- 29 Kasım 2014
- 292
- 54
- 38
- 36
- Konu Sahibi umutsuzvakam
-
Kiyaslanmak cok zor git oyle birini bul dedim en sonunds git ole birini bul dedim yine ben suclu oldum asagilikmisim ben ole dusudgm icnSızı okuyunca adamda saygı kavramının olmadığını daha iyi anladım. En sevmediğim şeylerden biridir başkalarıyla kıyaslanmak zira bu bana hakarettir, kişiliğime saygı duyulmamasıdır ki adamın size küfretmesinden saygı duymadığını anlamak zor değil
Sen hata yapmadın sevdiğine güvendin ve birlikte oldun, bunu hata olarak görüp kendini ezme. Yaşadığının arkasında dur ve kendine yeni bir sayfa aç hayatında. Seni sen olduğun için sevecek kişi elbet karşına çıkacaktır ama öncelikle şu bela adamdan kurtulup kendine toparlanmak için zaman tanıman lazım
Kendine engel görürsen engel olur, sen sevdiğin adamla birlikte olmayı seçmişsin ve olan olmuş, neden pişmansın ki? Doğru ya da yanlış olduğu tartışılır herkesin kendi düşüncesi sen o an bunun doğru olduğuna inandın ve birliktelik yaşadıysan şimdi pişman olmanın manası yok. Önce ondan ayrıl sonra da kendine yeni bir yol çiz. Emin ol hayat sadece "başında erkek olmasından" ibaret değilDestegin için cok sagol imam nikahi olduktan sonra bole bisiler yasadim neblym hata deil.belki ama sanki onume bi engel
AYni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldumne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
Arkana bile bakmadan kac
sakamisin sen arkadasim ?
bu kufurleri yiyen hangi insan ( kadin bile demiyorum ) oturup dugun bekler duzelirmi diye
omur boyu kufurmu isitmek istiyorsun ?
9 olmazsa 99 yillik olsun iliskin
kusur bakmada sen kendine layik goruyorsun bu davranisi ve de o yuzden hepsini hakediyorsun
hiç seviyorum ediyorum oluyorum deme , o kadar hakaret yiyen hiç bi kimsede zerre kadar sevgi kalmaz
sabah sabah yazdiklarina gerçekten sinir oldum , sen bu kadarsiz degersizmisin ? anneyin babayin biricik evladi deilmisin, Allahin sevgili kulu deilmisin nasil izin veririsin bunlara
insallah konu fakedir ..
Herkes sevgilisiyle bişeyler yaşıyor ayrılıyor niye korkuyorsun.Sanki baskasi beni sevmez gibo geliyor sanki ben başkasıni sevemem gibo geliyor bide bisisler yasamasaydim keske diyorum hem kufur yedm hem yasadim kendimi gurursuz hsediom
Herkes sevgilisiyle bişeyler yaşıyor ayrılıyor niye korkuyorsun.
Ünlüleri görmüyor musun, uygunsuz görüntülerinin olduğu kasetleri bile çıkıyor ama hayatları devam ediyor. Tekrar evlenip çocuk yapıyorlar.
Düğün eşyalar herşey hazır diyorsun da, bir hayal et bakalım şimdi ayrılmakmı daha kolay yoksa evlendin diyelim kucağında çocukla o zaman ayrılıp yeni bir hayat kurmakmı daha kolay.
Şimdi bir senene mal olursa, evlenirsen ömrüne mal olacak bu adam.
Ayrıca başkası seni nie sevmesin. Kimler koca buluyor yaa, gurursuzluk güvensizlik öyle bir işlemiş ki içine kimsenin seni sevmeyeceğini düşünüyorsun.
Benim iki çocuklu arkadaşım çocuksuz adamla evlendi ve adam ona resmen tapıyor çocuklarına da bakıyor birlikte yaşıyorlar. Çünkü kadının eyvallahı yok. Adam biliyorki tek yanlışında kadın onu bırakıp gidecek.
Allah bilir sen güzelsindir de ama kendine güvenin olmadığı için çirkinim dersin. Tipsiz diyebileceğin kadınlar aklıyla ne kocalar buluyor yaa, sana yazık gerçekten.
Hemen ailene söyle de seni korusunlar bu adamdan.
Ünlüleri görmüyor musun, uygunsuz görüntülerinin olduğu kasetleri bile çıkıyor ama hayatları devam ediyor. Tekrar evlenip çocuk yapıyorlar.
Düğün eşyalar herşey hazır diyorsun da, bir hayal et bakalım şimdi ayrılmakmı daha kolay yoksa evlendin diyelim kucağında çocukla o zaman ayrılıp yeni bir hayat kurmakmı daha kolay.
Ayrıca başkası seni nie sevmesin. Kimler koca buluyor yaa, gurursuzluk güvensizlik öyle bir işlemiş ki içine kimsenin seni sevmeyeceğini düşünüyorsun.
Benim iki çocuklu arkadaşım çocuksuz adamla evlendi ve adam ona resmen tapıyor çocuklarına da bakıyor birlikte yaşıyorlar. Çünkü kadının eyvallahı yok. Adam biliyorki tek yanlışında kadın onu bırakıp gidecek.
Allah bilir sen güzelsindir de ama kendine güvenin olmadığı için çirkinim dersin. Tipsiz diyebileceğin kadınlar aklıyla ne kocalar buluyor yaa, sana yazık gerçekten.
Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldumne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
buna nasil izin verirsin ilk kufurunde tepki gostermediysen simdi ne care
ben katlanamam saygisiz arkadasmisiniz siz esi olacaksin suc sende de var buna kendin izin veriyosun
yorumlari okumadan cvp verdim sinirlendim hem sana hem nisanlina
daha evlenince gor sen bide kusura bakmada burda acarsin baska bi topik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?