- Konu Sahibi umutsuzvakam
-
Canim benim nolur yol yakinken don benimki de boyleydi hic duzelmedi bak evliyim ama her gun mutsuzum..kavga kufur ..sakın degisir diye bekleme..Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldumne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
Yaniliyorsun her şey zamanla rayına oturuyor
Sana sadece hakkı ve sabri tavsiye ediyorum
Arkadaşımla istişare yaptım
Kendisi kuran kursu hocası
Kendisi düşüncelerimi aynen katıldı
Ayrıl ya da ayrılma senin bilecigin iş
Bana göre (şu halde) evlenmen... Rabbim yardımcın olsun canım
Umarım her şey gönlünce olur
Hayırlı akşamlar diliyorum:)
Canim benim nolur yol yakinken don benimki de boyleydi hic duzelmedi bak evliyim ama her gun mutsuzum..kavga kufur ..sakın degisir diye bekleme..
Hic kufur etmedi o zamanlar..ne zaman ki ben cantada keklik oldum başladı hersey..cok zor biliyorum ama daha uolun basinda böyle yaparsa sonra ne olcak bi dusunsene..Nisanliykende ediyormuydu peki
Kuran kursu hocası olunca her şeyi doğru mu düşünüyor oluyor?
Çözümü yok deilmi tek sorunumuz kufur ama oda benim canima tak edio korkum evkennce bu sözlü sideetin fiile dönmesi kimse blmio kufir ettgni soylesem zaten kimse istemez onu
Soyle dusun nisanlilik ciftlerin micmic olup sevgi sozcuklerinin ucustugu bir donemdir. Nisanliyken boyle diyorsa evlenince sana ve ailene ne kufurler eder. Kendin icin kabullenemedigin laflari sevdigin deger verdigin kimseler icin duyunca daha katlanilmaz olur emin ol.Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldumne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
Olayı manevi açıdan değerlendirebilmek için evet
Bu bildiginiz kuran kursu değilhangi mantıkla yada maneviyatla nişanlısına en ağır küfürleri eden adamdan ayrılmamasını öğütledi?? Açıklar mısın?
Ve Kuran kursu hocalarında derin ilim aranmıyor, zira bildiğim 2-3 kursta hocalar daha üniversite öğrencisi...
Bu bildiginiz kuran kursu değil
Ve konu sahibi arkadaşımın beni anladığını düşünüyorum.
Bir daha da bu konu hakkında yorum yapmayacağım.
Bu bildiginiz kuran kursu değil
Ve konu sahibi arkadaşımın beni anladığını düşünüyorum.
Bir daha da bu konu hakkında yorum yapmayacağım.
Ben cok iyi anladim canim..
Iyi niyetle yaziyorsunuz biliyorum.
Ama farkindamisiniz bir insanin mutsuzluguna sebep olabilir bu yazdiklariniz.
Devamli bilmemneni sey ederim, seysin (or.) diyen bir adamla, sizin kiziniz olsa evlendirmek istermiydiniz ?
Canim tsk ederim.evet biliyorim yenilir yutulur kufurler deil benim icin trpki gosteriosun dusunuyosun saol ama diger ardksmzla konu farkli bna yardim etmek istedi mevzu baska..
saol destegn icn
Teşekkür ederimIyi niyetle yaziyorsunuz biliyorum.
Ama farkindamisiniz bir insanin mutsuzluguna sebep olabilir bu yazdiklariniz.
Devamli bilmemneni sey ederim, seysin (or.) diyen bir adamla, sizin kiziniz olsa evlendirmek istermiydiniz ?
Teşekkür ederim
Kimsenin böyle evlilik yapmasını istemem elbette.
Konu sahibinin son yorumunu okuduktan sonra da içim rahatladı. Umarım düzelir.
Ok o zaman.
Yanliz bak, aklinla hareket etmeni tavsiye ederim.
Bile bile lades deme.
Evlenip te ayrilmak daha zor.
Duzelebilcegini hisettim bilmiyorum yuz yuze konuscaz pskologa gidicek yuzune küfür edemem dio tlfnda kifir etmeyi cozcem dedi
INŞALLAH hakkimzda hayrlisi
tsk ederim canim beni dusundgn icn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?