Mahkeme harc kesiyor zaten ama yasalarin sana verdigi hakki neden tanidik diye es geciyorsun ayrica gunde en fazla 7,5 saat calisma zorunlulugu var fazladan calistigin saat icin fazla mesai ucreti odemesi lazimkızlar 3,5 yıldır çalıştığım bir yer var.550 + ssk + yemek veriyor.
saat 11,30 dan saat 20,30 a kadar çalışıyorum ... sadece evrak işlerine bakıyorum
bu sene nasipse evlenceğim ve evlilik kıdem tazminatı hakkım varmış.. geçenlerde patronuma söyledim
ama senin işin rahat vs dedi... bende dedim bu yasal hakkım.neyse biraz tartıştık
kardeşimde patronumu tanıyor .. boşver mahkemeye verme tanıdıktır ayıp diyor.
sözlümde diyor mahkemeden alacağın paranın bir kısmı avukata gider uğraşmana değmez.
ama bu haksa ve verilmiyorsa ben hakkımı helal etmek istemiyorum.etmeyeceğimde ..
SİZ OLSANIZ NAPARDINIZ ???
Mesai ücretini bırak daha asgari ücret bile değil maaşı. Ben olsam hakkımı bırakmamMahkeme harc kesiyor zaten ama yasalarin sana verdigi hakki neden tanidik diye es geciyorsun ayrica gunde en fazla 7,5 saat calisma zorunlulugu var fazladan calistigin saat icin fazla mesai ucreti odemesi lazim
Yanlisi var asgari ucretin altinda isci calistirilmasi yasak istisnai durumlar var oda yari zamanli parttime dediklerimize gecerli ki sigortaya calistigi gun sayisi 15 gun olarak bildirilirMesai ücretini bırak daha asgari ücret bile değil maaşı. Ben olsam hakkımı bırakmam
kızlar nişanlım ve kardeşim kızıyor ben işten ayrılınca hakkımı helal etmediğimi kendisine söyleyeceğim...
ALLAH adildir. sözde namaz kılan ALLAH diyen bir insan patronum... kendisine helal etmiyorum hakkımı diyicem ..
ALLAH ın huzurunda ödeşirim. ama çok zoruma gidiyor...resmi nikahım önümüzdeki ayda .. nikahtan sonra işten ayrılıp başka şehre yerleşicem ... vereceği 3402 tl başını yesinnnn
Sigortasını yatırıyo mu acaba. Ondan bile şüphelenir insan
Sen dilekçeni yaz ver, muhattap olma hiç. Evlilik nedeniyle istifa ediyorum yaz ve evlilik cüzdan fotokopini ver. Vermeme gibi bir durum olamaz. Bende bunu anlamıyorum, insanlar nasıl bu kadar hakkını yedirir, pasif kalır, kendini savunamaz. Sen kendi hakkını savunamazsan, Allah sorsun hesabını demekte mantıksız geliyor. Allah akıl fikir vermiş, çatır çatır yedirmeyeceksin hakkını.
550 lira nedir ya, nasıl kabul ettiniz bu parayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?