Selam kızlar 6 yaşında bir oğlum var. Bu sene nasipse 1. sınıfa başlayacak.Geçen gün oğlum eve geldi bir elini yumruk yapıp diğerini üzerine şaklatmak suretiyle " Bu da sana kapak olsun ağzını açma gazı kaçmasın." dedi. Ben ne, nasıl gibi soruları sıralarken oğlum gayet rahat geçti ve oturdu. Sonraki günlerde kendisine küfür eden bir arkadaşına a ve k ile başlayan adeta dillere pelesenk olmuş o küfürle karşılık vermiş bunu duyan bir kız arkadaşı ise oğluma "Ooo çok havalısın" demiş. Tabi bu arada ben sakince küfür etmenin ne kadar yanlış bir şey olduğunu anlatmaya çalıştım var gücümle. İşe yaradı mı tabi ki hayır. Bu durum artarak devam etti. Şu an adeta küfürde çığır açmış durumdayız. Zira ben oldukça endişeli ve üzgünüm. Armudun dibine düşmediğini, terzinin ise kendi söküğünü dikemediğini an itibariyle anlamış bulunmaktayım. Ben ki yıllardır öğretmenlik yapıyorum öğrencilerime küfür etmeyin çünkü diye başlayan konuşmalar yapıyorum. Neyse çok uzatmayım canlar durum bu var mı bunu daha önce yaşayan, atlatan , çaresini bulan?