Merhaba kk;
Birkaç arkadaşımla birlikte geçen gün dışarda toplandık. Arkadaşlarımdan biri bir ay sonra evlenecek.
Klasik kınada düğünde ne giyeceksiniz? muhabbeti açıldı. 2 arkadaşım normal elbise giyecekmiş. Ben ve diğer arkadaşım abiye gideceğimizi söyledik. (yakın bir arkadaşımız çünkü) Nasil bir abiye diye sorduklarında, akrabamızın düğününde giydiklerimi kullanacağımı söyledim.
Arkadaşımın kina ve düğün salonu bize yakin ama yarim saatten fazla yurume mesafesi var.Arkadaşımın biri o sırada sen nasıl gideceksin evden salona o kıyafetlerle? diye sordu. Benim ailem ayrı ve bir arabamız yok. Götürecek kimsem de yok. Durumumuz o kadar iyi değil. Bunu soran arkadaşım da biliyor. Bi an bana yardım edecek beni de evden alıp götürmek için soruyor sandım. Bilmiyorum bakarım bir çaresine dedim. Arkadaşım alaycı tavırla gülerek eee kim götürecek ki seni ? diye ikinci sorusunu sordu. Bu kez içim burkuldu. Kendimi resmen arabası olmadigi icin baloya gidemeyen ezik külkedisi gibi hissettim. O öyle söyleyince taksi tutarım dedim. Ki işin o kısmını hiç düşünmedim bi şekilde gidecektim zaten.
Benim derdim düğüne falan gitmek değil. Bir yolunu bulup giderim sorun değil. Ama arkadaşımın bu tavrına çok üzüldüm. Ailevi durumlarımı biliyor. Dalga geçerek söylemesi zoruma gitti. Öyle ezik bir kız değilim. Ama bu şekilde davranılması beni çok üzdü ve içerledim. Sizce yanlış mı anladım ?
Bu arada iyi ki varsınız. Şimdiden cevaplariniz icin teşekkür ederim :)))