küfürler asagılanmaktan biktim :(

Canim benim nolur yol yakinken don benimki de boyleydi hic duzelmedi bak evliyim ama her gun mutsuzum..kavga kufur ..sakın degisir diye bekleme..

Kuran kursu hocası olunca her şeyi doğru mu düşünüyor oluyor?

"Bir insanın değişmesini beklemek, otobüs durağında vapur beklemek gibidir" diye bir söz vardı.. sana ettiği küfürler yenilir yutulur cinsten değil... ne işin var senin böyle bir adamla... sevgi mi, aşk mı seni tutan?? İnsan sevmediği bir kadına bile o küfürleri etmez... sen düşün ne kadar seviyor seni...

Soyle dusun nisanlilik ciftlerin micmic olup sevgi sozcuklerinin ucustugu bir donemdir. Nisanliyken boyle diyorsa evlenince sana ve ailene ne kufurler eder. Kendin icin kabullenemedigin laflari sevdigin deger verdigin kimseler icin duyunca daha katlanilmaz olur emin ol.
Yol yakinken agzi bozuk olmayan birini bul. Ama sunu sakin unutma sende karsidaki insana aptal salak manyak tarzi seyler soyleme bunlar karsi tarafa cesaret verip, ileri gitmesine sebep olur. Hakkinda hayirlisi.

Olayı manevi açıdan değerlendirebilmek için evet

hangi mantıkla yada maneviyatla nişanlısına en ağır küfürleri eden adamdan ayrılmamasını öğütledi?? Açıklar mısın?

Ve Kuran kursu hocalarında derin ilim aranmıyor, zira bildiğim 2-3 kursta hocalar daha üniversite öğrencisi...

Kendimi zamana biraktim arkadaslar biliyorum sonum cokkta hayrli görünmüyor yorumlariniz icn tsk ederim bu kufurleri kimse hak etmez bunun dersini vermedim ama dersimi vericem artik kendim icn bisiler yapicam bu olay aklimi basima getirdi aradi konustuk inanmadigim icin bole davrandigini soyledi pskologa gitmeyi kabul etti evimde huzur yok oyuzsen disari cikiorum dedi ailesel.. sozlu siddetin fiile donerse diye artikenodese duyuyorum dedim oda bunu yapmam asla soz konusu olamaz dedi 9 yildir elim kalkti mi sana dedi ben ona tokat falan attgmda bile elimi bile tutmamisti zarar gorym die.. kufur ettgm icn icim parcalandi tlfnu actgm anda yine acmicaksin sandim dedi actim cocukluk yapmamak icn dedim kabuguma cekilsem hic bisi deismicek dedim
artik disari cok cikmamamya dikkat etcem dedi
Bak dedim seni son kez uyariyorum dedim ben olmasam hayatinda arkdsnla disari cikmak seni mutlu etmez heryerde beni ararsin arkdsin sana deva olmaz dedim

bidaha salak dahhi dedgin an ne yzuumu ne sesimi duyarsin sen saniyorsun birakamaz ole bi birakitim.arkamda baka kalirsin dedim sana mecbir deilm bil.istedim
oda mecbir deilsn biliyorum ama sadece biraz guven sen guvenmedikce ben cirpiniyorum yeminde etirme bana bi lafim snaa senet olsundedi soguk konustuk bilmiyorum yuz yuze konuscaz izin alinca hakkmzda hayrlisi barismadik yzu yzue konuscam tlfndan bukdr konustum rest çektim hic yapmamstm

Zamana biraktim

Bu bildiginiz kuran kursu değil
Ve konu sahibi arkadaşımın beni anladığını düşünüyorum.
Bir daha da bu konu hakkında yorum yapmayacağım.

Bu bildiginiz kuran kursu değil
Ve konu sahibi arkadaşımın beni anladığını düşünüyorum.
Bir daha da bu konu hakkında yorum yapmayacağım.

Iyi niyetle yaziyorsunuz biliyorum.
Ama farkindamisiniz bir insanin mutsuzluguna sebep olabilir bu yazdiklariniz.
Devamli bilmemneni sey ederim, seysin (or.) diyen bir adamla, sizin kiziniz olsa evlendirmek istermiydiniz ?

Devamli bilmemneni sey ederim, seysin (or.) diyen bir adamla, sizin kiziniz olsa evlendirmek istermiydiniz ?

Canim tsk ederim.evet biliyorim yenilir yutulur kufurler deil benim icin trpki gosteriosun dusunuyosun saol ama diger ardksmzla konu farkli bna yardim etmek istedi mevzu baska..
saol destegn icn

Canim tsk ederim.evet biliyorim yenilir yutulur kufurler deil benim icin trpki gosteriosun dusunuyosun saol ama diger ardksmzla konu farkli bna yardim etmek istedi mevzu baska..
saol destegn icn

Ok o zaman.
Yanliz bak, aklinla hareket etmeni tavsiye ederim.
Bile bile lades deme.
Evlenip te ayrilmak daha zor.

Teşekkür ederim
Kimsenin böyle evlilik yapmasını istemem elbette.
Konu sahibinin son yorumunu okuduktan sonra da içim rahatladı. Umarım düzelir.

Teşekkür ederim
Kimsenin böyle evlilik yapmasını istemem elbette.
Konu sahibinin son yorumunu okuduktan sonra da içim rahatladı. Umarım düzelir.

Duzelebilcegini hisettim bilmiyorum yuz yuze konuscaz pskologa gidicek yuzune küfür edemem dio tlfnda kifir etmeyi cozcem dedi

INŞALLAH hakkimzda hayrlisi

tsk ederim canim beni dusundgn icn

Duzelebilcegini hisettim bilmiyorum yuz yuze konuscaz pskologa gidicek yuzune küfür edemem dio tlfnda kifir etmeyi cozcem dedi

INŞALLAH hakkimzda hayrlisi

tsk ederim canim beni dusundgn icn

Ne güzel bak çözüm arıyor bunun için doktora gitmeyi kabul etmiş
Kendini heba ettin saatlerdir
Çok sevindim inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…