- 29 Kasım 2014
- 292
- 54
- 38
- 36
- Konu Sahibi umutsuzvakam
-
Ne güzel bak çözüm arıyor bunun için doktora gitmeyi kabul etmiş
Kendini heba ettin saatlerdir
Çok sevindim inan
Ben niyeyse ikinize kiyamiyorum bilmiyorumKufur eden dover deniliyor bende korkuyordum ama söyle dusundum ben cok kiskncm yasim daha kuccukken ona vurduğm zmnlar oluodu ama elini bikere olsun kaldrmadi ayitca küfürü yüzüme söylemiyo tlfnda edio ya yuuzume syleysmiosn telde nie soyluosun dedgmdede yuzunu gormuorum o an beni sucladgn icn inanmadgn icn sinirle agzmdan cikio sonra vijdanm szlio dio ama tabi bzen psiklinlik yapio sabki sucliymusum gibi davranio kotu bi huy biliorum kufur drvam edermi blmiorim belki pskolog ise yarar beynimle kalbm arasinda kaldim ama.diyorum ya dovucegini düşünmüyorum elim.bi yere carpsa kosarak gelir ne oldu caninmi yandi oöper fln hemen bole biri dovrmez gibi gelio cok düşündüm ama el.kaldrmaz INŞALLAH tabi yani dusuncm bu ALLAH korusun tabi küfürü cozerse hersey guzel olucak ama hala devam ederrse artik yapck bisi yok beni kaybeder
Buda guzel bi adim tabi
buraua konu actim cok sey kazandim aslinda ikk basta ezilmemeyi rest cekebilmeyi ondan daha guclu biri olduğumu ve kendim icn bisiler yapip onu odak noktamdan cikarsam o bana yonelir o ustume titrer ben onu yasarken kendimi unutmusum cnm kendime geldim iyiki varsnz
Ben niyeyse iknize kiyamiyorum bilmiyorum:)
Istiyorum ki hep sevenler mutlu olsun
Uzmesinler birbirlerini kırmasınlar
zira aşkın kimyasina ters zaten
kıymet bilmeksek karşılıklı
kaybolur gider
:)
Bende kiyamiyorum kotu bisi belki ama seviyorum canim oda seviodur INŞALLAHel kaldrmaz kiyamaz giibi gelio bende inanmamazlik yapmicam bundan sonra yeminler ettirmicem.. zaman ilac olue iNSALLAH
konunun basindan beri destegini esirgemedin ne muradin varsa vesin ALLAH..
ben onunla birlikte oldum die ayrilamamzlik yapmiyorum seviyorum oyzuden bunu anladnz ve beni yadrgamadnz tsk ederrim burda bi tane arkds kalbimi cok.kirdi ama siz korumacisinz tsk ederim :)
InsaAllahButun sevenler kavussun INŞALLAH :)
Rica ederim canım yeter ki yüzün gülsün
Evet burcumdan kaynaklı sanırım
Sevginin kokusunu aldım
Her şey karşılıklı canım unutma
Bunu asacaginiza inanıyordum ki
Nişanlınız beni yanıltmadi
Iletisim çok önemli
Haydi hayırlısı INŞALLAH herkes icin hersey yolina girer :) canim benim
Bugün sana küfreder yarın anne babana.Kufur eden dover deniliyor bende korkuyordum ama söyle dusundum ben cok kiskncm yasim daha kuccukken ona vurduğm zmnlar oluodu ama elini bikere olsun kaldrmadi ayitca küfürü yüzüme söylemiyo tlfnda edio ya yuuzume syleysmiosn telde nie soyluosun dedgmdede yuzunu gormuorum o an beni sucladgn icn inanmadgn icn sinirle agzmdan cikio sonra vijdanm szlio dio ama tabi bzen psiklinlik yapio sabki sucliymusum gibi davranio kotu bi huy biliorum kufur drvam edermi blmiorim belki pskolog ise yarar beynimle kalbm arasinda kaldim ama.diyorum ya dovucegini düşünmüyorum elim.bi yere carpsa kosarak gelir ne oldu caninmi yandi oöper fln hemen bole biri dovrmez gibi gelio cok düşündüm ama el.kaldrmaz INŞALLAH tabi yani dusuncm bu ALLAH korusun tabi küfürü cozerse hersey guzel olucak ama hala devam ederrse artik yapck bisi yok beni kaybeder
Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldumne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldumne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
Canim son pismanlik fayda vermez. Egri cubuktan dogru cizgi çıkmaz demisler, simdiden sana saygisizlik eden evlenince es dostun yanindada eder rezil olursun .ben nisanliyken babama ben onu sevmiyorum baba dedim ayrildik sonra onun ne kadar agzi bozuk ve pisikopat biri oldugunu anladim ki bana nisanliyken hic kufur vs bişey duymadim simdi sevdigim biriyle evlendim ve anladimki evlilik bir sirat köprü su canim yurumek zor Allah iyi insanla karsilastirsin ben o donemde yanlis bir karar vermemek icin 70 yasin okudum ve Allahim bana dogru olani nasip et dedim evlikse evlilik ayriliksa ayrilik ve rabbim biliyor 2 gun sonra ani bir karar verip babama soyledim ve ayrildik hamdolsun...isini Allaha havale et o seni yonlendirir inş. ..Hakkinda hayirlisi olur inşallah.
Bugün sana küfreder yarın anne babana.
Bir tokat atsa acısı gecer belki ama dil yarasının acısı gecmez. Kaldırabilirim diyorsan buyur evlen
Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldumne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?