- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi umutsuzvakam
-
Biraz adamlik kaldiysa söylemezKizlar bide bisilerde yasadim nisani attgmda bunlari soyleyp herkese beni rezil eder mi korkularim var
İsterse Türkiyenin en zengin ailesinin Amerikada okumuş yakışıklı oğlu olsun. Acil kurtul bu psikopattan.
İnsan mutlu olmak için ilişki yaşar.
Umarım sende bu akşam bir psikopatla birlikte olduğunu Ve herkesin ilişkisinin böyle olmadığını anlamışsındır.
Üyeliğini yazışmalarını filan görmesin dikkat et de seni dayaktan gebertmesin.
Mutluluklar diliyorum son olarak...
Biraz adamlik kaldiysa söylemez
Mantigim ayrilmak istiyor kalbim.bi tuhaf burda herksi dinledikce nekadar hakslziga uğradığımi fark ettim simdi herkes bu yaz dugunumz olucagini bilio esyalar alindi dugunsalobu ttutuldu ayrilrsam kotu karsilanrmi blmiyorum kendimi ii hsetmiyorimnapicam ben blmiyorum
Benim arkadas zoruyla görüştüğüm biri vardi isinamadim gorusmek istemedigimi söyledim senin yedigin laflardan fazlasini yedim kapima dayandı iftiralar atti annem vardi sadece anlattim yapmaya calistigini yani demem o ki ailenle bu kufur meselerini bir konus havlayan kopek isirmaz ben evlenirken cok korktum bir yerden cikacak diye ama defoldu gittiBu kufurleri soyleyen biri namusuma diline uzatip beni rezil ederse ailemin suratina bakamam korkuyorum onlar benim canim ailem
bak ben sana ilk evlilimn nasıl hata oldugunu basta herkes karşı çıktı önüme birsürü engeller çıktı ben görmedim cahil aklım takmadım yas ilerledikce aklın basına geliyor ama ondada herşey çok geç oluyor keşke beni ailem evire çevire dövseydde o evlilik olmasaydı ve ben dügüne 1 hafta kala nişanı atmak istedim atamadım çok pişmanım sende aynı hataya düşme ki o eski eşte bana küfür dahi etmemiştir edemezdeee baska sornlar yasadım ama görmezden geldim
Bol bol küfür yemeye devam et o zaman. Sen bi bireysin ya, kimse sana kufredemez. Korkutun su tiplerin gözünü ya, hiç mesaj atmıyor mu arkadaşım bu sana. Seni dava edicem de ve kurtul. Kesin çözüm. Sonra da sana saygı duyan biriyle birlikte ol. Bu seni döver evlenince ben söyleyeyim de. Nasıl olsa sesi çıkmıyor diye seni iyice ezer. Artık fıstık ezmesi olarak yaşarsınYni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldumne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
Birlikte mi oldunuz? Gerçi sırf bu yüzden ona muhtaç hissetmemelisiniz kendinizi. Evlendikten sonra boşanmak daha zorSanki baskasi beni sevmez gibo geliyor sanki ben başkasıni sevemem gibo geliyor bide bisisler yasamasaydim keske diyorum hem kufur yedm hem yasadim kendimi gurursuz hsediom
Birlikte mi oldunuz? Gerçi sırf bu yüzden ona muhtaç hissetmemelisiniz kendinizi. Evlendikten sonra boşanmak daha zor
Canim seni kendine bi şekilde bagimli yapmis bu tip ben o salaktan kurtulmasyip evlensem ne olurdu biliyor musun intihar etmis olurdum peki simdi nasilim esim sanki bebekmisim gibi ilgileniyor benimle kendine edersin tatlim laf yiyecem ihtimali var diye yarin bi gün baba evine dönünce daha cok uzuleceklerSanki baskasi beni sevmez gibo geliyor sanki ben başkasıni sevemem gibo geliyor bide bisisler yasamasaydim keske diyorum hem kufur yedm hem yasadim kendimi gurursuz hsediom
Canim seni kendine bi şekilde bagimli yapmis bu tip ben o salaktan kurtulmasyip evlensem ne olurdu biliyor musun intihar etmis olurdum peki simdi nasilim esim sanki bebekmisim gibi ilgileniyor benimle kendine edersin tatlim laf yiyecem ihtimali var diye yarin bi gün baba evine dönünce daha cok uzulecekler
Sen hata yapmadın sevdiğine güvendin ve birlikte oldun, bunu hata olarak görüp kendini ezme. Yaşadığının arkasında dur ve kendine yeni bir sayfa aç hayatında. Seni sen olduğun için sevecek kişi elbet karşına çıkacaktır ama öncelikle şu bela adamdan kurtulup kendine toparlanmak için zaman tanıman lazımEvet neyazikki bole bi hata yaptım guvenip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?