz kalıcam, o yokmuş gibi devam edicem normal yaşantımaCanım benim bu şekil bir hödük için hiç kendini değersiz hissetme, bir müddet sessiz kal takibe al,
Yalnız en önemli tavsiyem sakın ha çocuk yapma
Evet o hep sanıyor ki sadece kendi üzülüyor, sadece o sinirleniyor, sadece kendisinin duyguları varmışçasına hareket ediyor. Yoo ben seni kıracak birşey yapmadım diyor. Kırdığını kırıldığımı kabul etmiyor. Barışmak isteyince dışarı çıkarıyor bir çay içiriyor hadi düzel diyor. Uzatma abartma diyor ama iş ona gelince abartmakta büyütmekte üzerine yok. Muhtemelen bu gece eve de gelmez. Demişti dersiniz.Fedakarlık yoksunu bir kocanız var orta yolu bulmaya gelemiyorsa siz bir evlilik terapistine gidin çünkü sizi ciddi anlamda baskılamaya çalışıyor yapamayınca da evden gdiyor trip atıyor .
Bakın işte barışmak isterse izin vermeyin içini rahatlatmak için oraya buraya götürüyor sonra tekrar aynı olaylar . Arkadaşların dediği gibi çocuk işine bulaşmayın boşanmanız gerekebilir falan aman ha.Evet o hep sanıyor ki sadece kendi üzülüyor, sadece o sinirleniyor, sadece kendisinin duyguları varmışçasına hareket ediyor. Yoo ben seni kıracak birşey yapmadım diyor. Kırdığını kırıldığımı kabul etmiyor. Barışmak isteyince dışarı çıkarıyor bir çay içiriyor hadi düzel diyor. Uzatma abartma diyor ama iş ona gelince abartmakta büyütmekte üzerine yok. Muhtemelen bu gece eve de gelmez. Demişti dersiniz.
Bende onu düşünüp her hareketimi ona göre planlayacağım. Çünkü bu tavırlarla yarınımızın garantisi yok malesefBakın işte barışmak isterse izin vermeyin içini rahatlatmak için oraya buraya götürüyor sonra tekrar aynı olaylar . Arkadaşların dediği gibi çocuk işine bulaşmayın boşanmanız gerekebilir falan aman ha.
Allah yardımcın olsun canım sabır diliyorum sana sana çünkü sabrının son demlerini yaşatıyor belli.Bende onu düşünüp her hareketimi ona göre planlayacağım. Çünkü bu tavırlarla yarınımızın garantisi yok malesef
Teşekkür ederim. İnşallah sonumuz hayırlı olurAllah yardımcın olsun canım sabır diliyorum sana sana çünkü sabrının son demlerini yaşatıyor belli.
Sanmıyorum. İnsan dışarıdan yardım almadan kendi kendini de eğitebilir, geliştirebilir ama öyle bir istek yok ondaEğitilebilir mi diye bi uzmandan fikir al bence, sonra artık ilaç terapi şap ne gerekiyorsa versinler
Benim eski eşimde hemen bir kavgada Facebook'tan atardı . Fotoğrafı değiştirirdi . Kredi kartları borcu maaşının iki katıydı her ay . Sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymazdı . Küfür kısmı da aynı yani . Kavgalıyken eve gelmezdi . Bir çocuk gibiydi . Yani sizinki ile Bayağı benziyor . Netice eski eş oldu . Demem o ki eğer sizi kaybetme korkusu yoksa değişmesini boşuna beklemeyin . Bu tipler sen olmazsan başkası olur diye düşünüyor çünküZaten düzelme isteği olan adam beni whatsapp, facebook, instagram, Twitter gibi her yerden engellemez. Bir de bunlarla uğraşıyorum. Herşeyimi engellemiş
Esin çok fevri bir insan böyle adamları çok gördüm anlık sinirlenip herşeyi yakıp sonra pişman olan ama bu heryerden silme olayida trajikomik..Zaten düzelme isteği olan adam beni whatsapp, facebook, instagram, Twitter gibi her yerden engellemez. Bir de bunlarla uğraşıyorum. Herşeyimi engellemiş
Bende eski dememek için kendimi zorluyorum elimden geleni yapıyorum emek veriyorum ama korkarım ki bende eski demek zorunda kalacağımBenim eski eşimde hemen bir kavgada Facebook'tan atardı . Fotoğrafı değiştirirdi . Kredi kartları borcu maaşının iki katıydı her ay . Sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymazdı . Küfür kısmı da aynı yani . Kavgalıyken eve gelmezdi . Bir çocuk gibiydi . Yani sizinki ile Bayağı benziyor . Netice eski eş oldu . Demem o ki eğer sizi kaybetme korkusu yoksa değişmesini boşuna beklemeyin . Bu tipler sen olmazsan başkası olur diye düşünüyor çünkü
Sonra pişman da olamıyor malesef. Barıştıktan sonra bak sen beni çok kırdın kırıldım üzüldüm diyorum yooo ben seni kıracak üzecek birşey yapmadım ki diyor pişkinEsin çok fevri bir insan böyle adamları çok gördüm anlık sinirlenip herşeyi yakıp sonra pişman olan ama bu heryerden silme olayida trajikomik..
Çok zor bu adam değişmez
Siz çalışıyor musunuz?Hanımlar merhaba, iyi akşamlar.
Son zamanlarda sık sık maruz kaldığım cümlelerden ve sorunlarımdan bahsetmek istiyorum.
Öncelikle eşimle maddi konularımız. Şunu belirtmeliyim evlendiğimizden beri k.kartı eşimde duruyor. Ve periyodik olarak 3.000-3.500 tl borca dayanıyor kart. Önceleri karışmıyordum yardımcı olmak istiyordum. Bi kez bilezik satıp ödedik bir kez zar zor sıkışıp kapattık geçen ayda eşim telefonunu satıp bir kısmını ödedi.
Bu konulara karışmamı istemiyor. Ve sürekli konu ne olursa olsun "bilmediğin işe karışma, sen bilmezsin, sen nerden bilicen" gibi cümleler kuruyor. Ki bildiğim ve etrafın söylediği kadarıyla az çok bilgili ve mantıklı olan biriyim. Bu laflarıyla beni sindirmeye çalışıyor. Bu 1.
İkincisi de son zamanlarda sık küfrediyor. Affınıza sığınarak; ecdadını s*kerim gibi..
Ben ne zaman maddi konulara müdahale etmeye kalksam bilmezsin etmezsin tarzı aynı laflar. Son zamanlar da çok sık tartışır olduk.
Bir de beyimiz çok nazlı. Küsünce eve geç geliyor, telefon kapatıyor vs vs.
Geçen tartışmamızda yolda elimi tutmadı diye ondan bir iki adım önde yürüyorum diye bana aynen şu cümleyi kurdu:
"Seni döverim" bende dedim ki ben o dayağı hayatımda 1 kez babamdan yedim( sağlam dövmüştü nişanlıyken) tekrarı olmaz hiç kusura bakma dedim el cevap olarak o "öyle bi dayak atarım o yediklerin yanında hiç birşey kalır" dedi( Farkındayım çokçok çirkin bir cümle)
Velhasıl bugün kartlarla ilgili olan bir konuşmada yol ortasında "s*ktrtme kendini bana" diye facia bir küfür savurdu.
Kartları yüzüme fırlattı bende aldım başımı çay içmeye gittim tek başıma. Bu akşam da sahura doğru gelecekmiş eve.
Arıyorum sabah beri teli kapalı. Açınca yazıyorum cevap vermiyor okuyup.
En son "ben senin kadın gibi nazlarından çok sıkıldım küfürlerini çekemem ya düşünür adam gibi davranırsın yada ben sen yokmuş gibi davranırım saate iyi bak bu saatten sonra umrumda değilsin yazdım.
Özetle genel sorunumuz son zamanlarda kaba cümleler ve küfür oldu. Çok sık tekrarlamaya başladı ve bahanesi de sinirlenince ağzımdan çıkıyor oldu. Halbuki bu kadar büyütülecek sorunlar değil. Yani bu lafların bana göre bahanesi olamaz.
Sizce ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım?
Vazgeçilmez olduğunu ve yaptığının beni kaybetmeye kadar gideceğini anlamasını istiyorum. Biliyorum ki zerre kaybetme korkusu yok. Ne tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?