Ah canım yaabiraz mecburiyetten evimize icra gelmilşşti yiyecek ekmek bulamıyorduk
ama herhangi bir maaş bordrosu imzalamadım
çok haklısın ... ben dilekçeyi vericem zaten evlilik nedeniyle işten ayrılıyorum ve hak ettiğim kıdem tazminatım verilmedi diye not düşücemmm ...
Ah canım yaa
Böyle senin gibi iyi niyetli ve zor durumda olan insanları kullanıyorlar işte
Allah yardımcın olsun, dilerim hakkını alırsın en kısa zamanda[/QU
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
O süre 1 yıl değil miydiVermiyorum gibi bir laf diyemez "vermek zorunda".
Ama hata sizde siz basta bu tazminati almak için cikacaginizi söylememeliydiniz.
2 yil içinde hamileyim esim istemiyor sorunlarim var vs diye cikip cikarkende bu hakkinizi isteyecektiniz. Daha evlenmeden bu plani soylerseniz adam tartisir ancak o gün geldiğinde konusursaniz verir çünkü basina is almak isteyeceğini sanmiyorum
Dilekçenden bir fotokopi al tarih at mutlaka. Onlar sana ibraname imzalatmak zorunda. Orada zaten ne kadar, ne ödenecek belli oluyor. Hakkını yedirme sakın. Senin yerinde olsam diğer sebeplerden bile gerekli müracaatları yaparım. Hakkımı alırım. Üstelik senin emeğin, senin alın terin nişanlın veya kardeşin karışmasın bir zahmet. Baktın ödeme yapılmıyor, işkura başvur. İşveren şikayet birimi var. Onlar gerekeni yapar. Para falanda ödemezsin merak etme. Masraflı iş diyerek sözde işçileri korkutuyorlar seslerini çıkartmasınlar diye.
Teşekkürler bilgilendirme içinArkadaşlar yanlış bilgilendirme olmasın. Evlilikten kıdemli istifa hakkı 1 YIL. Bir gün bile geçse hakkınızı kaybedersiniz.
Siz iş kura kıdem tazminatı alacağım var diye bildirirseniz, işkur işyerinizden ödemeyi yapıp yapmadıklarına dair belge talep eder ve gerekli belge gönderilmediği takdirde uyarı yazısı gönderir. İsterseniz Bölge Çalışma Müdürlüğüne de dilekçeyle bildirebilirsiniz. Onlar da şirkete denetmen gönderirler. Benim bildiğim bunlar. Bir arkadaşım işyerini İş Kur' a şikayet etmiş. Arkadaşıma İş Kur'dan şikayetiniz incelenmektedir, işyerinizden gerekli belgeler talep edilmiştir tarzında bir bilgilendirme yazısı göndermişler.çok doğru diyorsun... resmi nikah olmadan işten ayrılmam zaten ... gereken başvuru sgk yapılıyor işkura değil.
çok detaylı araştırdım offf off kendisi durumu bilmesine rağmen vermeyi kabul etmiyor ..
geçen günn ev aldı 2 tane arabası var ..5 tane deposu tıklım tıklım benim etim budum ne dedi bana ...
dedim bu benim yaasal hakkım yanımızda smmm de vardı o dedi bu bozzenin hakkı susstu mosmor oldu rengi
O süre 1 yıl değil miydi
nişanlınla kardeşinide anlamış degilim.adam çıkarıp hakkım olanı versede gerek kalmazsa bu tür şeylere... arkadaşlar
ssk ödemesinde 1.134tl maaş gösteriliyor. ve sigortam tam gün yatırılıyor... ben resmi nikahtan önce işten ayrılmam zaten ...ve dilekçeyi evlilik nedeniyle ayrılıyorum diye doldurucam ... kısasa kısas resmi nikah işlemlerini hemen başlatmam lazım ...
adam çıkarıp hakkım olanı versede gerek kalmazsa bu tür şeylere... arkadaşlar
ssk ödemesinde 1.134tl maaş gösteriliyor. ve sigortam tam gün yatırılıyor... ben resmi nikahtan önce işten ayrılmam zaten ...ve dilekçeyi evlilik nedeniyle ayrılıyorum diye doldurucam ... kısasa kısas resmi nikah işlemlerini hemen başlatmam lazım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?