• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulağımda hep o ses....

Herkes ya şizofreni yada benzeri bi hastalık demiş kimisi dua önermiş , psikiyatri git denilmiş hepsine o değil ,öyle düşünmüyorum, hastalık olabileceğini düşünmüyorum gibi Cevaplar vermişsin burdan başka ne gibi şeyler yazmamızı bekliyorsun, teşhis koyacak halimiz yok öneride bulunuyoruz Kabul etmiyorsun yardımcı olmaya çalışıyoruz sana

Genelde iş yerinde oluyor bu.
Sanki birisi sürekli bağırıyor, sesi kulaklarımda.
Mor çilek diye bağırıyor.
Oturuyorum mesela işim yok sanki o an birisi kızıp bağıracak.
Ama öyle böyle bir bağırma değil.
İşte o ses hep kulaklarımda yankılanıyor.
Ya da babam bağırıyor evde iş yerinde onun sesi kulaklarımda.
Bu ses beni çok yoruyor.
24 yaşında aklı başında ben korkuyorum, çok korkuyorum...
Bu tarz olayları "aman cinlerim var benim" e baglamayin. Bir psikiyatriste gorunun sadece.

Aman canımdikkat et.Mümkünse ilacı bırak.Benim oğlumda o ilacı kullandı Derhal dr haberdar et.Biz kullanırken dr.en kötü yan etkisi psikolojik olarak dedi.İntihara kadar götürüyormuş.Muhtemelen o yüzden yaşadıkların.
yeni kullanmaya başladım 1 hafta oldu ama hemen etki etmiş olabilir mi korktum şimdi

Herkes ya şizofreni yada benzeri bi hastalık demiş kimisi dua önermiş , psikiyatri git denilmiş hepsine o değil ,öyle düşünmüyorum, hastalık olabileceğini düşünmüyorum gibi Cevaplar vermişsin burdan başka ne gibi şeyler yazmamızı bekliyorsun, teşhis koyacak halimiz yok öneride bulunuyoruz Kabul etmiyorsun yardımcı olmaya çalışıyoruz sana
korkuyorum hastalık olmasından da çok korkuyorum o yüzden

ne düşünmüştünüz? zira duaya yönelten insanlara bir yorumda da bulunmamışsınız..
benim fikrim de dualardan yana,,hala devam ederse içinde bulunduğunuz hal direkt dr'a gidin.
ben namazlarımı kılıyorum zaten sürekli dua ederim o yüzden bir şey demedim

Aknetrent yan etki yapıyordur kesinlikle daha önce varsa artmıştır mutlaka.
İlacı bırakın bence ve uzun zamandır olduğunu söylediğiniz için mutlaka psikoloğa da gitmelisiniz.

ilaçtan olabilir ama doktora danışılması gerekiyor, ilacı bıraktırabilir bu durumda, kafanıza takmayın ama doktoru ihmal etmeyin bence

Bende buna benzer bisy var ya.
Isler guclerde bi karakter vardi " sadiiiii" diye bagirirdi ayni korku filmlerinde cagiranlar gibi. Ben bi kac bolum baktiktan snra resmen bizim sokakta duyar oldum. Disarisi yagmurlu, saril saril yagmur yagiyor. Sadiiii diye bi ses geldi. Yada samiiii buna benzer bisy. Ilk basta bi kadin oglunu cagiriyor galiba disardan eve gel diye dedim. Ama dedgim gibi yagmurlu gunlerdede boyle oldu. Herkes kosa kosa eve giderken bi cocuk nasil disarda oynasin.Bizim mahallede sadi/ sami diye biri varmi onuda bilmiyorum, arka sokaktan geliyor, yatagima uzandigimda duyuyorum hep.

zihin kontrolü diye birşey duydunuz mu bi araştırın derim
teşekkürler araştırayım
:KK70: :KK70: ay sen çok yaşa ..

Konu sahibi, önceden bu tarz bir şey yaşadın mı?? Yani, babanın ya da bir başkasının baskısı oldu mu üstünde??
babam sürekli bağırır hep küfreder düzgünce konuştuğuna pek rastlanmamıştır. Patronumda bana bağırmaz ama sürekli sinirlenince bağırır etrafta

Aknetrent yan etki yapıyordur kesinlikle daha önce varsa artmıştır mutlaka.
İlacı bırakın bence ve uzun zamandır olduğunu söylediğiniz için mutlaka psikoloğa da gitmelisiniz.
ben bu ilacı 2 sene önce de kullandım 1 ayda 4 kilo verince bıraktım ailem kullanma dedi ben gene başladım zararlı sanırım

teşekkürler araştırayım

babam sürekli bağırır hep küfreder düzgünce konuştuğuna pek rastlanmamıştır. Patronumda bana bağırmaz ama sürekli sinirlenince bağırır etrafta
Bence onun etkisinden kaynaklanıyor olabilir. Baba sonuçta, atılamıyor ne yazık ki.. Sanırım konuşmak falan da çare olmaz babanla. Zor bir durum ama imkanın varsa yardım almanı öneririm. Benim de çocukluğuma gençliğime dair benzer durumlarım var ama babamla ilgili değil. Şu anda evliyim, bizim iş yerinde de genel müdürümüz aynı durumda.. Sinirlenince terör estiriyor iş yerinde. Ilk zamanlar çok korkuyordum simdi atıyorum artık o korkuyu. Sen işini düzgün yaparsan korkun olmaz. Söylenir söylenir gider. Ama korkarsan her seferinde sana çatar, nasılsa cevap vermiyor diye sana kızar. Ya da işini düzgün yapmıyorsun diye yapar bunu. Bırak söylensin söylensin gitsin. Umarım çok huzurlu bir evliliğin olur. Evli misin bilmiyorum ama.. Küçüklüğünde evinde huzursuz olanların en büyük hayalidir huzurlu bir ev hayatı

yaa belki hani hepimizin kafasının içinde sesli düşünceler oluşur ya onu duymuş gibi algılıyorsundur
belki o da olabilir bazen hepimize olur ne bilyeim biri birşey mi dedi falan...

bir de çok yüksek sesle müzik dinliyorsan sürekli ses duyuyormuşsun gibi oluyor onları öyle alfılıyor olabilirsin kulaklıkla birşey dinlememeyi dene... pekiyi hayatım Allah korusun beyninde oluşum falan yok değil mi ?? baktılar mı ?

ismimi ifşa etmeyeyim dedim bu benim 2. üyeliğim de

Hmm yani baban senin adını bağırıyor. Doktora gitmelisin bence. Bak bugün öğrendim devlet hastanesinde psikolog varmış ve arayıp direk randevu alinabiliyormuş. En azından gidip bir konuş bakalım ne diyecek. Gerekli görürse seni psikiyatriye de yönlendirerebilir.

Çok geçmiş olsun canım hiç kolay bişey degil.

Back
X