- 29 Kasım 2014
- 292
- 54
- 38
- 36
- Konu Sahibi umutsuzvakam
-
Yanlış anlmadıysam,nişanlınla birlikte olmuşsun değilmi..
güzelim henüz evli değilsin.. ben dedim sana bende seviyorum dye böyle bi psikopatı bırakamamıştım.. aslında senin o
içinde ki sevgi değil.. sadece bir alışkanlık ve korku.. birdaha kimseyi sevemem yada kimse beni sevmez ,acaba evlenemem mi hep acı mı çekerim sıcak bi el tutma hissi gelince ne yparım bunların korkusu bu... şimdi evliyim ama yemin ederim bin kez iyi ki ayrıldım diyorum.. tamam eşimlede bazen sorunlarım oluyor ama bana asla küfür etmedi.. kimsenin hayatı dört dörtlük değil ama geriye kalan yüzdelik kısımlarıda kendin belirle..
geçmişi okudum da şimdi.. tabi ki adamın neden böyle yaptığı belli oldu. adam seni avcunun içine almışş evlenemeden birlikte olmuşsun.. bütün herşeyi adamın eline vermişsin.. adam seni şimdi bırak dövmeyi sürüse bile canı acımaz.. nasıl terkemeyeceğini biliyor.. neden yaptın demiyorum ama keşke yapmasaydın.. şimdi dyeceksin ki nasılsa nişanlıyım evlenince nasılsa olacaktı dyeceksin ama durum aynıdan ibaret değil kesinlikle.. o çok farklı bi duygu.. ne diyeyim allah yar ve yardımcın olsun.. buraya neden yazdığınıda anlamış değilim.. sen zaten ayrılmak istemiyorsun ..ki istesende zaten birlikte olmuşsun ondan başka seçeneğin yok dye düşünüyorum.. mecbur evleneceksin.. ama sana şimdiden söyleyeyim evlenince çokk ağlarsın çok pişman olursun.. senle brlikte olmasaydım evlenemzdim dersin.. bu durumlar yavaştan yüzünü göstermeyebaşlamış zaten
Anladım,şimdide korkuların başladı herhalde değilmi..
Bence böyle hissediyorsan yanlılıyorsun,birlikte olduğun için kendini ona ait zannedip kopamıyorsun.
Şunu unutma ki,hiç te mecbur değilsin nişanlınla evlenmeye,yani kendini böyle hissetme sakın.
Varsa ailenden konuşabileceğin birisi durumunu anlat derim,annen yada ablan filan olabilir..
KAfamda okadar cok dusunceler var ki ruhum daraliyorben onla birlikte olmasaydim kufur etmezmiydi yani basit mi oldim
Onun karakterini sen daha iyi bilirsin,eğer bunu kullanma amaçlı düşünüyorsa her daim ağzından duyarsın..
Yok karakteri buysa yine de küfür ederdi..
Sen bunu iyice düşün,hayatını çöpe atma sakın,ileride çok mutsuz olup kafanı duvarlara vurmadan yol ver ayrılın gitsin..
Çok canını yakar bu adam senin..
Ne yaşadıysan yaşadın ama çok özür dileyerek söylüyorumki bu adam seni malı bellemiş ve canı isteyince küfrü basıyor bir adım sonrası da dayak...evlenmden birlikte oldum diye üzülüyorsun evet ama d,iğer türlü olsaydı bu yüzünü evlendikten sonra görecektin ne kadar karaktersiz bir yaratıkmış ..düşünücem falanda deme kesinlikle ayrıl arkadaşım.. saygı daha evlenmeden bitmiş baksana tüm iğrenç yüzünü göstermiş sana zaten kaç kurtul yazık değil mi sana
evlenince ne olacak ve ayrılınca ne olacak iki durum karşılaştırıldığında ayrılıktan sonra yaşanacak sıkıntı böyle bir adamla yapılan evliliğe katlanmaktan daha iyi değilmi.adamın iki lafından biri küfür ve aşağılama .bir ay iki ay değil bir ömür ve aynı çatı altında bu aşağılamaya maruz kalacak tabi bu benim naçizane kendi fikrim konu sahibinin kendi tercihidr hakkında hayırlısı olsun zor bir durumayrıldıktan sonra ne olacak peki bu durumda
evlenince ne olacak ve ayrılınca ne olacak iki durum karşılaştırıldığında ayrılıktan sonra yaşanacak sıkıntı böyle bir adamla yapılan evliliğe katlanmaktan daha iyi değilmi.adamın iki lafından biri küfür ve aşağılama .bir ay iki ay değil bir ömür ve aynı çatı altında bu aşağılamaya maruz kalacak tabi bu benim naçizane kendi fikrim konu sahibinin kendi tercihidr hakkında hayırlısı olsun zor bir durum
evet haklısınız tabii ama birlikte olmuşlar ya onun için dedim. Ayrıldıktan sonra nasıl olacak başka biriyle nasıl evleneck bir daha yuva kurabilecek mi? Bu konuda ne yapması gerekir allahım çok zor bir durum ben bile kendimi çıkmazda hissettim allah yardımcısı olsun
Günaydın canım biz her zaman yanındayız yeterki kararlı ol senALLAHiN izniyle sizin desteklerinizle ben bu isi basaririm :) yuregine saglik.. artik ben merkezli yasamaya baslicam ilk basta eski fizigime kavusuyim kiskanclik o yasasin bakimli bakimli olymfa o merak etsin dimi :) kacicam INŞALLAH kovalar ve akli basina gelirHaydi BISMILLAH :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?