küfürler asagılanmaktan biktim :(

Tabi sitem ediyorum ama yeterli deil sanirim
Canim kendini buna şartlama artık
Gözünü seveyim kalk bi toparlan
Ayrılık kelimesi geçti mi aranızda yani buna devam edersen ayrilacam falan dedin mi hiç
Nişanlınız tüm bu düşünceleriniz den
Haberi var mı
Aksi taktirde kendi kendinizi yiyip bitireceksiniz

Canim kendini buna şartlama artık
Ayrılık kelimesi geçti mi aranızda yani buna devam edersen ayrilacam falan dedin mi hiç
Haberi var mı
Aksi taktirde kendi kendinizi yiyip bitireceksiniz​

Cuma kavga ettik disari cikio die bende tuzune teli kapadim dunde bugunde aramis telim kapaliydi arama rapori geldi sonra acikkende aradi acmadim suan ne dusunuo bilmio konuşmadım daha

O kufrederken sen nasil karsilik veriyosun? Ve pis agizlilik zamanla duzelir diye umarsaniz kendinizi kandirirsiniz. Size oylesi kufur eden yarin dover de. Kesinlikle ayrilin. Kendinizi birax olsun seviyosaniz ve saygi duyuyosaniz ayrilin. Oylesi bi adam ayrilirken de edepli olmaz. Kendinizi guvene alip acin konuyu.

İlk mesajını okudum yetti. Kimseye mecbur değilsin, şurda yazılan 55 sayfaya rağmen o adamın sana hakaretlerine katlanacak mısın? Ya nasıl küfür edebilir sana_ Evli değilsin bişey değilsin, ayrıl gitsin ya. Bu kadar vazgeçilmez nesi var ki bu adamın bu küfürlere katlanıyosun. Annen baban seni el bebek gül bebek büyütmüş, adamın biri gelip her gün küfür edip ağlatsın diye mi? Çok sinirlendim ya neden bu haksızlığı yapıyosun kendine. Hiç öyle düzelir filan diye de bekleme

Kufur erederken sen nasil karsilik veriyosun? Ve pis agizlilik zamanla duzelir diye umarsaniz kendinizi kandirirsiniz. Size oylesi kufur eden yarin dover de. Kesinlikle ayrilin. Kendinizi birax olsun seviyosaniz ve saygi duyuyosaniz ayrilin. Oylesi bi adam ayrilirken de edepli olmaz. Kendinizi guvene alip acin konuyu.​
Kifir etme die bagriorum sonra tlfniun kapatiyoruz o sekil

İlk mesajını okudum yetti. Kimseye mecbur değilsin, şurda yazılan 55 sayfaya rağmen o adamın sana hakaretlerine katlanacak mısın? Ya nasıl küfür edebilir sana_ Evli değilsin bişey değilsin, ayrıl gitsin ya. Bu kadar vazgeçilmez nesi var ki bu adamın bu küfürlere katlanıyosun. Annen baban seni el bebek gül bebek büyütmüş, adamın biri gelip her gün küfür edip ağlatsın diye mi? Çok sinirlendim ya neden bu haksızlığı yapıyosun kendine. Hiç öyle düzelir filan diye de bekleme

Ailem duysa gerekeni yapar bitirir cunku ben babamdan annemden bi kelime kotu soz duymadım onlar benim canlarim

Canim kendini buna şartlama artık​
Haberi var mı

Cuma kavga ettik disari cikio die bende tuzune teli kapadim dunde bugunde aramis telim kapaliydi arama rapori geldi sonra acikkende aradi acmadim suan ne dusunuo bilmio konuşmadım daha

Insanlar konusa konusa demişler
Neden çocuk gibi davraniyorsunuz
Telefonu açın ve yüz yüze konuşmak istediğinizi söyleyin susarak tlf kapatarak bir yere varamazsiniz

Aynen öyle canım. Herkesin kızıp sinirlenme hakkı var ama saygı çerçevesinde. Sakın kendinde de suç bulma, adamın huyu böyle demekki. Lütfen ama lütfen ayrıl bu adamdan. Allah korusun evlenmek gibi bi hata yapma nolur. Bak çok üzüldüm şuan. İnan sayıp seven adamlar da var, senin de kısmetinde vardır böyle biri inşallah

Canim kendini buna şartlama artık​
Gözünü seveyim kalk bi toparlan​
Haberi var mı

Insanlar konusa konusa demişler
Neden çocuk gibi davraniyorsunuz
Telefonu açın ve yüz yüze konuşmak istediğinizi söyleyin susarak tlf kapatarak bir yere varamazsiniz

Acinca ne dicem bilmiyorum oyuzden

Nerede çalışıyor
Bak ya o gelsin ya da sen git
Dışarı çıkmasına neden bu kadar takiyorsun anlamıyorum
Güvenini zedeleyecek bi durum yoksa
Sıkma bu kadar
Bence birbirinizi görmek iyi gelecek

INŞALLAH
Nerede çalışıyor
Bak ya o gelsin ya da sen git
Dışarı çıkmasına neden bu kadar takiyorsun anlamıyorum
Güvenini zedeleyecek bi durum yoksa
Sıkma bu kadar
Bence birbirinizi görmek iyi gelecek

Kendisi sofor kamyom.sofrou fabrikada onun disnda arkdslaryla bulusuo hergun cikmasin istemiyorum aliskanlik olurda evlennce hic evde durmassa die ne blym

INŞALLAH

Kendisi sofor kamyom.sofrou fabrikada onun disnda arkdslaryla bulusuo hergun cikmasin istemiyorum aliskanlik olurda evlennce hic evde durmassa die ne blym

Yaniliyorsun her şey zamanla rayına oturuyor
Sana sadece hakkı ve sabri tavsiye ediyorum
Arkadaşımla istişare yaptım
Kendisi kuran kursu hocası
Kendisi düşüncelerimi aynen katıldı
Ayrıl ya da ayrılma senin bilecigin iş
Bana göre (şu halde) evlenmen... Rabbim yardımcın olsun canım
Umarım her şey gönlünce olur
Hayırlı akşamlar diliyorum:)

Benim.durumuma arkadasiniz ne dedi canim merak ettim

dusunceleriniz icin cok tsk ederim canim ilginiz beni cok mutlu etti saolunn destegnz icn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…