Doğuma Hazırlık Kulağa hangisi hoş geliyor?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mimvenun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2012
300
3
48
Konya
Merhaba arkadaşlar, 22 haftalık hamileyim ve nasipse bir oğlumuz olacak. İlk bebek, ilk heyecan tabi ama bir türlü ismine karar veremiyoruz. Şimdilik Sinan, Gökalp ve Hakan isimleri var aklımızda. Sizce kulağa hangisi daha hoş geliyor? Ya da anlamı güzel isim öneresi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, 22 haftalık hamileyim ve nasipse bir oğlumuz olacak. İlk bebek, ilk heyecan tabi ama bir türlü ismine karar veremiyoruz. Şimdilik Sinan, Gökalp ve Hakan isimleri var aklımızda. Sizce kulağa hangisi daha hoş geliyor? Ya da anlamı güzel isim öneresi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

gökalp kulağa hoş gelio cnm :) sağlıkla doğurmanı dilerim bi avazda :nazar:

gokalp hem manasida guzel :1:buyuk yigit -bahadir -genc yigit- civanmert -mavi gozlu yigit demek :1:

Son düzenleme:
burak ismini çok beğeniyorum bu ara.anlamı da Peygamber efendimizi (S.A.V.) göğe çıkaran at çok duygulanmıştım.

Gökalp en güzeli :emir_bebek:

Arkadaşım çok çok afedersin ama gö.alp diye dalga geçilmeye müsait bir isim..(İlkokuldaki arkadaşımın adı hep öyle derlerdi :( Bence başka bişey düşünün..

Hevesini kırdıysam özür dilerim arkadaşım :(

Arkadaşım çok çok afedersin ama gö.alp diye dalga geçilmeye müsait bir isim..(İlkokuldaki arkadaşımın adı hep öyle derlerdi :( Bence başka bişey düşünün..

Hevesini kırdıysam özür dilerim arkadaşım :(

Estağfurullah canım, bunları da düşünmek lazım. O kadar ayrıntılı ki; siyasi ve ayrımcı olmasın, ilerde zorluk çekmesin, arkadaşlarının alay edeceği bir şey olmasın, söylenirken ya da yazılırken zorlanmasın... vs. vs. Detaylara inince sürekli değiştiriyoruz :(

'ö' lü 'ü' lü isimlere mesafeliyim .Hakan adını yeni kuşak bebeklerde ve çocuklarda uzun süredir duymamıştım.Güzel harfleri var ,söylemesi kolay ve şu son yıllarda çok kullanılmayan bir isim olduğu için çocuğunuz büyüdüğünde , kendi cenarasyonunda aynı isme çok rastlamayacağı için size adı konusunda minnet duyabilir.

bende mayısta doğuum yapıcam inş oğlum olursa adı hazır yusuf gökalp :emir_bebek:

benim Allahın izniyle kızım olucak erkek olsaydı taha talha yiğit bunlardan bir tanesi olucaktı kesin

genelde gökalp söylenmiş ama ben görkem ismini de çok seviyorum. sağlıkla al kucağına..

...............................................

Son düzenleme:
Back
X