Kül kedisi ben :/ yanlış mı anladım sizce?

Ben olsam bende alınırdım. Sonuçta siz düşünüyorsunuz arabanız olmadığı halde fedakarlık gösteriyorsunuz bu tavrı hoş olmamış. Arkadaşlığınızı gözden geçirin ve size olan tavırlarına dikkat edin .

Ben olsam bende alınırdım. Sonuçta siz düşünüyorsunuz arabanız olmadığı halde fedakarlık gösteriyorsunuz bu tavrı hoş olmamış. Arkadaşlığınızı gözden geçirin ve size olan tavırlarına dikkat edin .

Gözden geçirme kararı aldım. Davranışlarını tekrar uzaktan gözlemlemeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim :))

Merhaba kk;

Birkaç arkadaşımla birlikte geçen gün dışarda toplandık. Arkadaşlarımdan biri bir ay sonra evlenecek.

Klasik kınada düğünde ne giyeceksiniz? muhabbeti açıldı. 2 arkadaşım normal elbise giyecekmiş. Ben ve diğer arkadaşım abiye gideceğimizi söyledik. (yakın bir arkadaşımız çünkü) Nasil bir abiye diye sorduklarında, akrabamızın düğününde giydiklerimi kullanacağımı söyledim.

Arkadaşımın kina ve düğün salonu bize yakin ama yarim saatten fazla yurume mesafesi var.Arkadaşımın biri o sırada sen nasıl gideceksin evden salona o kıyafetlerle? diye sordu. Benim ailem ayrı ve bir arabamız yok. Götürecek kimsem de yok. Durumumuz o kadar iyi değil. Bunu soran arkadaşım da biliyor. Bi an bana yardım edecek beni de evden alıp götürmek için soruyor sandım. Bilmiyorum bakarım bir çaresine dedim. Arkadaşım alaycı tavırla gülerek eee kim götürecek ki seni ? diye ikinci sorusunu sordu. Bu kez içim burkuldu. Kendimi resmen arabası olmadigi icin baloya gidemeyen ezik külkedisi gibi hissettim. O öyle söyleyince taksi tutarım dedim. Ki işin o kısmını hiç düşünmedim bi şekilde gidecektim zaten.

Benim derdim düğüne falan gitmek değil. Bir yolunu bulup giderim sorun değil. Ama arkadaşımın bu tavrına çok üzüldüm. Ailevi durumlarımı biliyor. Dalga geçerek söylemesi zoruma gitti. Öyle ezik bir kız değilim. Ama bu şekilde davranılması beni çok üzdü ve içerledim. Sizce yanlış mı anladım ?

Bu arada iyi ki varsınız. Şimdiden cevaplariniz icin teşekkür ederim :)))
nasıl gidiceksin dediklerinde özel jetimi hazırlatıyorum deseydin ne basit insanlar var hic takma bu arada șahsi fikrim arkadașının kınasında abiye abartılı olur elbise daha hoș bence ama senin tercihin sevgiler

nasıl gidiceksin dediklerinde özel jetimi hazırlatıyorum deseydin ne basit insanlar var hic takma bu arada șahsi fikrim arkadașının kınasında abiye abartılı olur elbise daha hoș bence ama senin tercihin sevgiler

Abiye dediğime bakmayın abartısız bir şey. elbise ile abiye arası. Normal uzun elbise ama yakasında falan küçük ayrıntı olduğunu düşünün öyle bir şey :))
Jetim beni bekliyor:))))

Kul kedisi felan komik geldi bi an oyle hayal ettim dolmusta abiyeli bi kiz:deli:Bosver tatlim sikma canini abiye felanda giyme.

"Bu kadar üstelediğine göre sen götüreceksin beni herhalde" diye sırıtarak cevap verirdim ben olsaydım. Tabi o an aklıma gelirse çünki genelde hep sonradan aklıma gelir :KK53:
Takacak ne var ki ya bunda, mesafe koymam gerektiğini anlamış olurum daha iyi ya :rapci:

Bence sorun nasil gidecegin degil, sorun yanlis kisilerle arkadas edinmen. Bu kisileri listenden cikarmalisin. Sana ezik muamelesi yapan, sana negatif enerji veren insanlari hauatindan cikar. Biraz nefes al. Nasil gidecegin onlari ilgilendirmez. Istersen o kiyafetlerle de yurursun. Ne var ki bunda. Ben yururum ya da taksi tutarim kimsenin ne dedigini ne dusundugunu de umursamam.

Arkadaş senin arkadaşın değilmiş bu bir
Kendini bu insan için üzme ona bile değmez bu insan bu da iki, üçüncüsü al elbiseni bir çantaya at orada giy çantayı da bir vestiyer vs olur bırakır çıkarken alırsın ya da paran varsa çağır bir über xl taksiden 5-10 tl fazla yazar atla canım. Şoföre de hatırlat, inerken kapıyı açsın. Bu densiz, hadsiz hatta terbiyesiz var ya ara onu da canım kapıya çıkar mısın, birşey söyleyecektim vs. yap dik kapıya. Görsün seni inerken ama indikten sonra o yokmuş gibi geçip git yanından, bir daha da konuşma onunla. Terbiyesiz...Çok sinir oldum.

Bi an bana yardım edecek beni de evden alıp götürmek için soruyor sandım.
Ya ne tatlısınız. Ne kadar iyi düşünceli geldiniz. Tek bi olayla hüküm vermek dogru mu bilmem ama o kişi sizin arkadaşlığınızı haketmiyor gibi geldi. Ama şöyle olmasını da umut ediyorum ilişkiniz var mı evli misiniz bilmiyorum ama erkek arkadaş iması mı yaptı acaba şakayla karışık?

"Bu kadar üstelediğine göre sen götüreceksin beni herhalde" diye sırıtarak cevap verirdim ben olsaydım. Tabi o an aklıma gelirse çünki genelde hep sonradan aklıma gelir :KK53:
Takacak ne var ki ya bunda, mesafe koymam gerektiğini anlamış olurum daha iyi ya :rapci:

Hazır cevap olmayı çok isterdim ama öyle bir yeteneğim yok maalesef:)))

Bence sorun nasil gidecegin degil, sorun yanlis kisilerle arkadas edinmen. Bu kisileri listenden cikarmalisin. Sana ezik muamelesi yapan, sana negatif enerji veren insanlari hauatindan cikar. Biraz nefes al. Nasil gidecegin onlari ilgilendirmez. Istersen o kiyafetlerle de yurursun. Ne var ki bunda. Ben yururum ya da taksi tutarim kimsenin ne dedigini ne dusundugunu de umursamam.

Evet size katılıyorum ben bir yolunu bulup giderim o sorun değil ama arkadaşım dediğim insanın bu şekilde davranması beni çok üzdü :/ Ben bir şekilde gidecektim zaten :)

Ya ne tatlısınız. Ne kadar iyi düşünceli geldiniz. Tek bi olayla hüküm vermek dogru mu bilmem ama o kişi sizin arkadaşlığınızı haketmiyor gibi geldi. Ama şöyle olmasını da umut ediyorum ilişkiniz var mı evli misiniz bilmiyorum ama erkek arkadaş iması mı yaptı acaba şakayla karışık?

Teşekkür ederim güzel düşünceniz için :)
Evli değilim, henüz bir ilişkim de yok bunu arkadaşım biliyor zaten

Arkadaş senin arkadaşın değilmiş bu bir
Kendini bu insan için üzme ona bile değmez bu insan bu da iki, üçüncüsü al elbiseni bir çantaya at orada giy çantayı da bir vestiyer vs olur bırakır çıkarken alırsın ya da paran varsa çağır bir über xl taksiden 5-10 tl fazla yazar atla canım. Şoföre de hatırlat, inerken kapıyı açsın. Bu densiz, hadsiz hatta terbiyesiz var ya ara onu da canım kapıya çıkar mısın, birşey söyleyecektim vs. yap dik kapıya. Görsün seni inerken ama indikten sonra o yokmuş gibi geçip git yanından, bir daha da konuşma onunla. Terbiyesiz...Çok sinir oldum.

O kadar lükse kaçmam ama fena fikir değilmiş :))))) Benim icin dışım bir ben neysem oyum bugüne kadar kimseye kendimi farklı yandırmadım ama arkadaşım dediğim insan bunları kullanarak sizi üzebiliyor :(

Back
X