- 24 Kasım 2014
- 77
- 31
- 18
- Konu Sahibi umutsuzvakam
-
Babasida durduk yere bana hayvan oglu hayvan demisti cok kabalar babali ogullusok olmuştum
Ben memleketten bisi getrmyi unutmusm insan unuturmu hayvan oglu hayvan demişti ya anlatikca canim yanio anneside ayri off
Buraya konu actim kendimi iyi hissetmiyorum caresizm kendimle konuşuyorum yardim edersnz die once ALLAH A sonra size sigindim hak etttim mi die vu kufurleri düşünüyorum o derece hale geldim pskologluk oldum blioyrumKüfür de bir şiddet biçimidir, ille dayak yemene gerek yok. Sana insan gibi davranmayan bu adama gelecek için umut bağlama, o gelecek çok karanlık görünüyor çünkü. İlişkide saygı yoksa, o ilişki her türlü belayı getirir.
Böyle bir şiddete maruz kalmana rağmen seviyorum diyorsun ya, bunun adı sevgi değil, seninki hastalıklı bir duygu haline gelmiş. Bir psikologa görün, yardım al. Hayatını kurtar.
Buraya konu açtığına göre, tarafsız insanların görüşlerini merak ediyorsun. O zaman lütfen bunları dikkate al ve gözünü aç.
Ailem hep destekcim cok sukur ALLAH basimdan eksik etmesin. .. tek benim salakligim kopamadim duzelir sandim imam nikahliyiz ama daha resmi evlenmedk stockholm hastaligi ne peki bilmiyorumÇok afedersin seni bu cibiliyetsize bağlayan ne?
Nikah mı? Çocuk mu? Maddiyat mı? Ailen arkanda olmadığı için sahipsizlik mi? Stockholm sendromu mu?
Hala böyle hasta ruhlu biriyle evlenmeyi düşünüyorsan daha çok ağlamaya hazır ol.
Seviyorum diyorsan başka bir şey sormayacağım. Zira sen bu adam yüzünden sevginin ne olduğunu bilmiyorsun.
Küfürden başka sorun yok diyorsun ama küfür, hakaret boyutuna taşınmış sorunlarınız var.Rest cektim kapattim teli aradi surekli ama.piskin yani sanki kufur etmemis gibi alismis kufur edip hemen barismamiza kufurden baska bi sorun yasamadim cok sukur ama ayrilsammi yoksa kufir isi cozulmezmi
Bosu bosuna bekledim askelrik yapnca olgunlasr die ama yok yine ayni devam askerdede öyleydi hepp öyle buyudu yine ole haklsnz ben gözümü kapamisim ya ask gozumu kor etmis valla yillarima yanayimailesinden uzakta yasickatik plan buydu baska şehirde islermzden dolayı ama aielsinn yaptıklarını da unutmuyorum ailesinin yaotigi hatalrdan nisanlim olacak yanımda oldu arkamda durdu ama kendide kufurbaz of agliyorum kizlar cok bitkinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?